Över gränsen?

Paow:
 
 Paows pappa äger matbutiken vid Götgatans tunnelbaneuppgång och nu har hon lagt upp på sin Snapchat hur hennes pappa skäller ut personalen för de tagit emot ”gamla” pengar av kunderna.
 
 Jag hade blivit jävligt irriterad om det varit jag som smygfilmats på mitt jobb av ägarens dotter som sedan lägger upp det nätet.
 


Faksimil – Paows snapchat

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  får hon ens lägga ut dedär utan deras godkännande? följer inte henne så vet inte om man ser någon anställd, har inte 100% koll på hur lagen funkar kring det där heller haha

  Svara

  Nu har jag inte sett videon men att skälla på personal fungerar ju inte riktigt. Alla gör fel, man tar personen in på kontoret (eller annat privat rum) och talar med personen som felat.

  Till något annat.. Blev lite besviken att det bland bellas kommentarer inte gick att få reda på huruvida andra på Lidingö som beställer hem thaimat får tre ben & jerrys med sin beställning. Eller om företaget nu fick gratis reklam (och Bella som sagt att hon inte skriver om något gratis)!

  Svara

  Jag tror på det när jag ser/hör det. Så gäller allt med Paow och Dessie för min del. Experterna nr 1 och 2 på att vända och vrida på sanningen eller bara helt enkelt hitta på något som skapar rally in på deras bloggar..

  Svara

   Haha man både ser och hör i videon, så visst är det sant denna gång ?

   Svara

    Men av vilken anledning lägger hon upp en snap av detta? Vrida och vända på sanningen var det ju..

    Svara

  Lite sorgligt att hon är 20+ och besöker pappa på jobbet. Behövde hon mer pengar eller?

  Svara

   Jag är 25 och hälsar på mina föräldrar på jobbet ibland. Dock mestadels för att vi bor 10 mil ifrån varandra och det gäller att ”passa på” om jag har något ärende dit, och bara om det passar dem såklart. Men ändå, ser inget konstigt i det bara det inte stör jobbet.

   Svara

    Hmm ”bara det inte stör jobbet”, denna snorunge står ju och smygfilmar personalen….

    Svara

  Alltså bruden har ingen skam i kroppen!! Usch!

  Svara

  Det här är en av många anledningen till att jag inte tål Paow och varför hon bör stoppas och förlora sin status som Ö-KÄNDIS.

  Svara

  Lät mer som den där killen skällde ut hennes pappa när han sa ”men ingen tar emot dem med flit eller hur?!”

  Svara

   Ingen tar emot med flit? Hur kan man ta emot en gammal sedel med oflit? Folk, speciellt människor som jobbar i butik, bör väl veta vilka sedlar som är gamla (och därmed inte tas emot) och vilka som är nya?
   Har hänt att personal där jag jobbar gör samma sak och jag förstår verkligen inte. Folk är ju dessutom så fula av sig att de försöker ”smyga in” gamla sedlar och hoppas på att man inte ska räkna pengarna utan bara ska lägga ner de i kassan och därmed missa en gammal tusenlapp. Vi förlorar ju dessutom pengar på det då de inte går att växla in utan måste skickas in till Riksbanken. Vet inte om man ska få den gamla sedeln bytt mot en ny då men vi har iaf inte fått det.

   Svara

    ?
    Jag äger själv en pressbyrå och vet att man som anställd kan göra såna misstag. Och man växlar pengarna hos riksbanken som tar en liten del bara. Skulle aldrig i livet skälla ut min personal för det. Kan säga till dom att vara uppmärksamma men nä knappast skälla ut. Oprofessionellt.

    Svara

     Då e de iofs sedlar som ex saknar den där silvriga markeringen på sidan. Den kan man göra många fel med

     Svara

      Ja nu skrev jag ju aldrig att man behöver skälla ut sin personal för det så den saken är ju inte relevant. Jag förstår bara inte hur man lyckas ta fel.
      De gamla och de nya är det extremt stor skillnad på. De gamla och de riktigt gamla är det inte överdrivet stor skillnad på men tycker fortfarande det är konstigt eftersom vi inte ens får ta emot dom. Och som sagt hör vi inte ens något från Riksbanken när vi skickat in sedlar. Varken de senaste gamla eller de som är ännu äldre. Så därav förlorar vi en helvetes massa pengar. Personalen på mitt jobb är dessutom människor som inte gjort annat än jobbat i butik. Jag med totalt 2 år i butik är den som är färskast av oss.

      Svara

    Eftersom det fanns en överlappning på ett år där både gamla och nya sedlar fanns är det ganska lätt att ta fel faktiskt. De gamla 50-lapparna försvann först i Augusti, men om man precis börjat jobba/är stressad kanske man inte tänker på att man får en gammal sedel i handen.

    Svara

  Oj, jag visste inte att det var hennes pappa som ägde butiken. Men tack för infot, jag kommer aldrig mer att besöka den butiken. (Vill inte finansiera Paows liv på nåt sätt).

  Svara

   Samma här. Men det är ju i och för sig ingen större förlust eftersom den butiken är så sjukt sunkig. Bara att titta in genom dörren är deppigt.

   Svara

   Men lägg ner, ska du straffa hennes pappa för att du inte tycker om Paow? Han har väl aldrig gjort dig något? Jobbig inställning.

   Svara

  Vad heter paows pappas affär? Och vad säljer dom där? Mvh skånebo 🙂

  Svara

   Ojdå, insåg precis det stod i texten hehe.

   Svara

  Haha åh nej, det är södermalms sämsta mataffär. Trång, sunkig och dyr. Enda anledningen till att man handlat där är för att den ligger precis vid tuben och har öppet till 11.
  Kan tänka mig att personalen och chefen följer samma standard.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.