GLASS! HÄR VARE GLASS!

Sindy:

Jobbar Sindys nya boytoy med att sälja glass?
Har han en egen glassbil? Hjälper Sindy honom med försäljning och marknadsföring helt enkelt?
Vad snäll hon är..

Tror ni hon får betalt i glass?

glass

Bilden är ett montage. =)

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kolla starriders IG, nytt makalöst grip igen på sina byxor. De säger de ju varje gång dvs tre ggr om året och sedan rear de ut skiten med 70%

      Man undrar lite hur dåligt det var från början om man kan förbättra det så många ggr.

    Hmm som jag har förstått är killen polsk/har polskt påbrå, hon har kommenterat senaste fotot på dem på Insta med ordet ” Lody ?” som betyder just glass på polska… Ooooooch också är ett slangord för avsugning (suga av någon = zrobić loda”göra glass” man får tänka bildligt helt enkelt ?). Vad vet jag, Sindy är väl mer känd för att vara lite av en provokatör än att vara glasskonnänssör… ??

      Fast är det något här i livet som jag skulle kunna hylla till skyarna och prata om varje dag, så är det just glass! Så himla gott!

      Ice cream och ice cream man är ju också slang för kokain och kokain langare. Hmmmmmmm.

    Alltså, jag är den sista att tacka nej till glass! Meeeen, att åma och kråma mig på sociala medier för en slurkelislick glass, nope! BJ:s i all ära (Ben & Jerry) dår’aaa men nä! ??
    Jag kan dock ha fel, bruden kanske bara har gravt pms-sug på glass…?
    /Polska snillen spekulerar… ?

    ALLTSÅ FYYYY! När tjejer halv-mimar till låtar dom inte ens kan. WHY?! Ser mer ut som dom inte har alla hästar hemma

    Sett Sindys bild på snapchat med de enorma gigantiska läpparna? Alltså alltid undrat varför hon jämt trycker på att hon ”bara” sprutat in kemikalier i läpparna för att hon haft ojämnheter och vill endast jämna ut dem när någon ifrågasätter hennes ingrepp. Varför sminkar hon sedan då läpparna 1 km utanför linjerna för att de ska se ännu mer enorma ut? Plus puta med läpparna när det är dags för selfies. Syns ju tydligt att hon vill att de ska se ut som att de är sprickfärdiga. Ser inte ut som att hon ”bara ska jämna it ojämnheterna”. Bara en lam ursäkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.