Förvånad?

Laila Bagge:

Det mest förvånande i hela det här är väl faktumet att Laila själv verkar förvånad över att Hänt Extra sysslar med skvaller.
Det skulle vara som att bli förvånad och överraskad av att Tjocka Hetsätarkatten är konstant hungrig..
Eh, not so much..
HÄR kan vi snacka tvättäkta skvaller – alla ni som vill få det här till en skvallerblogg. 😉

Hon har varit i branschen så pass länge att jag faktiskt är överraskad av att hon ens bryr sig. Eller var detta droppen?

laila1
LAILA BAGGE:
Inte visste jag att man numera ställer frågor offentligt på första sidan av en tidning! I vanliga fall ställer man sådana här frågor direkt till personen eller till personens pressansvarige . Jag kan svara på frågan direkt så kan vi få ett slut på alla ”spekulationer”..
Nej Hänt Extra det är bara ni som har dåliga fotografer, ni har valt bilder där det ser ut som att jag är gravid bara för att skapa rubriker, mer än så är det inte! Att det skulle finnas en insatt källa som påstår att mina vänner hoppas på en flicka och att det skulle vara underbart för hela familjen är ju bara skrattretande för vi har inte haft en diskussion angående barn, så den ”källan” kom ni antingen på i ett ”kreativt” veckomöte eller så har ni bara tagit en random person som inte känner mig! Jag undrar också när det blev ok att gå på en annan människas vikt, om det nu skulle vara så att jag har gått upp några kilo i vikt, är detta ett rätt sätt att gå till väga på då? Personligen så tycker jag mest att detta är fånigt och ett desperat sätt att tjäna pengar på andras bekostnad. Jag vill dock poängtera att det finns många tjejer/kvinnor som kämpar med sin vikt varje dag samt många som inte borde oroa sig för sin vikt överhuvudtaget. Men det är bl.a. på grund av sånt här skit som gör att många mår dåligt vare sig det händer i sociala medier eller offentligt i tidningar! Så här är jag i ett svart fodral med mina gravidkilon från kristallen tagen i söndags!

Bild från Lailas instagram.

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hej!
    Jag kan inte se bilden som tillhör detta inlägg, vilket gör att halva poängen med inlägget försvinner…

      Kan inte heller se bilden.

    Bilden syns inte!

      Nu då?

        Lite halvkonstigt när man svarar på kommentarer. Tyckte om när man svarade där kommentaren hamnade. Lite tydligare 🙂

    Nu syns den!

    Fast när jag försöker trycka på ”svara” för att svara just på din kommentar kommer jag bara till någon infosida om bloggen. Inte svarsfältet.

      Kommer du inte längst ner så du kan klicka på ”Skriv kommentar”?

        Aha man måste klicka på skriv kommentar. Förstod inte jag heller 😉

          Nä, lite knasigt.. jag har lagt in ett förslag om förändring där..

    Det känns ju superkostigt att Laila säger ”är ju bara skrattretande för vi har inte haft en diskussion angående barn”. Är inte det en rätt så viktig sak att kolla i början av ett förhållande när man som kvinna är ”äldre” och blir tillsammans med en barnlös man som dessutom är rätt ung? Om ens 25-åriga dejt skulle säga att han absolut vill ha barn, men först om 10-20 år och man själv är 50+ då så är det ju onödigt att inleda ett seriöst förhållande med personen med vetskapen om att förhållandet är dödsdömt och att ens barn mister en förhoppningsvis älskad styvförälder.

    Jag kan liksom inte se det framför mig att man aldrig skulle tänka tanken att innan man bestämmer sig för att köpa ett hus för tio(?) miljoner tillsammans att man inte diskuterat sin gemensamma framtid och samtidigt kolla hur båda ser på frågan om barn. Har man diskuterat saken och t.ex. kommit fram till att ”vi ser hur vi gör och framtiden får utvisa”, då har man ju haft en diskussion angående barn?

      Hon har redan barn sedan tidigare och kanske inte vill ha fler. Det angår väl ingen annan än de själva.

        Självklart angår det inte någon annan? Hela poängen var ju att hon sa att de inte DISKUTERAT saken. Om hon inte vill ha fler barn så får man väl anta att hon sagt det till honom och då har de ju diskuterat saken och då stämmer inte det hon skrev , dvs att de ”inte haft en diskussion angående barn”.

          Jag förstod som att hon menade att hon inte pratat med sina vänner om barn! Hon och killen kan ju pratat om det, men vad dom sagt är privat.

    Något gäng nötter som kör samma stil med Blondinbella senaste inläggen ”åh vad kul att ni väntar smått!” Alla vanliga sura kommentarer där är nu utbytta mot fejk-glada tillrop om graviditet för att hinta om att hon gått upp i vikt. Efter att i veckor gnällt på att hon, enligt dem, ”smyg-bantar”…. Hennes kommentarsfält har varit värre än någonsin de senaste månaderna. Jag förstår inte att hon släpper fram dem eftersom hon får massor med vanliga kommentarer också så det är inte som att hon behöver dem för statistikens skull.

    Tydligen heter Laila ”Laila Bagge Bagge” enligt Alex och sigges podd??? Nått klydd med Skatteverket. Hahahhaha

      Ja, hon fick inte byta tillbaka till bara Bagge för Skatteverket..

    Tycker det är kanon att hon ryter ifrån när folk är idioter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.