No, not the candy!

Foki:

The Winter Gate?
You mean the fucking Milky Way?

Eller finns det någon vintrig grind jag missat?
☄☄☄☄???????????????

?

image

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja gulingarna har en egen och den kallas just ”wintergate”.

      käften

      För fan Andrea. ”Gulingarna”, really? Hoppas verkligen du försökte skriva ”gullisarna” men autocorrect satte in!

        Låt mig presentera Andra aka bloggbevaknings egen rasist. Hon har tyvärr inte stavat fel….

        Andrea*

        Jag vet, jag försökte bara vara lite lördagsoptimistisk. Varför skulle folk sitta hemma och vara as på en härlig lördag, tänkte jag. Men det verkar som att Andrea är ett as oavsett veckodag

        För du är så snäll, L =)

      Till alla oerhört lättkränkta humorbefriade därute: ”asiaterna har en egen…”.

        Hahaha, racial slurs är så himla roligt! Gud vad vi skrattar

        Ja, för att man är ju lättkränkt och humorbefriad bara för att man inte tycker det är ok att uttrycka sig rasistiskt.

        Herregud vad du vad lättkränkt då din lilla tönt. Tål du inte att folk säger emot dig eller? Skaffa lite humor + lite högre smärtgräns

        Men eftersom du inte tillhör den gruppen kanske inte just du är den som ska uttala dig om det inte är kränkande? Vad får du ut av att uttrycka dig så jävla nedlåtande?

      Wow, here we go again.. ? Vem ska du kränka nästa helg Andrea?

      Nu rassen igång igen

      Detta var enbart tänkt som ett skämt. Det är så tråkigt att alla är så förebannat pk-tillrättalagda så man inte längre ens kan skoja utan att folk blir sjövilda. Med lite humor blir allt mkt roligare. Fast nu är det la någon stackare som tar åt sig av det här med. :/

        Du förstår väl att du själv tar du åt av att folk inte tycker du är ett dugg rolig? Om du nu tycker alla är så lättkränkta, varför skriver du ens inlägg som visar att du är missnöjd över att du inte fick ryggdunkningar av din rasistiska kommentar?

        Nedå, jag tar inte åt mig av att folk inte tycker jag var rolig. Men som jag skrev tycker jag det är hemskt att folk är så pk så de direkt ska komma med pekpinnar så fort man drar ett skämt, det kan jag ta åt mig av däremot.

        Vad är det för roligt med att använda rasistiska ord?

        Jag tycker att det är kul att skämta om det mesta. Det blir mycket roligare då tycker jag.

        Nu undrar jag vad som var roligt med att kalla asiater ett rasistiskt ord. Om du nu känner dig missförstånd med dina skämt borde du kunna förklara din poäng och varför du själv tyckte det där var så himla kul

        Så du menar att jag ska sitta å förklara mig ingående varför jag tyckte det, och en hel massa andra saker, var kul ? Låt mig säga såhär: jag tyckte det var väldigt roligt!

        Om du kan skylla på oss som inte tycker du är rolig är det väl inte så mycket begärt att fråga exakt vad som var så roligt?

        Vi är (bland annat)
        lättkränkta
        humorbefriade
        pk-tillrättalagda
        sjövilda

        det kan du slänga dig med, men att förklara det humoristiska i det du säger är tydligen assvårt? Om du vill att vi ska vara lika roliga som du kan du väl lära oss poängen med ditt skämt, för jag förstår verkligen inte vad som är roligt med att kalla asiater det du gjorde

        Det handlar om hur man lägger fram sin kommentar. Och sist jag såg på min bästa vän som är från China så var Hen inte speciellt gul….

        Den typen av humorn jag använde mig i just den kommentaren var ”dra alla över den kam”. Jag tyckte det var hysteriskt roligt att Foki skrev så fel och att det blev så fel. Med min kommentar så ville jag skoja till de och mena att för asiaterna heter det ”wintergate”.

        Och så slänga in ett skällsord? Helt poänglöst

        Det är du som är humorbefriad. Slöare skämt får man leta efter

        Förlåt mig men du verkar så oerhört tråkig.. Så att klockorna stannar.

        Tycker du det är lika ”kul” när jag kallar dig en grisrosa nazibrutta? Eller är det ”personligt påhopp”? Och i så fall vill jag veta skillnaden mellan att du får ”skoja” om en hel folkgrupp men jag inte får ”skämta” med dig?

        Vem har sagt att du inte får skämta om mig? Så länge man säger saker med nåt sån där ”glimten i ögat” så är det kul.

        Men att du inte tar åt dig kansk beror på att du skriver om en grupp som du inte tillhör? Gud, hur kan du inte fatta det?

        Varför i hela fridens namn skulle de ta år sig mer om man drar ett skämt där ”guling” är involverad än vad jag skulle göra om någon kallade mig ”nazi”?! Så frågan är hur Du inte kan fatta Det.

    Hahaha vilken direktöversättning! För övrigt märkligt uttryckt. Vi är ju liksom redan där. Hemmabyggen blir sällan vackert ?

    Haha aaaaw ”winter gate” en kan ju inte annat än bara tycka det blev gulligt fel. Näääästan vintergatan!

      🙂 ?

    Winter street Eller Street of winter känns mer okej för en direktöversättning.

    Att foki ha bristande engelskakunskaper är lite konstigt med tanke på hur internationellt hon jobbar.

      Jag tror just att hon haft flera språk på en och samma gång men aldrig lärt sig ens ett av dem till 100 är hennes problem. Tror inte ens Thai sitter perfekt.

      Lite därför som jag blir ledsen när folk dömer henne kvickt då jag ofta tycker mig ana språkförbistringar som orsaken till missförstånd.

      Ja! Eller egentligen – Mjölkiga vägen, Milky Way som Vintergatan heter på engelska, fast det låter kanske inte fullt så rart…!

    Sen kan man också – om man ska vara petig å grinig – säga att det inte är särskilt imponerade att älska nån till Vintergatan å tillbaka eftersom vi befinner oss just där. Typ som å säga ”Jag älskar dig till Stockholm och tillbaka” när man står på Sergels torg å pussar sin älskling. ?

      You. I like you.

    Hahahahaha ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.