Inte mycket medvind alltså..

KnivMicke:
 
 Åh nej, han har fått smuts på snoppen.
 Använd kondom, kids!!!
 

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fick för några månader sedan veta att jag har klamydia. Har varit tillsammans med min sambo/fästman i sex år och givetvis var han tvungen att testas med. Vi båda hade det. Han lovade dyrt och heligt att han inte rört någon annan, att den enda han haft oskyddat sex med var hans första flickvän för över 10 år sedan. Jag trodde honom. Fick ett infall här om dagen och frågade honom om det och han bröt ner och berättade att han hade blivit avsugen på en toalett en gång när vi bråkat, för 2-3 år sedan. Vill inte ens veta om jag någonsin kommer kunna få barn, det har varit min största önskan här i livet, men är så rädd att få veta att jag aldrig kommer kunna pga svinet (för er som inte vet så kan man bli steril om man går med obehandlad klamydia för länge).

      Jag hatar att behöva vara den som säger det men det är väldigt ovanligt att bli smittad med klamydia genom munhålan, forskarna vet inte ens om det är möjligt, och du kan inte ha haft klamydia utan att veta om det i 2-3 år för klamydia gör ont om man har det länge. Det borde börja kännas efter några månader när äggstockarna börjar bli infekterade (vet av egen erfarenhet tyvärr) sååå….

        Jag sa det till honom, först erkände han att han blivit avsugen endast, men när jag fortsatte att ifrågasätta så erkände han att han haft sex med tjejen. Nu några dagar senare så ändrar han sig, och varje gång jag frågar får jag olika svar. Vet helt ärligt inte vad jag ska tro. Det värsta är när han säger ”tror du verkligen att jag skulle kunna göra en sådan sak mot dig??”, får mig att tro att han inte gjort något alls, och sedan ändrar han sig igen. Blir så otroligt trött. Har bara gråtit nonstop sedan han ”berättade”.

        Förresten så var det pga mina olika symtom som man gjorde testet. Från början var det bara ett vanligt cellprov som skulle tas, berättade om mina symtom innan och hon frågade om jag var sexuellt aktiv och ville göra ett klamydiatest. Tänkte att ’varför inte, fastän jag vet att jag inte har det’. Jo tjena, gissa förvåningen när det visade sig att det var därför jag fått så mycket problem.

        Jag har haft klamydia och hade det i 2-3 år utan att ha ett enda symtom, så det ÄR möjligt att gå med det en lång tid utan ont. Sedan är det inte säkert att du blir steril bara för att du haft klamydia, utan det är om du får inflammation i äggstockarna som det eventuellt kan bli så att man blir steril.

        Maria, dumpa honom. Visst, folk fuckar up, gör snedsteg och är människor, helt enkelt, med allt skit det innebär, men när folks smutsiga byk vädras och de inte har mer vett och respekt än att bry sig mer om sitt eget skinn än att bara medge att man varit ett fucking svin och be om den ursäkt man inte förtjänar, då är de inte värda varken känslor eller tårar. Du gråter dig blodig över honom och han har inte ens ryggrad nog att vara ärlig mot dig??? TROTS att du vet att han ljuger I en lögn. Asså, vad fan ÄR det ens för jävla SÄTT? Seriöst, det är inget att ha. DU är värd fan så mycket mer.

          Ni är så härliga, peppiga och fina mot varandra! Åh vad ni är bra!! ??

      Jävligt tråkig story… MEN, han är nog ändå inte helt ärlig… ”Klamydia finns i sädesvätskan och i slidsekretet. För att bli smittad behöver någon av dessa kroppsvätskor komma i kontakt med slemhinnor.” http://klamydia-test.se/sa-smittar-klamydia/

      Så hennes saliv kan inte ge honom klamydia.

      Ta hand om dig. Kram..

        Det står ”Detta gäller såväl vid vaginalsex, analsex som oralsex.”. Alltså, oralsex, så helt omöjligt är det inte? Åh. Jag vet inte vad jag ska göra 🙁

        Maria: jo precis, oralsex om den smittade kommer i kontakt med slemhinna hos en icke smittad. Tex smittad penis i ”frisk” mun – den friske får smittan.
        Men smittad persons mun på ”frisk penis” – ingen smitt.
        Förstår du hur jag tänker? :/

        Hur som helst. Ta hand om dig och hoppas ni löser det! 🙁

      Åh vill bara slänga lite kärlek till dig <3
      Har varit tillsammans med en otrogen douche och som fick mitt självförtroende till botten. All kärlek till dig <3

        Tack T <3

      Om han aldrig hade legat med någon annan, inte skulle han då säga att han gjort det och sen ta tillbaks det, vem vill erkänna något man inte har gjort? Han är nog inte så oskyldig.. 🙁
      Ta hand om dig <3

      Maria, oavsett om han blev avsugen eller låg med en annan ska inte spela någon roll. Han var otrogen och ett svin mot dig. Det kan aldrig ursäktas!

      Många kramar och stå på dig, ingen förtjänar att bli bedragen ❤️

      Oj nej. Vill också skicka en kram över nätet åt dig! Mitt ex var också otrogen så kan lite känna med dig

    Men åh, varför lägger han upp sånna här saker? ? Aja, nu vet iaf alla tjejer det som har legat eller planerar att ligga med honom ?

    ”För jag hade inget innan vi sågs”
    Brukar heta så. Fick höra samma sak av en kille för några år sedan, gick och testade mig och jag hade då ingen klamydia, testade mig flera gånger efter det för att vara säker.
    Det där tror jag bara är en dum grej man säger för att man inte vill erkänna att man är den som kan ha smittat någon.

      Typ så! Ett ex ringde mig för flera år sedan några månader efter att vi gjort slut och började skälla för att jag minsann gett honom klamydia. När han väl tystnade så sa jag att han fick hitta en annan syndabock, för jag hade ganska precis testat negativt. Oj så tyst han blev..

        Haha. Varit med om samma sak. Hade inget när vi var ihop, fick ett samtal flera månader efter vi gjort slut. Han hade legat oskyddat med någon vars rykte inte var det renaste, så att säga, och ville bara dra med mig ner i fallet. XD

      Precis så sa en kille till mig som jag precis sagt att jag ville sluta träffa vilket han blev ganska kränkt av. Tror han ville få mig att känna mig lite förnedrad genom att skylla på mig men jag hade ingen klamydia. Där fick han!

        Men what?! Ett ex sa till mig att jag hade gett honom kondylom. Detta tyckte jag var extremt märkligt då jag aldrig haft det. Förklarade snällt för honom att det kanske varit någon tjej han varit med efteråt.
        ”Nja, kanske det” fick jag som svar. Varför ens säga det till mig från första början om han inte var säker?

    Vad är det som kan ha hänt så att hon fick göra klamydiatest, om inte hon legat med nån annan? Och isåfall har hon ju kunnat fått det från den personen?

      Våldtäkt och blodförgiftning är två anledningar till att jag blivit testad. Finns säkert fler anledningar.

    Roliga är att hastaggen först var #söndagsångest…. godmorgon liksom

    PR or not?

    Tur för honom att han är så snygg…..och att det finns medicin mot klamydia ?

      Snygg? Var det autocorrect eller..

        SNYGG?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.