Det händer på Instagram..

Ebba Von S väntar liten knodd igen och allt jag kan säga är grattis!

Bloggbevakning har ju lite tradition att skicka en liten present till alla nya bebisar i Sociala mediervärlden och det är ju trevligt att se att den traditionen kommer fortsätta! ?
image

Äntligen finns Sanna Brådings bok på Storytel! Jag har ingefär 1 timme kvar på deckaren jag nu lyssnar på såndet här är perfekt timing!

Tackarrrr!
image

Donuts i all ära men den längst upp i högra hörnet? Fruit loops? Blurk! Fruit loops är de vidrigaste ”flingorna”’som finns. De smakar tvål och innehåller 0% nyttigheter.

Men resten av dem mular jag mig gärna med! ?
image

Faksimil: Respektive persons instagram

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ÅHHH vad roligt för Ebba. Lyssnade precis på podden Vattnet går får hon berättar om tidigare missfall. 🙂 roligt med ett tredje barn 🙂

    Älskar dina insta recaps <3

    Älskar också dina insta-recaps! Bra stående inslag i bloggen!

    Jag hoppas att det är ok att man fyller på listan här i kommentarsfältet för jag vill verkligen tipsa om @catrin_hedlund_bedragerskan!

    Samma konto som breakade personbeviset som bevisade att Daniel Nzinga inte är pappan till Catrin Hedlunds barn (vilket fick Catrin att för första gången någonsin erkänna att Daniel inte är pappan OCH att hon vetat att han inte är det typ hela tiden) har nu fått tidningen Hänt att avpublicera artikeln där Catrin hängde ut Daniel som pappan och levererar hela tiden senaste nytt vad gäller Catrin, nya bedrägerier, kommande åtal osv.

    Det är som Bloggbevakning fast som bara handlar om en bloggerska. Guld för alla oss som är lite sjukligt intresserade av vad som händer med Catrin men inte orkar bevaka allt som skrivs överallt utan bara vill få det serverat. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.