Vilken bild är mest stötande?

nips

KnivMicke la upp den övre bilden här på sin Instagram där han tatuerat in något helt obegripligt fult på en manskropp men var och en skäms för sig själv som sagt men det var inte poängen med det hela utan poängen är att den är okej, bilden får ligga kvar på Instagram – eller hur? Inga problem?

Bilden under här då? Där jag klistrat på en uppsättning kvinnliga nips. Skulle den få vara kvar?
Knappast va? Ni ser ju hur stötande den här bilden är!!!
Visst är den kränkande och motbjudande?
Alltså, på grund av de kvinnliga nipsen?

Ja, jag mår fysiskt illa!

nipps

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså ja mansbröst är verkligen mycket äckligare än kvinnobröst? Allt hår och så? Om NÅGOT köns bröst ska vara tabu borde det vara mäns…

      Förstår inte riktigt grejen med att tycka att något så naturligt som kroppsbehåring anses vara äckligt? Att man inte tycker det är estetiskt tilltalande fine, men äckligt?

        Haha nähä? Så om någon t.ex är rädd för spindlar men inte du, kan du inte heller ”förstå” det? Alla tycker väl olika saker är obehagliga, äckliga, läskiga. Måste man ifrågasätta sånt?

          Men va, skulle det vara jämförbart? Varför skulle man inte få ifrågasätta det? Jag har absolut förståelse för att vi är olika individer och upplever olika saker skrämmande, äckliga etc. Men att uttrycka att något som finns naturligt på vår kropp som äckligt det förstår jag inte. Jag har kroppen, utseende och all hets kring det i bakhuvudet, då kanske du förstår lite bättre hur jag resonerar.

            Mm kroppshets är jättetrist men det är liksom inte en konstig eller ovanlig åsikt att tycka kroppsbehåring inte är det mysigaste som finns. Indoktrinerat av samhället eller ej det vet jag inte. Tror du spelar lite dum när du säger att du inte kan ”förstå” hur jag kan tycka så när det är en ganska vanlig uppfattning.

      Ja precis, det är ju istället kroppar man blir äcklad av som inte borde få va kvar på instagram. Hur kan dom ta bort vackra sexiga kroppar?

        P.S skojja.
        Men undrade om Alexa menade så?

          Var la inte helt seriös med att någotdera borde vara tabu/förbjudet…

    Har man problem med instagrams användarvillkor så kan man sluta använda instagram. Man dör inte. Just sayin’.

      Fast villkoren ska väl vara lika för alla eller?

      ”Du får inte publicera våldsamma, nakna, delvis nakna, diskriminerande, olagliga, hatiska, pornografiska eller sexuellt anspelande foton eller annat innehåll via tjänsten. Du får inte heller publicera innehåll som utgör ett intrång i andras rättigheter.”
      Var står det kvinnobröst? Jag följer en fotograf som har fotograferat himbafolket och har lagt upp kvinnliga bröstvårtor som får finnas kvar. Varför? Vilka är dom att bedöma vems bröstvårtor ska få synas och i vilket syfte?

    Men kan Knivis & hans gang gang SNÄLLA lära sig lite anatomi! Får ont i ögonen och själen av att se helt obegripliga former på djur, ansikten & döskallar, med typ random HÅL. : ( Gå på en kroki-kurs. Köp en bok om djur eller kranier och titta noga på bilderna. Gå ut i IRL med en skissbok. Gör nååånting för det där är inte okeeeej!

      Jag tycker att tatueringarna man ser på deras instagram ofta är ganska dåliga. Alltså, ritandet och placeringarna är lite ”off”, linjerna lite skakiga och ojämna osv. Jag fattar ju att man blir bättre av att öva och att alla är barn i början etc

        My point exactly, då kanske man borde få ordning på det man skapar -på papper- och få till schyssta proportioner, perspektiv osv innan man förevigar det på nåns kropp med bläck. Och sen börja i liten skala och sen avancera. Öva tills det sitter. Inte göra tusen tatueringar med samma fel. : (

          Ja, jag blir lite ledsen över att dåliga grejer sitter på folks kroppar permanent. Huvudsaken är ju att bärarna är nöjda, så klart, men det finns så många fantastiska konstnärer och tatuerare i vårt lilla land. Av de riktigt stora tatuerarna hör man ju ofta historier om hur de fick sopa golv, rengöra maskiner, studera de andra och skissa skissa skissa i flera år innan de fick börja tatuera. Hantverk tar tid och övning ger färdighet.

          Jag vet inte ens varför jag bryr mig så mycket, haha. Hoppas dom får ordning på sina linjer i framtiden!

    Tappade just matlusten

    Mina ögon blöder fan varje gång jag ser hans tatueringar. Allt är antingen skevt eller allmänt skitfult, oftast både och. Texterna är katastrofala med bokstäver i olika storlekar som lutar åt varsitt håll. Uppenbarligen kan vilken klåpare som helst öppna en studio.

    ..eller så kan ju både män och kvinnor bara ha på sig sin tröja och inte flasha ut sin kropp till allt och alla.

    Sharp as a knife kan man ju inte säga om denna tatuering i alla fall.

    Men bad betyder ens gang gang? ?

      Gissar på att deras gäng (Micke och ett par polare) kallas för gang gang

    Alltsåå gaaaaaaah kan du snälla skriva om Hugos skamlösa ”spontana” inlägg om Paulas bil??? Alltså hur jävla svårt ska det vara att våga erkänna ett jävla samarbete?? Snälla skriv om det, då kan jag andas igen haha ;D

      Såg att han hade markerat nu, men otydligt mitt i texten så missade det helt. Menmen, då kan jag andas igen haha ?

    Ser hellre ett par kvinnobröst än man bröst, mycket finare med kvinnobröst!

      jepp, mycket sexigare med kvinnobröst

    Från LDs blogg med länk hit…

    ”Såg en diskussion i en av mina guilty pleasure-bloggar…”

    ??

      Denna blogg är nog stor nog utan hennes länkar…

        Jag förstår vad du säger men inte varför. Kan du tänka en annan möjlig förklaring till hur du ska tolka det jag skrev?

          Nä? Enda jag tolkar din kommentar som är att det skulle ligga någon slags prestige i att bli länkad till av Lady Dahmer? Fattar jag fel?

            Alexa: Ja. Inte prestige, men att det är kul att någon som själv är aktiv och framgångsrik på sociala medier gillar det man gör. Beröm helt enkelt från någon som vet vad det handlar om.

            Jag hade kopierat liknande kommentar från alla som skulle skrivit så som själva har framgångsrika bloggar.

            Så du ligger väl om inte inte helt rätt närmre vad jag menade än vad ”A” syftade till, som trodde att det hade med mer trafik att göra.

            Det är helt enkelt lite extra kul att få beröm från någon som vet vilket slit det ligger bakom det man håller på med. Samma med idrottare. Komplimanger från medatleter går mer in i hjärtat för de vet att den vet….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.