Alla tjejer ljuger..

KnivMicke:

Okej, då ska jag vara ärlig mot dig trots att jag nu råkar vara kvinna.

Jag vet att Micke inte kan göra din konsekvensanalys ÅT dig utan den måste du göra själv. Vilket du uppenbarligen inte gjort.

Att tatuera in ”Alla tjejer ljuger” på sin hals är ett vattentätt sätt att se till att den enda som kommer leka med din ubåt i framtiden är du själv.
Du kommer behöva döpa om din högerhand (ja, eller vänster om du är sån) till ”Palm-ela” och introducera alla för den som din flickvän för jag kan garantera –alltså garantera – att 99% av jordens alla kvinnor inte har någon större lust att ligga med någon som menar på att alla kvinnor ljuger. Och de få som ändå kan tänkas ” rub uglies” med dig kommer viljat ”rädda” dig från dig själv och förändra dig till det bättre med klängighet och mammakänslor – vilket de givetvis inte kommer erkänna så där har din tatuering faktiskt en poäng.

De kommer vilja trycka dig mot sin barm och viska – ”det kommer bli bra, gubbsen…det kommer bli bra…”

Resten kommer säga tack men nej tack på grund av den där idiotiska tatueringen.
Det är som med skorna. Ni minns väl inlägget om skorna?
Du kan byta skor på en man med fula skor men han har ändå VALT att ha dem på sig. Du kan bära polokrage i resten av ditt liv eller lasra bort den men du har liksom VALT att tatuera in den där texten.

Och hur presenterar man en sådan kille för sina föräldrar?
Tjejen: Mamma, det här är X.
Mamman: Hej, vad trevligt att råkas!
Killen skakar hand med mamsen säger samtidigt till sin blivande svärmor att hon ljuger om att hon tycker det är trevligt genom sin högklassiska gaddning på halsen.

Bra första intryck! Bravo!

Och ps! – också sanning – den där lilla diamanten i örat är inte heller direkt en ”panty dropper” om man säger så.

HEY! Inte en lögn i hela inlägget! Är du nöjd nu?

micke
Faksimil Mickes Instagram

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Word.

    No ragrets.

    Kan ha ett namn för andra handen med Lena Handén

    Tycker inte du ska sitta och recensera ickeoffentliga människor på denna blogg Camcam. Det känns bara elakt.

      Men boo fucking hoo

    Men han tog ju den inte själv, utan gjorde den på någon?

    Vad har hänt här? Den här texten var inte bra skriven. Jag var tvungen att säkerställa att jag inte åter igen hade ramlat in på någon annans blogg.

    För det första så tycker inte jag man ska döma en perisn som väljer dessa åsikter. Det finns både manshatare och kvinnohatare. Inte för att det bör vara okej enligt mej att vara det öppet, men det är åsikter. Och skulle en tjej göra en sån tatuering fast med att alla killar ljuger så skulle kille då damp, men så skulle tjejer bara skriva #vitkränktman. Så ärligt, varför lägga fokus på vad 1 människa väljer? Dessutom så får de stå för honom inte oss andra. Vilka är vi att döma hans åsikter.

      Kvinnohat = våld mot kvinnor, sexuella övergrepp & trakasserier, kvinnor som dödas av sina män/släktingar/ex
      Manshat = förakt mot det män gör mot kvinnor, machonormen, mäns beteende mot kvinnor

        Kvinnohat (misogyni) och manshat (misandri) betyder i grunden att man har fördomar mot hela könet. Man hatar på könet vare sig dom gör något eller har något utan att veta något om dom. Man har negativa fördomar kring allt om dom.

        Sen i slutändan blir det vad man gör det till, vill man lägga till egna saker så som att manshat är att man hatar män som gör kvinnor illa istället för att man hatar män för att det är män, och att kvinnohat är våld mot kvinnor och inte hatet för att dom är kvinnor, då får man lägga till det. Men glöm inte grunden för att det är hat för ett helt kön.

        Manshat är att man hatar könet män och allt dom gör.
        Kvinnohat är att man hatar könet kvinnor och allt dom gör.

        Dessutom så har manshat ökat kraftigt sen 1980. Medan kvinnohat alltid varit kraftigt.

        Kvinnohat handlar inte om att dom är förtyckta av andra, kvinnohat är att andra hatar könet kvinnor och vise versa med män. Synd att människor inte förstår det.

          ”Dessutom så har manshat ökat kraftigt sen 1980.”

          Hur många män har kvinnor dödat, våldtagit, misshandlat osv osv sedan dess? För, som Felle skriver, manshat är INTE samma sak som kvinnohat. Det är fan så jävla oförargligt att hata män så det inte finns. Det som har ökat kraftigt sedan 80-talet är väl kraftuttrycken, särskilt nu med bloggar osv. Men igen, det ända manshat som utspelar sig är i form av ord och handlar om det Felle skrev

    Han definierar trots allt inte hur ofta tjejer ljuger eller påstår att killar aldrig ljuger… Men visst. Jag har ljugit i mitt liv. En gång sa jag till min mormor att köttfärslimpan jag fick av henne var god, när jag egentligen glömde den i min ryggsäck i en vecka. 🙁

    Vad är faksimil? ?

    Micke är med på Sindys nya snapchat!

    Det enda jag kan säga om dylikt ”pynt”… hade mina döttrar visat upp en pojkvän med en sådan tatuering, hade jag lagt stor energi på att få dem att bryta den förbindelsen.
    Att välja en sådan text, säger en hel del om personligheten. Bitter eller oerhört lättpåverkad.

    Snygg är den inte heller! Ska man låta tatuera sig, ska ”bilderna” vara snygga och välgjorda. Det mesta jag har sett av Micke och på Micke, är i mitt huvud fula tatueringar. Jag avskyr blå/svarta tatueringar. Förr kallades de för kåktatueringar, till skillnad från sjötatueringar i olika färger… som Camcams pappa har på armarna… ett par stycken… gjorda i olika världsdelar.

    Äh, kommer garanterat komma flera olika brudar och ba ”Åååh, han har blivit sårad förut! Jag ska visa honom hur bra tjejer kan vara!” Kolla bara på män i fängelse, får flera hundra beundrarbrev från galna kvinnor som vill ”rädda” dom och göra dom till bättre människor.

    Tror dock inte att det blev någon tatuering av detta. Är nog mest menat som provisera och en känga till ex:et kanske?

    Alla killar ljuger också!

    Det verkar som att det går dåligt för Mickes studio, två tattuerare har redan lämnat studion och en tredje lämnar i veckan. En av killarna som är kvar skrev på instagram hur det är en jävla skitstudio med dålig utrustning från golv till tak och att han därför fick åka till akuten med ett skadat ben. Om även han skulle lämna så kommer dom bara att ha en tatuerare kvar plus lärlingar.

      Vad heter han som är kvar på Instagram?

        @flygelringen heter han som är kvar och fick åka till sjukhus

        @cuttattoo heter ena som lämnar
        @hampatattoo heter andra

          Lol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.