Skämskudden 2016

kudde

Igår var jag på antigalan Skämskudden vilket är en alldeles underbar tillställning där det värsta inom TV lyfts fram och hyllas.
Den stora vinnaren blev Linda Lindorff som vann pris för både Årets Meltdown för sitt brudklänningsklädda uttåg från Kristallen OCH Comedy Centrals Hederspris.
-Vi gillar Linda och tycker att det är på tiden att hon får ett pris, säger David Lincoln Blom på Comedy central i ett pressmeddelande.

Både Daniel Paris ”Hela kändis-Sverige bakar” och Kissies deltagande i ”Sveriges sämsta kändisbilförare” var nominerade och när det väl var dags att utse en vinnare så var det ändå ”Sveriges sämsta kändisbilförare” som var snäppet sämre än både bakning och Fångarna på fortet.

Zannie Hahn från Paradise Hotel vann pris för Tv-personlighet och jag är SÅ ledsen att jag missade att spela in hans tacktal för det var episkt. På fullaste allvar sprätte han runt och solade sig i glansen på scen och höll ett VÄL inrepeterat tacktal.
Stolt som en tupp!

När ”Realitystjärnorna på godset” vann för Livstil/Reality knallade Tore och Robinson-Robban – ej blåmålad – upp på scenen och tackade/roastade till höger och vänster till allas jubel.

BÄSTA GALAN NÅGONSIN!
Nästa år borde den sändas på tv.
Fast å andra sidan kan den ju då bli nominerad till en egen Skämskudde då. =)

 

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Någon som vet vart Tyra tagit vägen? Länge sen man hörde nåt från henne!

  Svara

  Tips CamCam, vet inte om du kan se det men zannies mamma filmade och det ligger uppe på Facebook! Kanske bara kan se det då jag ”känner” honom (skämskudde på det) men prova!
  Hon heter monica Hahn men zannie delade det också :p
  Så sjukt pinsamt att han är stolt över det??

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.