Hökarängen – bästa svängen!!

Caroline Roxy:

roxan

Image tar tamejfan ALDRIG semester – i alla fall inte in the life of Roxan.

Hon rasslar omkring på London Fashionweek iklädd bh och gula svetsglasögon medan alla andra har mössa och halsduk på sig.
Med så lite underhudsfett så måste hon ju frysa halvt ihjäl, stackarn!

Jag hade avlidit av skratt om jag sett den där uppenbarelsen bland alla höstklädda Londonbor.
Det är inte lätt att vara SÅ före sin tid. Inte bara rent modemässigt utan hon är redan på nästa sommar, rent årstidsmässigt.

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte för att vara sån men då är hon ju dressed for the occasion med tanke på att kläderna som visas nu är nästa års vår/sommarmode. 😎

  Haha, jag såg inte ens BH:n först för jag var för upptagen med att stirra på glasögonen. Det ser ut som nån har försökt göra ett par designade 3D-bioglasögon för fashionistas typ…bortsett från att de vanliga som biografen delade ut när jag var och kollade på Star Trek (nej, jag går inte på bio så ofta) var snyggare…. 😀

  Fast det var ca 20 grader här i London idag så förstår inte varför folk går runt i mössa och halsduk XD

  Jag har inte använt höst eller vinterkläder på 8 år. Går runt i shorts året om här i Sverige.
  Jag har knappt något underhudsfett, eller typ ingenting så absolut blir min kropp helt blå och lila av kylan. Har upplevt stela fingrar som inte kan röra sig på vintern. Spelat ingen roll hur mycket min kropp signalerar att det är kallt, jag fryser aldrig. Vilket inte är ovanligt egentligen. Min kropp
  må visa att den fryser på utsidan men på
  Insidan fryser jag aldrig. Därför jag har svårt för en varm sommar, där kan vi snacka om att jag känner mej överhettad.

  Hahahhahaha jag dog av garv när jag läste det här inlägget!

  Hon ser glad ut 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *