Alexandra Bring är SÅÅÅÅÅÅÅÅ tjock!

Alexandra Bring:

brind

I alla fall om man ska tro nån dönick som häckar inne på hennes Instagram.
För 6-7 kilo sedan så fick hon kommentarer om att hon var såååå smal och ääät nånting innan du går av på mitten och nu? Tjock.

6-7 kg. Är vad som hänt sedan jag överöstes med kommentarer om att ”ewwww du är för smal ät för fan”. FÖRSTÅR NI, hur sjukt det är? Vilket litet viktspann det är att gå från ”anorektisk” till ”tjock”? Alltså det är ju helt sjukt? Stackars unga tjejer som växer upp i detta klimat! Så alltså för att jag ska vara ”lagom” borde jag gått upp 3,5 kg haha, det gör jag typ på en pannkaksbuffe hehe.

Edit: Blurrade killens namn, tanken är inte att hänga ut honom, ville bara visa ett exempel!

Som ung tjej idag kan du nog inte vinna.
Är man inte för smal så är man för tjock. Jisses..
Alexandra är tjock. Hennes ena lår ser ut som min ena överarm och hon är tjock enligt Instagram.

Hon väljer att inte hänga ut honom med namn på sin blogg och det är ju nobelt gjort av henne.
Hade jag ALDRIG gjort..
Häng ut honom tycker jag så att hans mamma åtminstone får en CHANS att uppfostra honom lite bättre och ge honom andra värderingar än de blott ytliga!

Men jag undrar hur det känns?
Att efter ett helt liv som ”för smal” få höra att man är tjock? Det måste ju kännas lika bisarrt som om någon sak till mig att mina bröst var obefintliga.
Jag hade ju kunnat kväva vederbörande i en ofrivillig ”motor boat” för att bevisa motsatsen, men ändå.. bissart…

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Problemet med killar som kommenterar kränkande om tjejer är inte deras mammor – det är deras pappor!

    Just synsättet att ”mamman inte har uppfostrat” är en del av problemet! Söner gör som sina pappor.

    Tror hon blurrat namnet i efterhand för när jag läste inlägget så var det där.

    ”Stackars unga tjejer som växer upp i detta klimat!” Ja, stackars tjejer som inte har egna starka personligheter och låter sig påverkas av vad idioter sitter och skriver. Stackars tjejer som tror att det enda värdet dom har ligger i utseendet. Stackars tjejer som tror att idioters ord är lag. Stackars tjejer som inte kan tänka själva och måste låta idioter diktera deras värld.

    Herregud…

      Stackars dig

      Ja, låt oss berätta för dessa tjejer att de är dumma i huvudet för att de tar åt sig och blir ledsna av elaka kommentarer.

      Ursäkta, men fy fan för sådana människor som dig. Usch. Jag är 14, ska jag berätta min upplevelse? Jag har ända sedan jag varit liten skitit i vad andra tycker. Jag har klätt mig i det jag vill, haft kläder från killavdelningen, aldrig brytt mig om någonting förutom att ha kul. Nu, knappt 2/3 år senare, är det som att det aldrig hänt. Jag mår dåligt över min kropp varje dag. Jag har för små bröst, för liten rumpa. Jag har inga ”abs”. Jag har thigh gap, men det är inte tillräckligt stort. Jag har inga kurvor. Förstår du hur sjukt det är? Hur kan du kommentera ”Vem fan bryr sig om vad korkade idioter säger?”, när det är dem ”korkade idioterna” som kommer någonstans i livet? När det är dem som för likes, följare & kommentarer? Och ja, sånt är väldigt viktigt i min ålder… 😉 Hela Kardashian klanen? Typ alla kända människor nu för tiden? Det är dem unga tjejer, inkl. mig, ser upp till. Att avfärda det som att det är vi tjejer som inte är tillräckligt starka är bara sorgligt.

        Varför ser du upp till dem, då? Vad är det att se upp till? Det är nonsens och falskt trams, filter och tillrättalagda låtsas-liv. Det är ingenting.
        Är det så man vill leva, sådan man vill bli? Och om det är likes och följare som är viktigt, varför blir man då inte en korkad idiot själv, som sina förebilder?

          Du måste ha glömt bort hur det är att vara i den åldern? Själv är jag ganska mycket äldre, men kommer ihåg – numera blir jag dessutom påmind genom vår äldsta som är nybliven tonåring. Han är dock en han varmed hetsen inte kan sägas vara lika påtaglig. Men att ” se upp till”, att ha förebilder som kanske är att ifrågasätta är snarare än regel än ett undantag när man är tonåring. Tråkigt med den hätska och arroganta stämningen som man ser under flera inlägg där människor pådyvlar sina egna åsikter och tycken på ett väldigt aggressivt och nonchalant vis. Det behövs lika lite som kroppsfixeringen. Istället för att se ner på de unga/de som är osäkra så kan man ju stötta,
          /Linda

            Ja, jag ber om ursäkt för dålig formulering och stavfel. Lika bra att jag själv gör det innan språkpoliser och förståsigpåare dyker upp här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.