Mer vuxen, mogen och konsekvensanalytisk.

misstag

När jag startade den här bloggen i slutet av januari så visste jag inte till 100% hur jag ville att den skulle vara så det var några månader av trial and error kan man säga och nu när jag ska flytta den till Nöjesguiden så har jag funderat på saker som jag publicerade i början men som inte skulle hamna på bloggen nu.
Nu känner jag nämligen att jag VET hur jag vill att den ska vara och vad som publiceras.

Jag är inte intresserad av skvaller.
Många refererar till min blogg som ”skvallerblogg” men det är verkligen SÅ missvisande. Nu för tiden ska tilläggas.
Jag vill enbart skriva om saker som publicerats på sociala media av någon annan – inte som droppar ner i mailen som ett rykte eller liknande.
Tipsa mig gärna men bara som saker som finns för allmän beskådning.

Så – misstag..

  • Att publicera Egoinas kille med namn och länk till hans Instagram efter att ha fått det tipsat till mig på mailen.
    Det skulle jag aldrig göra idag utan jag skulle vänta på att hon själv skulle dela med sig av det eftersom det är skvaller annars.
    Så Regina – jag är hemskt ledsen att jag exponerade din pojkvän innan  du gjorde det.
  • Att publicera bilder på Andrijano ”Adde” Mijanovic från Ex on the beach som en läsare tagit och skickat till mig. Skickar ni bilder och liknande så måste ni alltid tala om VAR ni fått bilden ifrån för den ska finnas eller ha funnits ute först.

Shit, det är de enda två jag på rak arm kan komma på som jag ångrar idag men det finns säker fler. 
Det som är skönt nu är att jag VET vilken typ av blogg jag vill skriva och var gränsen går och därför känner det extra kul att flytta bloggen till Nöjensguiden eftersom vi är helt överens på den punkten och har diskuterat igenom det noga.

 

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har inget tips egentligen. Jag vill bara ge cred till dig som faktiskt inte vill vara en skvallerblogg och som väljer att lära av dina misstag.
    Så borde fler människor göra!

    Dessutom är det fint av dig att faktiskt be om ursäkt och erkänna när du gjorde fel, som i ditt exempel med Egoina.

    Fortsätt så, och ha en fin söndag!

    Hej, Skriv om Tindra Stolt´s blogg.
    Hon ljuger om allt på sin blogg blandannat, vart hon köper sina kläder, vad hon äter, hur mång läsare hon har på blogg… Allt ljuger hon om så skriv om hon!
    Folk måste veta att hon ljuger på sin blogg!

      Men herregud hon är 12 bast och bloggen är inte ens stor. Big deal om hon ljuger var hennes jeans är köpta. Varför ”måste folk få veta att hon ljuger”?! Du låter som en jämnårig till henne som typ vill sätta dit henne med hjälp av denna blogg.

      Sorry, onödigt hård ton i mitt inlägg.

      Hoppas inte att detta tas upp, tjejen är för liten för att bli dissekerad här.

        Det kan jag garantera att det INTE kommer göra! Hoppas de båda kan lösa sina problem på skolgården. ?

      Säkert hon själv som lämnat denna kommentar.

      Fint att du lämna typ exakt samma kommenar på svenskayoutubers… Ganska uppenbart att det är du själv som skrivit kommentaren ?

    Fråga: Hur ser du på allmänna spekulationer i lite raljant ton? Personligen tycker jag det är skitkul 😀 Men tänker tex på inlägg du skrivit där du spekulerar i om det är Nellie eller hennes mamma som skriver. Faller det inom kategorin skvaller?

    Ett inlägg jag tycker att du ”borde” ångra är när du sa att det var Tyra i ett radioklipp som inte alls låter som henne. Det borde väl inte precis klassas som bloggbevakning utan rena spekulationer/lögn.

    Men sett till det stora hela så tycker jag att din blogg är asgrym 🙂

      Det låter som Ohyran i klippet men svårt att bevisa för vem hade inte nekat en sån pinsamt dålig grej?

        *Tyra

        Jag tycker inte alls att det låter som henne 🙂

    Hej! Vilken bra insikt som kommer (fortsätta) gör bloggen ännu bättre!

    Jag skulle också önska (som trogen läsare) att inlägg som direkt kommenterar vad någon har på sig/ser ut försvann. För det första känns det ovidkommande och för det andra skapar det så trist ton i en annars bra blogg. Kommentarerna på såna inlägg låter heller inte vänta på sig ”hahah ja fy vad ful hon är/varför vill man se ut sådär” etc etc. Indirekt bidrar inläggen till näthat med tanke på hur det sätter en boll i rullning bland kommentarerna.

    Tack för en rolig blogg annars!

      Vissa rasistiska inlägg borde tas bort direkt tycker jag… Men det kanske bara är jag.

        Mot ALLA hudfärger, för jag har sett dig närma dig gränsen mot vad iallafall jag tycker är okej ändå.

    Hoppas du fortsätter spekulera 🙁

    Eller när du kallade Dessies vän ”hon med det konstiga namnet” eller dylikt. Det var osmakligt.

    Jag älskar din blogg, men det senaste om dessa gav mig bara en bitter eftersmak. Nu läser jag inte hennes blogg men varje gång det kommer ett inlägg här om henne tänker jag ”jaja, jag vet dubiöst henne inte” jag älskar verkligen din blogg för att den inte är så stelt pk, men att ha åsikter om hurvida bloggarna är goda förebilder vet jag inte riktigt om en blogg som denna ska skriva om direkt, bloggen är ju till största delen uppbyggd kring lite syrliga inlägg om andra bloggare att höra sig lustig över (stor del unga tjejer)
    Hoppas inte min komentar ses som hat.

      Dessie

      Helvete va dåligt jag själv skriver ”tycker inte om henne” ska det stå

    Jag gillar verkligen bloggen, men som jag skrivit tidigare tycker jag att det ibland verkar som att du hyser ett särskilt stort agg mot vissa av de personer du skriver om. Vissa ”granskas” med dubbla förstoringsglas och det resulterar i inlägg om nästan löjliga petitesser som ofta skrivs med väldigt hårda och obefogade ord. Det blir liksom inte roligt, utan mest tragiskt på något vis.

    Sedan håller jag med ”M” ovan. Om du har för avsikt att lära din 13-åriga bonusdotter hur man ska tänka och agera på sociala medier, då känns det ganska onödigt med ”hånfulla” inlägg kring hur unga tjejer ser ut, poserar eller klär sig. Än mer när det så uppenbart triggar folk att vara rentav elaka, utan att du ingriper eller säger ifrån.

    I övrigt ska du ha all cred i världen för så bra uppdatering. Det märks att du lägger ner stort arbete på bloggen. 🙂

    Jag håller med oavstående kommentarer här ovan. Gillar bloggen som fan och är inne dagligen men märks vilka du gillar och inte gillar, behöver knappt skriva att de är Dessie jag syftar på. De är nästan gränsen på löjligt ibland hur småsaker gällande just henne påpekas.

    Jag är varken fan av henne eller ens är inne på hennes blogg utan alla uppdateringar gällande henne kommer ifrån din blogg. Men granska alla lika ”noggrant” i sånafall som du gör med henne.

    Tex hade Dessie köpt en bil så som Egoina gjorde utan att ha körkort så hade rubriken ”hur många hjärnceller har dessie i huvudet”

      Tror CamCam hade skrivit så om Egoina också, det är nog bara så att vissa bloggare ger henne mer uppslag än andra..

        Sara, Absolut det är mycket möjligt men eftersom Dessie är en bloggare som sticker många i ögonen så tjänar bloggbevakning på att skriva om henne. win win för CamCam:)

        Men tror inte Egoina hade fått lika många klick eller kommentarer om man skulle ta det här scenariot, därför skulle hon kanske inte välja att skriva i samma ton om henne. Det är just tonen jag tycker är halvdan när de kommer till Dessie. Tex inlägget om cashat sin bil, med lite närmare eftertanke så gjorde hon kanske inte en så dum deal ändå, vilket flera påpekade i kommentarerna.

        Men de är klick i slutändan so what the hell, och vi läser ju också om det. Men håll samma ton om alla skulle jag väl tycka och inte till ”dragplåstrerna” endast

    Ehh tycker verkligen du ska ångra fler inlägg. Vissa är ju rentav mobbning. Och vissa är så jäkla löjliga och onödiga. Ibland undrar jag hur du, som ska vara typ lite äldre än de flesta bloggarna, inte skäms över vad du skriver, hur du skriver och vad du egentligen sysslar med.

      Jag tycker du ska länka till dessa mobbningsinlägg. För jag tycker inte något av inläggen är mobbing. Kritiska, granskande, raljerande absolut. Men inte mobbning.

        Att raljera på någon annans bekostnad ÄR mobbing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.