En liten check..

vila

Efter vårt lilla ompekningsdebacel så har webb-Robin jobbat på som en skållad råtta för att möta alla mina demands och önskemål.
Jag är en mycket krävande kvinna som vet vad jag vill – oftast – så jag tänkte stämma av lite med er.

Det som jag VET är kvar är att göra ”svara-funktionen” på kommentarerna smidigare och mer förenklad och vem vet.. kanske när detta kommer upp ikväll så är det kirrat?

Men mer?
Saknas något? Är något krångligt? Kan förbättras?

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ok med reklam på sidor men så sjukt jobbigt när det lägger sig över hela sidan så man måste klicka ner reklamen. Galet jobbigt, spyr redan på Zia.
    Tycker det vore bra om dina svar bland kommentarerna var i en annan färg så man ser dig lätt. Sedan såklart att ens uppgifter ska sparas och ej behöva fyllas i på nytt

      Jag laddade ned en adblocker på datorn och vips slipper jag Sia och andra reklamer som rullar ned över sidan. 🙂

        Tyvärr så verkar adblock inte finnas för Apple (Mobil). Om det finns får någon gärna hojta till!

        Har absolut inget emot att CAMcam använder sig av annonser, money makes the world go around liksom. Men den där jäkla popup annonsen som kommer upp heeeeeela tiden och täcker hela skärmen är inte att leka med. Den kommer fram så fort något nytt ska laddas på den här bloggen. Maddies ansikte från sias video har bränt fast sig i min näthinna nu. Hur ska jag kunna sova nu ?

          Använd chrome istället som webbläsare

    Inte behöva skriva namn och epost varje gång 🙂

    Säger som föregående talare:
    – Ingen stor reklamruta över hela bloggen
    – Dina svar/kommentarer bland kommentarerna ska vara utmarkerade

    Dessutom:
    – Typsnittet i den löpande texten. Times New är perfekt i böcker, men dessvärre inte i bloggformat..

    Håller med båda ovanstående! Särskilt reklamen är grymt jobbig och antalet kommentarer kommer sjunka om man hela tiden måste fylla i sina uppgifter.

    Man borde inte komma till en ny sida när man läser kommentarer. De borde dyka upp nedanför inlägget bara, så att man kan fortsätta scrolla ner till de andra inläggen sen (utan att klicka sig bakåt).

      Jag tycker det är såå störigt med såna kommentarsfält… så kul att se hur olika uppfattningar alla har om saker 😉

    men gud vad folk klagar. går liksom inte alltid att allt ska vara precis som DU vill. tvivlar även på att nöjesguiden kommer sluta med reklam då det är en stor inkomstkälla. tycker allt ser superfint ut!!

      Klagar?? Hon bad om tips på förbättringar?

    Jag önskar:
    – Att man direkt hamnar på kommentarer när man tryckt på dem istället för att automatiskt scrollas ner (bör vara någon funktionsinställning för hur ankarlänkar ska bege sig).
    – Att nästföljande inlägg syns direkt under kommentarerna på ovan inlägg. Alt. att det finns tidigare och nästa-knappar (inlägg).
    – Återgå gärna till det typsnitt du använde innan, eller något liknande, nuvarande är inte så läsvänligt på skärmar.
    – Att dina svar utmärker sig bland kommentarerna.
    – (En pytteliten grej, är lite petig när det kommer till webbdesign. När det bara är en kommentar på ett inlägg så står det i text utan grafik, men jag tycker grafiken som dyker upp när det är fler kommentarer är snygg??)

    Stort tack för en härlig blogg! Och grymt bra jobbat med allt??

      Det finns ju knappar för nästa/föregående inlägg.

        Efter inlägget men före kommentarerna ja, så om en vill läsa inlägget och sedan kommentarer så måste en scrolla ner och sedan halvvägs upp. Det blir träligt i längden till varje inlägg.

    Jag tycker att allt är tiptop nu!

    Jag behöver inte längre skriva in mitt namn och mail för varje gång jag kommenterar, top!

    Kan hålla med om att vore trevligt om dina (CamCams) kommentarer har ett utstickande utseende. Men mest bara för att vi är vana vid det sen tidigare. Inget livsviktigt.

    Ang reklamrutan som vissa påpekat som störig så kan jag inte se vad som är jobbigt med den. Den går att klicka bort på 1 (en) sekund och sen ser man inget mer av den. Den ploppar ju inte upp i tid och otid och stör direkt, endast när man just klickat in sig på bloggen. Du har ju trots allt valt att flytta din blogg till en portal för att åtminstone kunna få tjäna någon krona på ditt fantastiska arbete. Och dessa pengar kommer mestadels från annonser på bloggen. Inget konstigt med det.

      Jag läser från mobilen och jag måste fortsatt skriva in mina uppgifter varje gång, och Sia-reklamen poppar upp i tid och otid när man är inne och läser på bloggen.

        Men vad lustigt! Jag läser också från mobilen, men har inte alls dessa ”problem”. Men då förstår jag att ni har önskemål om ändring.

    Jag skrev följande kommentar under ett äldre inlägg, kopierar in den här för att säkerställa att du iallafall har sett den.

    Sedan jag skrev denna kommentar så har önskemål angående annat typsnitt (befintligt ser plottrigt ut), samt angående föregående/nästa inlägg-knappar även nedanför kommentarerna (dvs inte bara nedanför själva inlägget), tillkommit.

    ”Jag kom till någon samlingssida, vilket jag först inte insåg så jag läste ett inlägg av Frans och trodde att jag läste inlägg av dig – myntet ramlade ner först när jag kom till nästa inlägg som var Hannapees. Jag läser från mobilen.

    Övriga kommentarer efter flytten (vet att vissa har omnämnts tidigare):

    – Man måste skriva in namn etc. varje gång man kommenterar. Sedan tycker jag att det är positivt om fältet för emailadress känner av att det är mailadress det handlar om, dvs så att anpassat tangentbord visas när man skriver från mobilen.
    – Man måste klicka två gånger för att skriva en kommentar (förvirrande).

    – Även här är det ett evigt backande efter att man har skrivit en kommentar och vill komma tillbaka till startsidan.

    – Önskar att dina kommentarer avvek från övriga, så att man tydligare ser att det är du som har kommenterat.

    Det var nog allt, och i övrigt tycker jag att det har blivit mycket bra efter flytten.”

    Det går inte att lägga till bloggen på Bloglovin’.

    Jag vet inte vem Sia är men sedan den här bloggen flyttade hit har jag lärt mig att hata henne…

      Hahaha! ?

    Snälla ta bort reklamen som kommer över hela bilden.

    Annat typsnitt! Så jobbigt och plottrigt för ögat att läsa.

    Och som någon mer skrev, att kommentarerna kommer upp under inlägget så man bara kan fortsätta scrolla när man läst klart dem. Paula & Hugo har så bland annat. 🙂

      Och dom kommentarsfälten är värdelösa :)))

    Nu är väl detta inte direkt riktat till teknikerna eftersom jag gissar på att du kan ordna det själv utan några större bekymmer, men jag skulle uppskatta en mindre header så minimeras allt scrollande lite extra, hehe. I mina ögon hade det troligtvis sett lika bra eller bättre ut om bilden på dig var till höger/vänster om ”Bloggbevakning”, så blir headern smalare.

    I övrigt tror jag de flesta redan nämnt det, men svarsfunktionen bör bli tydligare och man ska kunna klicka i ”kom ihåg” så man slipper fylla i alla uppgifter. Det känns som att du redan tappat kommentarer på grund av detta.

    Förresten! När jag har kommenterat brukar jag trycka mig bakåt, och det är lite onödigt att man ska behöva komma tillbaka till rutan med kommentaren man skrivit så det vore underbart om det går att trycka sig bakåt men direkt komma till ”inläggsflödet” igen. Hoppas du förstår vad jag menar. Alternativt att kommentarsfunktionen är som på GabbJoss blogg, att den ”slideas” nedåt och att man sedan kan scrolla vidare i ”inläggsflödet” igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.