I like me too!

Clara Henry:

Min numera bloggkollega Clarita Henry skriver om hur hon  ”I LIKE ME SO I PUT A RING ON IT” och fan i mig om jag ska vara sämre.
Jag var runt och shoppade födelsedagspresent till en liten femåring igår och hur det nu kom sig – jag vet inte – så kom jag ut ifrån Glitter med två saker till henne och två saker till mig.
Tänk så det kan bli.. Ooops!

Till mitt försvar tänkte jag köra en Anna Book på Periscope..ni vet..
-Taaaack! De är från Glitter. De kostar 99 kronor men köper man tre par så får man ett par gratis.
Näää, jag är inte sponsrad av Glitter, det är det hon Kenza som är…

flickr

De hade nämligen 3 för 2 på allt i silver så jag köpte en present till lillkusinen i silver och två till MIG! Den här ringen som jag demonstrativ satt på mitt vänstra ringfinger eftersom det ekar TOMT!!!!! *harkel harkel* och tre par pärlörhängen eftersom jag var en sådan rebell i unga år och har fem hål sammanlagt. I ÖRONEN!
Jag har nog inte haft någonting i de övre hålen (I ÖRONEN) på säkert 15 år men tror ni de vuxit igen? Icke! Det ser nu ut som att jag har en liten liten tusenfoting på örat.
Nästa investering får bli en ny piercing till naveln för den har säkert inte heller vuxit igen på de 10 år som förflutit sedan jag tog ut den.

Åh gud, jag kommer se ut som Nellie Berntsson fast utan magtröja och snorkfrökenattityd.
Eller kommer den med piercingen kanske?

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är väl egentligen hemskt tråkigt att säga att jag inte gillar inläggen som fokuserar på dig själv….inte för att du inte verkar kul osv men för att jag läser bloggen för dina betraktelser om andra bloggar, inte för att läsa om vad du gör. Du gör ju såklart vad du vill med den här kommentaren! Fortsätter att läsa även om du skriver dessa inlägg såklart 🙂

   Håller helt med! Vill läsa om bloggare eller andra kända personer. Tycker det är skittrist med dessa provata inlägg, typ barnbilder och bilder på katten.

    Håller inte alls med 🙂

     Håller inte alls med om att dina ”privata” inlägg skulle vara tråkiga eller ointressanta. Tycker om att få en och annan glimt om vem du är utöver ”bloggbevakar Camcam” och jag ääälskar THK och lilla Snöboll. Blir glad av att läsa inlägg om dem ? *crazy cat lady*

  Varför köpte du inte en ring till M?
  Så att du kunde ringmärka honom.

  Åååh… Jag hade navelpiercing i 15 år. I höstas var jag tvungen att opereras och fick därför ta ur navelsmycket i totalt 1 dygn. Under den tiden hade det växt ihop så pass mycket att jag omöjligen fick i ett smycke igen. Bra läkekött på fel ställen… Fortfarande bitter…

  1. Din blogg uppdateras inte via bloglovin.
  2. När jag går in på bloggbevakning.se kommer jag till hannapee :(((((

   Jag kommer hit när jag går in på bloggbevakning.se ?

   Samma här! Via telefonen kommer jag till din blogg men på datorn pekas jag in till hannapee när jag går in på bloggbevakning.se 🙁

    Jag har testat via mobil och dator, same 🙁

    Måste klicka mig in på bloggar och sen så Bloggbevakning för att komma in på rätt.

   Jag kom till någon samlingssida, vilket jag först inte insåg så jag läste ett inlägg av Frans och trodde att jag läste inlägg av dig – myntet ramlade ner först när jag kom till nästa inlägg som var Hannapees. Jag läser från mobilen.

   Övriga kommentarer efter flytten (vet att vissa har omnämnts tidigare):

   – Man måste skriva in namn etc. varje gång man kommenterar. Sedan tycker jag att det är positivt om fältet för emailadress känner av att det är mailadress det handlar om, dvs så att anpassat tangentbord visas när man skriver från mobilen.

   – Man måste klicka två gånger för att skriva en kommentar (förvirrande).

   – Även här är det ett evigt backande efter att man har skrivit en kommentar och vill komma tillbaka till startsidan.

   – Önskar att dina kommentarer avvek från övriga, så att man tydligare ser att det är du som har kommenterat.

   Det var nog allt, och i övrigt tycker jag att det har blivit mycket bra efter flytten.

    Håller med om allt som V. skriver! En till sak: det vore skönt att slippa scrollas längst ner på sidan när man kommenterar. Om jag svarar på en kommentar högt upp så vill jag gärna se den när jag skriver ett svar så att jag inte missar något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *