Vad har hon i håret?

Rebecca Stella:

Hade jag inte tittat klart på hela filmen så hade jag fortsatt tro att den första bilden föreställer Becky Stell med en rosa dildo fastkletad i håret och att den andra föreställer henne efter att hon gått in i ett nedsläckt rum fullt med nerhängande flugfångarpapper från taket och att hon helt enkelt fastnat med håret i dem alla.

Men nej, det var som tur väl är bara små fyndiga verktyg från Glitter med användningsområde att få relativt mediokra lockar – beviset ser ni på Becks Snapchat.
Det är fortfarande Shirley Temple – Glitter 1-0 efter den här magra lockuppvisningen.

stellakoll

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som man känner sig själv känner man andra 😉 CamCam går du runt med dilodsar fastkletade i håret?

      Har hänt, har hänt… Haha.. skämt åsido..men till en en av mina kompisars möhippa så skapade jag faktiskt en imponerande kreation av en vikingahjälm och diverse prylar från en sexshop och faktiskt så hängde den en rosa dildo ungefär på samma ställe som på Becky Stell.

      Men givetvis brukar jag ha fastkletade dildos i håret – muntrar ju upp som tusan OCH är en konversationstartare av sällan skådat slag. =)

    Du måste ju visa resultatet 🙁 För alla oss som inte har snap, instagram osv :'(

    Är det såna man även kan köpa på Wish och liknande?

    Nu har Rebecca-Stellas pojkvän i LA lagt ut en bild på dem. Han heter mannydionxo på instagram! Där kan ni se vem det är hon nu är ihop med sen typ ett år tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.