Nellie kör med kollektiv bestraffning..

Nellie Berntsson:

”Om det är trevlig ton i kommentarerna så kan jag berätta vad som är med zamina och hur dagsläget ser ut. Vill inte ha kommentarer att jag bara provecerar och fiskar oro hos er för att ni skall bli nyfikna.”

butter

Precis som min läsare Caroline så har jag också lust att gå in och skriva en riktig skitkommentar bara för att provocera stilen hon kör med…
Fast den skulle ju aldrig släppas igenom ändå så det vore ju bara slöseri på energi..

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eller så ger den lilla apan fan i att skriva kliffhangers utan att leverera helt enkelt

    Snälla, kan du få Nöjesguiden att lägga av med popup reklam över hela sidan? Grymt irriterande att behöva klicka bort reklam om nya Sia singeln hela tiden…. Och lika irriterande att behöva fylla i sina uppgifter varje gång också!

      Nix – jag har ingenting med reklamen att göra. Sorry!

      Kunde inte svara på H:s kommentar nyss men säger bara att adblocker is your friend!

      Ugh, mejla mig när popup reklamen försvinner. Går inte att använda den här bloggen tills dess. Synd, min abstinens kommer vara extrem 🙁 blir lite som avgiftning detta… Hmmmmmm…

    Men snälla!! Ska det vara så här att man måste skriva in sitt namn och mailadress varje gång? Vill ha svar på detta om det går för för enligt mig är det katastrof och kommer inte orka kommentera alls tyvärr

      Det och att pilarna till nästa och föregående inlägg är det sista min tekniker håller på med =)

        Yesss!! 😀

    Jag har faktiskt lyckats slinka igenom med flera kritiska kommentarer för att för ett tag sedan få mig en rejäl avhyvling för det… trots att hon godkänt dem alldeles själv… Om du vill kika heter rubriken ”Victoria”.

    Det säger tyvärr bara hur dant det är inom ridsport. Det går inte att berätta något utan att det fullkomligt haglar missriktad välvilja, spekulationer, mycket påstridig nyfikenhet och tyvärr också skuldbeläggande och rena rama förtal. Så ja, jag tycker hon gör rätt. Sen kunde man uttrycka det annorlunda.

    För att ta ett exempel: mitt föl med blev moderlöst och vi sökte amma. Alltså – jag fick så många idioter som ringde om allt annat att jag knappt hann med att ta hand om fölet eller hans supersjuka mor. Vansinniga kommentarer på facebook. Och så den jävla kärringen som gick in i stallet… på en gård hon aldrig någonsin tidigare varit på. Så ja, det Nellie gör det gör hon nog av självbevarelsedrift, vilket är fullt förståeligt.

    Nellies saluhäst:
    http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=974074&inriktning=&typ=

    Men varför står Jannie som kontakt i helsingborg?

    Hela denna ”affär” luktar surt…

      Annonsen finns inte kvar längre så antingen är det något skumt eller så är hästen redan såld.

    Google säger mig att Jannie gissningsvis är säljaren i italien och det är hon som lägger upp annonserna… Hon har gissningsvis fler samarbetspartners runt om i Sverige då hon har fler hästar till salu men själv är stationerad i Italien!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.