Det händer på Instagram..

dahm

Blondinbella vill lära sig ståamma prescis som Lady Dahmer gör.
Ja, det känner väl både praktiskt och rimligt att man ska kunna göra det.
Krävs det någon speciell teknik?

ellen

Ellie B har gjort sin första dag på Vakna med Energy och hon ser osedvanligt fräsch ut trots att hon började jobba medan de flesta av oss fortfarande låg och trynade i bingen. (Med vissa – läsa CamCam och Tjocka Hetsätarkatten)

natti

Vad har hänt med Natacha Peyres ansikte?
Avståndet mellan överläppen och näsan är näst intill obefintligt. Hon hon tryckts ihop?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar inte varför vissa tycker hon e så fantastisk snygg. Förutom läppen, ska en näsrygg se ut sådär, som en landningsbana…. har hon opat näsan många ggr oxå?

      Hon är skitsnygg när hon ler!! O hennes kropp! Ja tack.. Med 1-2 kg till kanske 🙂

        ja hennes kropp är to die for ?

      Vaddå ”ska”? Näsor ser olika ut och det finns väl inget rätt eller fel, oavsett om man har äkta eller opererad. Säkert olika vad man tycker är snyggt om man är en sådan person som fokuserar mycket på andras näsor (själv kollar jag mer på ögon medan en av mina vänner alltid ser andras näsor) men man måste väl ändå förstå att det bara är en personlig preferens då?

    Det är klart det är svårt med vinklar när man aldrig stått upp o ammat förr. Ligga, sitta är ju enklare såklart. Men det är inte alls omöjligt, bara pyssligt! Speciellt när ungen ba ”vad händer fr borta?! *sliter bort huvudet o mjölken sprutar åt alla håll*..

      Där* inte fr…

    Hon har nog fyllt läpparna rätt mycket, plus att hon gör det obligatoriska putandet. Därav upplevs avståndet mellan näsa/läpp som väldigt kort. Näsan är nog opad då näsborrarna inte är lika stora.

      Haha, mina näsborrar är olika stora och jag har ej opererat mig vad jag kan minnas. Dock syns det ej framifrån.

    Amning är väl teknik som man oftast måste öva lite på (både från mamma och bebis) oavsett vad man har för position. Jag kan amma i stort sett hur som helst utom stående för då har mitt barn verkligen inte tid eller lust att äta, finns ju en massa annat att titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.