Jag är förvirrad..

Nellie Berntsson:

nellie

Nellie skickar iväg Laissa till Hannes på tillridning och utbildning eftersom Nellie inte själv klarar av det men nu ska någon galen italienare skicka sina hästar till Nellie på utbildning för försäljning?
Någon har helt enkelt pimplat lite för mycket av Italiens goda drycker, det är en sak som är klar..

Nellie – som inte klarar av att träna sina egna hästar utan behöver skicka bort dem för att få hjälp – ska alltså träna någon annans hästar?

Jag undrar verkligen var familjen Berntsson har tutat i den här stackaren för att få hen att tro att Nellie är kapabel till det här?

Skicka kusarna till Cornelia Rylén – hon är en jävla magiker i sadeln. Se bara hur hon förvandlat Corvara från en galenpanna till en tävlingshäst!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns som att något där inte stämmer. Vilken seriös hästmänniska skulle skicka sina hästar till en 15ish-åring? Att också låta denna tonåring träna upp och visa dem för eventuella köpare.. Låter helt sjukt i mina öron, men är inte så insatt i hästbranchen så vad vet jag egentligen.?

    Smart uppfödare! Skickar sina hästar till Sverige där folk betalar bra och dessutom exponera dem på en av landets störa marknadsföringskanaler inom hästbranschen. För detta handlar självklart inte om Nellies talang att utbilda unghästar, utan om att marknadsföra sig mot unga, satsande ryttare som vill köpa ”en oslipad diamant”, en egen Hilda eller Laissa 😀

    Satsar mina pengar på att samarbetspartnern är Tyras gamla polare Eva Ursin. Hon gillar blogg business 😉

      Fast Eva håller till i Schweiz och Nellies samarbetspartner håller till i Italien..

    Fast hästarna Nellie får hem från Italien är antagligen mer klara, jag tror inte att hon ska utbilda dom per se utan mer underhållsträna/-tävla och förmedla dom. Lite onödigt tråkig ton i det här inlägget faktiskt. Att en specifik unghäst var för komplicerad för N betyder ju inte att hon är inkapabel att träna andras hästar?

      jo. för att fler hästar är som laissa. något luktar surt här

      Nej, hon skriver själv att det delvis är unghästar som hon ska träna.

        och hon har verkligen erfarenhet att träna unghästar när hon inte ens kan rida sina egna? nee skulle inte tro det.

    Nej nu!! En kränkt italienare här!!

    Luktar surt?

    Snartaste draget ever av Italienaren ju…

    Skickar upp försäljningsklara hästar, självklart i olika åldrar till en fin gård där dom sköts av sveriges största hästbloggare som fotar och marknatsför.

    Win -win…. money on the bank! Catching!

      Men, Nellies största ”publik” är väl ändå småtjejer? Hur många av dem har möjlighet att lägga ut x-antal hundratusen på en häst? Dessutom anser jag att bara för att hästen är försäljningsklar, betyder det inte att de levererar bra resultat med vem som helst på ryggen och anser därför att valet av ryttare är aningen märkligt. Nellie är duktig, absolut, men hon är inte så pass duktig att jag skulle vilja lämna min häst till henne för tillridning. Finns bättre alternativa ryttare att välja i Sverige med kontaktnät som heter duga.

        Fast är det verkligen så?

        Jag är åldern 30-40 och följer hennes häst-resa efter att jag halkade in dit från Tyra..

        Men visst, jag kan ha fel.. kanske är det bara små-kids som följer henne… och då är ju italienaren helt ute o cyklar.

        Jag är själv 26, räknar inte mig själv som en liten plutt direkt. Men jag tror inte att majoriteten av hennes följare är 30+, men jag kan ju såklart ha fått fel uppfattning.

    Off topic men satt och läste i ditt arkiv Cam-Cam och kom in på ett inlägg om Mogi där du ifrågasatte hur hon kunde upprätthålla sin lyxiga livsstil när hon inte verkar jobba överhuvudtaget. En tjej som arbetade på ett hotell lovade att skicka mejlbevis på hur Mogi mejlar till olika hotellkedjor och tigger till sig gratisrum… hört något mer från den tjejen? Vore kul att läsa om, är så fascinerad av Mogi och fasaden hon målar upp.

      Åh ja! Mer om Mogi!

    Jag reagerade också på att när någon i kommentarerna frågade vem denna ryttaren var så svarade hon bara ngt med att hon säger det först när hästen/hästarna har kommit till stallet… Smells a bit fishy??

    Som jag fattade det så fick hon inte betalt för att rida hästarna? Skulle inte tro att t.ex. cornelia rylén skulle va intresserad av ett sånt samarbete. Kan väl bara en av anledningarna till att de hellre tar Nellie 🙂

      Klart Nellie får betalt! Hon gör inget gratis, det kan jag inte tänka mig. Detta kommer att ta tid i anspråk. Kanske hon får procent på försäljningssumman?

      Alltså, Nellie är väldigt duktig men att ta sig an unghästar för träning?? Och vidareförsäljning? Det måste röra sig om hästar till hennes fanbase och är det unghästar får säljaren bekosta tränare åt dem. Också.

        Tänkte mest eftersom att hon skrev ”då kan jag ju lika gärna köpa in hästar själv och sälja”. Får hon betalt för att ha andras hästar så är det ju inte samma sak. Men ja, absolut, kan ju hända att hon får provision när hästarna säljs. Men antar att hon åtminstone får mindre än vad en ”riktig” ryttare hade gjort, så jag antar att pengarna ändå är en ganska avgörande faktor.

    ”Timmar i sadeln”. Skriver hon det en gång till kräks jag.

      ??

    Undrar liiiite om hon vill provocera…? Nu har hon lagt ut TRE bilder och videos på Chris Brown och lovord till honom bara på ett par dar, på sitt Instagram (gonzanellie). Jag förstår inte riktigt hur hon tänker….. Jag tycker hon borde vara lite mer mån om sitt värdefulla varumärke.

      Lagom tills att han pistolhotade en tjej, han är fan goalzzz. Skjut mig vad vidrig han är.

        Tycker själv det är vidrigt hur ni alla går på det pressen säger bara för att ni VILL tycka något dåligt om honom :/ Det finns inga bevis, och flera vittnen säger att han sov…. Usch.

        Skojar du? ”Vill tycka dåligt om honom”. Varför skulle vi vilja tycka dåligt om just honom? O varför skulle pressen vilja hänga ut just honom? O varför skulle rihanna hitta på att just han har misshandlat henne? Nej, känns som att han skulle ha lite väl mycket otur om alla anklagelser var tagna ur luften. ”With you” som han sjöng för längesen var fan min favoritlåt av all times i många år, jag känner absolut inget behov av att ”hata” honom om han inte skulle ha gjort något…

    Hahaha tänkte exakt samma när ja läste inlägget igår .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.