Jackie är arg på precis alla!

Jackie Ferm:
arg
OBS! Bilden är ett montage.

Jackie är så in i helvete förbannad på allt och alla eftersom hennes hund Nala fått i sig någonting som inte velat stanna i hennes mage längre än nödvändigt vilket lett till diarré över hela golvet!

Snälla Södermalms bor. Sluta slänga mat, glas och skit precis överallt i Skanstull. Snälla ni rumäner i parken, sluta skit i parken. Sluta bara sluta!!! Du småbarnsmamman som alltid ska kissa utomhus i dungen där alla går ut med sina hundar. Alkisarna! Hitta andra ställen än alla parker runt om. Ska jag skita i och ta upp mina hundars skit kanske?

Jag undrar var hon tycker att ”alkisarna” ska hänga och de skitande rumänerna ska skita som inte stör någon. Har man ingenstans att skita så skiter man väl där man kan?

Vår gamla Golden ”Bettan” ville sällan äta andra människors bajs  – men jag vill inte säga aldrig för hon var rätt ofräsch så – men rulla sig i det gick alldeles utmärkt och gärna innan man var tvungen att hoppa in i bilen för att åka hem.
Det var fan på gränsen att vi skickade henne till Kina för att bli handväska då men som tur väl är så hoppade hon rakt ner i badkaret när vi kom hem och såg så där oskyldig ut.

Annars hade hon förmodligen hängt och dinglat på någon asiatisk fashionistas arm och medverkat till ”dagens outfit” – Golden Retriver-style.
Ni ser ju.. vi hade ju fått flera hundra kronor för henne som potentiell handväska!
Bajspälsen till trots..

bettan

 

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha min hund äter alltid männskobajs, så jävla äckligt är det. Har lärt mig alla tecken på att hon har fått upp vittringen på männskobajs men är en lite ouppmärksam så är hon där på en sekund. Usch…

    Bor i Skanstull och har aldrig stött på människobajs när jag är ute med hunden :p åh jag har lite bacillskräck, vet fan inte hur jag skulle reagera om hunden åt (usch hulkar nu) människobajs eller någons bajs överhuvudtaget! Bläääää hoppas jag slipper stöta på detta.

      Har nog inte hänt mig i stan, endast i parker och buskar vid stranden osv. Bor i Malmö. Hoppas du slipper?

      Samma här, och jag aldrig sett något människobajs i krokarna heller. Mig veterligen, då. Och jag tror att jag bor bara ett par hus ifrån Jackie, ser henne flera gånger i veckan. Om det låg människobajs all over borde jag väl rimligtvis ha märkt det tänker jag.

      Däremot stötte jag på bajs i stora poolen utomhus på Eriksdalsbadet för länge sen.
      Kul. Ej.
      Verkligen. Ej. Kul.

    Hahahahaha wow jag blev mer påverkad av att se det än jag trodde jag skulle bli. Är nämligen rumän men kan lova att jag aldrig bajsat utomhus (förutom en gång när jag var typ 6 och blev lurad av mina SVENSKA grannar då men det räknas väl inte) och känner inte någon rumän som gör det heller. Jag har även två hundar och istället för att bli arg på världen kanske Jackie ska försöka avvänja sin hund från att äta saker ute eller typ iaf kolla på hunden när hon är ute med den. Mina hundar har rullat i och ätit allt från bajs till döda råttor. Men det kanske bara är för jag är en bajsigt rumän som jag mest tycker det är hundens och mitt fel att det hände? Nä men all jokes aside så började jag nästan gilla Jackie men nu är hon tillbaka i ”stockholmsbrudblåst”-facket för mig

      Såg att det specificeras parkrumäner men aja kommentaren är redan skriven. Är ej parkrumän

      Hon menade nog de hemlösa romer som ofta bor i diverse parker. Tyvärr beter de sig inte alltid ok, här i stan (Uppsala) bodde de på en parkeringsplats vid en av kyrkogårdarna och använde kyrkogården som toalett och soptipp. Och innan någon protesterar, nej, det är inte en vandringssägen. Läste i UNT http://mobil.unt.se/uppland/uppsala/kyrkogarden-fick-saneras-4111284.aspx

    Kan du inte ta upp ett inlägg och räkna antalet gånger gabjoss och fjordingen kallar varandra älskling i någon av hennes vloggar?

    Om man måste skita utomhus så gräver man en liten grop att bajsa i som man sedan täcker över. Eller plockar upp det med en plastpåse och slänger i soporna. Detta är något vi människor behärskat sen grottorna och elden så jag tycker att det är en ganska rimlig sak att kräva av moderna människor i gemensamma utrymmen. Nöden har ingen lag men man kan sköta det skitbra eller skitdåligt, precis som allt annat i livet. Jag har också hundar och känner bara att alla som krossar glasflaskor på gatan med flit: DÖÖÖÖ. IGÅR HELST.

    Hahaha varning för låg nivå 😀 apropå toters kommentar att vi människor klarat av detta förr:
    https://www.faltbiologerna.se/faltbiologen/innan-toapapperet-uno-viklund-berattar

      Det där var fan i mig det roligaste jag läst i år! Satt och skrattade högt rakt ut. Läste med grov norrländsk dialekt.. ???

        Haha visst är den rolig, läste den för länge sen men kunde ej glömma de målande beskrivningarna 😀

        😀 Han pratar om bajs och man blir helt tagen!

    Efter att jag stött på kött med glasskärvor i sig förra sommaren så är jag alltid på min vakt när jag rastar mina hundar numera. Det verkar inte vara superovanligt fenomen tyvärr, vet en hund som blev glykolförgiftad i en rastgård och fick somna in. Blir mörkrädd över att det finns såna människor.

    Vår Tesla äter också bajs! Små katt- och på-gränsen-till-marsvin-hundars efterlämningar är onekligen en delikatess! Tror inte vi stött på människobajs ännu men här bor några stooora vovvsar som lämnar enorma högar som hon inte rör. Alltid något!

    Till vovsarnas försvar finns det (enligt vår veterinär) tre grundläggande anledningar till att dom äter bajs:
    – Mammahunden äter valparnas om det behövs för att hålla rent – inlärt beteende.
    – Brist på vissa mineraler kan göra att dom försöker äta bajs för att få balans i kroppen.
    – Djuret som bajsat har dålig matsmältning/får dålig mat så bajset innehåller en massa grej som luktar gott (ej nedbruten mat).

    Oavsett, skulle problemet lösa sej själv i stor utsträckning om folk bara skärpte till sej och plockade upp efter sina hundar!

      Oh nooo! Min mobil glömde fylla i namn efter städning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.