Ain’t my fault..

zara

Men håll käften så bra Zara Larssons nya låt är!!!
Very old school Rihanna of her!

 

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet någon NÅGOT om Tyra????!!!!

   Vill också veta!! Internet är inte sig likt utan Tyras känslostormar 😀

  Älskar låten! Hoppas den slår internationellt, hon förtjänar det!

   Hon är redan internationell as fuck, eller vad menar du :p

    För resten av världen är hon nog en one hit wonder… 😉 Finns många sådana; folk känner igen låten men vet ej att det är just den personen som sjunger den, eller att dem har hört namnet någonstans. Tori Kelly, Hailee Steinfield, Post Malone, Joel Adams är bara några få exempel på sådana. En eller två ”smash” singlar, men ingen Beyonce, Justin Bieber eller Ariana Grande.

    Fast M, hon sjöng VM låten. Hon har åtminstone tre stora hitar på andra sidan atlanten. Hon har uppträtt på ett flertal kända TV shower i USA. Hon var nyss nominerad till Best New Artist på VMA. Hon håller sig extremt relevant på sociala medier. She’s killing it.

    Till rebecca; Ja, men hon är fortfarande ”New in the game”. Det där med sociala medier håller jag inte riktigt med om; hon har ”bara” 1,8 miljoner följare. I USA, som preeeeetty much rules the pop world, är 1,8 miljoner en ganska obefintlig siffra om du är en sångare. Alltså när jag läser vad jag skrivit låter det som att jag inte vill att Zara ska lyckas. Tro mig, så är inte fallet! Go Zara! Men återigen, bara för att du har några låtar som gjort det bra på listan betyder inte att du är internationell och att alla ver vem du är. =)

   Jag älskar Zara och följer henne t.ex. på det stora musikforumet ATRL. Hon har absolut lyckats bra och har internationell framgång men precis som M så bra förklarat så kan hon fortfarande bli ÄNNU större och bli en stjärna in her own right liksom. Jag tror definitivt hon har potentialen och det är därför jag hoppas hon går hela vägen med denna låt. Tyvärr slog ju inte Lush Life i USA även om den var poppis i övriga världen. Inget fel med det, men USA är den största musikmarknaden och jag tror Zara själv väldigt gärna vill slå fullt ut där.

  Tycker hon har lite Rihanna i sin röst ibland.

   Hon var ju med i Talang när hon var liten, och jag minns att sen när hon blev äldre och började komma fram i musiken så delades en video på henne där själva grejen var att hon lät som rihanna 😀

  Hoppas du dansar loss till denna ikväll Camish och firar de nya jobbet! (=

  På tal om ingenting…..
  Har ni tänkt på att Lisa Ajax låter likadant som Zara?
  Lyssna på hennes Melodifestivalen-låt från i år och inbilla er att Zara sjunger den så kommer ni att höra likheten. 😀

  Kan Rihanna sjunga på riktigt??

  Vi har olika åsikter om de. Hade hon haft en ”vuxnare” röst eller vad man ska säga så skulle jag tycka om den. Blir lite tråkigt med tjejtoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.