Svar på frågestunden – bloggrelaterat del 2.

uk2
KLICKA HÄR!

bdel2

Mogi – varför skriver du inte om henne?

Helt ärligt så har jag svårt att hitta en blogg som är mer urbota tråkig och meningslös.
Men..skulle förse mig med ett av Mogis tiggarbrev kan ni ge er på att den stora spaden kommer fram igen. Den har stått arbetslös sedan det här inlägget.

Vad hände mellan blondinbella och hennes kompis (angelica?) som skulle vara brudtärna men som inte var det sen? //967

Om jag inte minns helt fel så ska Angelica ha frågat Bella om hon inte skulle abortera Gillis när hon berättat att hon var gravid. Om inte frågat så i alla fall ifrågasatt vilket avsatte Angelica som – först – brudtära – och sedan generell vän.

Hur länge tror du, om du får vilt spekulera, att ”storbloggarnas era” kommer vara?//Johanna

Jag tror att ”storbloggarnas era” är så över som den kan bli. Det som är kvar nu kommer nog förbli så ett BRA tag framöver. Mer och mer marknadsföring flyttas över till nätet för vad finns det egentligen för poäng med att marknadsföra sig i en ”allmän” dagstidning där kanske 30% av läsarna är målgruppen när du istället kan köpa reklamplats av en bloggare vars läsarkrets kanske till 80% består av målgruppen du är ute efter?

Kan du på ett seriöst (Camcam seriöst) sätt coacha Paow och/eller Petra Tungården så att de skulle bli bättre bloggerskor? Fattar att de kanske inte själva vill det men skulle vara underhållande på samma sätt som ”du är vad du äter” och liknande program. Du kanske skulle kunna göra en följetong av det? Du är ju ändå duktig på bloggar som lyckats bli stor två gånger varav ena är nu när bloggandet inte är lika stort som förr…

Haha..tror du Tunis NÅGONSIN skulle tillåta en annan människa att tala om för henne hur hon ska göra för att bli en bättre bloggare? Tunis? Som skäller ut sina läsare och gråter krokodiltårar så fort någon lämnar en kommentar om att det är lite tröttsamt när 9 av 10 inlägg är reklam?
Tro mig, jag har knappt gjort annat i mina inlägg om henne än på ett lite subtilt(!) sätt hinta till henne om hur hennes blogg kan bli bättre men det är som att tala till döva öron – lite som min gudson ”Lilla Palt”:
KAN SJÄLV!!!

Och Paow? Jag tror ärligt talat inte Paow är speciellt intresserad av att förbättra sin blogg med tanke på hur hon behandlat den de senaste åren. Ramlar det in pengar, fine. Gör det inte det så får väl pappa betala eller Paow ta ett bartenderjobb.

Vilka är dina topp tre bloggfavoriter om du MÅSTE välja?? ?//Ellen

Det finns två svar till den frågan – 3 favoriter att läsa själv och tre favoriter att skriva om. Vilka ställer till med mest skit och på så sätt ger mig material som skulle kunna räcka in till nästa år och vilka faktiskt GER mig någonting själv.
Jag tänker utöka urvalet till sociala medier eftersom jag annars inte få ta med min absoluta favorit – ANNA BOOK!
Hur en människa kan vara så underhållande och på samma gång vara totalt omedveten om det är för mig ett mysterium.
– Anna och raviolin
– Anna och pulversåsen
– Anna tycker synd om rasister
– Anna och det uppspydda paketet plockepinn
– Anna bryter mot trafikregler på Periscope
– Anna och den bittra diskningen från Mello
– Anna och Arga Snickaren
The list goes on!
Livet är helt enkelt inte lika komplett utan Boken på Periscope.

En annan bloggare som är extremt roliga att skriva om är allas vår magiska tutt-Gaby.
Inte heller hon kan nog ana hur rolig hon är att skriva om.
Mitt favoritinlägg är fortfarande det när jag tycker att GabJossan borde kränga bröstmjölk till Alexandra Bring som försöker gå upp i vikt med tanke på att Super-Jason ökar med ungefär en vikt och längklass per vecka.

Och så nummer tre:
Sindy & KnivMicke!
Aldrig har jag stött på två människor SÅ snabba på att publicera saker på nätet för att sedan lite snabbt plocka ner dem igen när de insett att ”Fan, det var kanske inte så bra..” och hota mig med polisanmälningar för att jag tagit en skärmdump på spektaklet.
Som sagt – sen när blev det MITT jobb att göra en annan människas konsekvensanalys?

Har du hört dasha o hanna’s senaste pod? De låtsas att dom inte vet vad din blogg heter och snackar skit om nöjesguiden (bara ett par minuter in)! Aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag kan inte med dessa tjejer!!!//Evelina

Ja, men visst är de söta som blir stötta när jag inte uppskattar deras musikaliska drunkningsövningar på Spotify eller håller med dem om att de är SÅ coola som flashar sina Instagramkonton för att få gå före i kön.
Vet ni vad jag ser fram emot SÅÅÅÅ mycket? Jag ser fram emot att de här tjejerna ska bli lite äldre och helt plötsligt inse hur jävla pinsamma de varit.
Den insikten kom jag också till när jag närmade mig 30 år men vet ni vad skillnaden är? Alla mina pinsamheter finns inte dokumenterade precis överallt på hela nätet. Det räcker med att de finns i mitt medvetande…hehe..

Varför svarar du inte på kommentarer på instagram? har du öppen snapchat? Har inte kunnat se en enda bild på din mystory sen jag addade dig :()

Jag svarar nästan alltid på mina kommentarer på Instagram! I love that shit!
Och jag har även lärt mig hur jag kan kolla om någon sett mina klipp på Snapchat och de har alla fått en hel drös views. Märkligt att du inte kan se dem – jag publicerar där flera gånger om dagen.
Speciellt nu när jag är i London. =)

Vad hände med bloggbevakningspoden? Väntar ivrigt på nästa avsnitt!//Josie

Vi väntade på besked angående ett samarbete som inte verkar bli av och då ville vi avvakta med podden men det var ju skittrist.
Men det kommer komma en podd alldeles snart där jag ska prata om saker som jag inte riktigt kan skriva om på bloggen så ha tålamod mina vänner!

0 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur vet du att din så kallade manliga bekant talade sanning då? Han kan ju bara skylla på att han blev ”hackad”. Så som alla andra gör när de blir ertappade med byxorna nere. Just saying’

    Hmm, tycker det är en relevant fråga som Angelica frågade Bella när hon blev gravid med Gillis. Det är ju många som gör abort när de är så pass unga, så inte så konstigt att det var det första Angelica tänkte. Jag hade nog frågat min vän samma sak om hon plötsligt blev gravid i början av 20-årsåldern. Det är ju många som vill plugga, resa och inte ta så mycket ansvar ännu på många år.

      Fast nu vet du ju ingenting om hur det var mellan Angelica och Bella, Angelica kanske visste att de försökte bli gravida? Eller så frågade hon på ett väldigt oförskämt sätt…? Går ju inte riktigt att säga att det är ”relevant” att fråga när man inte vet hela historien.

      Jag tänker att det är en sak att fråga snällt typ ”ska ni behålla det?” o en annan att antyda att någon borde göra en abort. Vet dock inte hur det var i detta fallet.

      Vi vet inte ens om det är därför, alltså om hon sagt så. (Och aksne var det för att hon ville att Bella inte skulle vara bunden till Odd,) Har för mig att det spekulerats i flera anledningar och att detta är någon som skrev som CamCam skrev på Svenska bloggare i kommentarerna (men jag minns inte riktigt säkert).

      Det enda jag vet säkert är att ingen av de iblandade har nämnt vad som ligger bakom.

        * Har för mig att det spekulerats om flera anledningar och att detta var det någon som sade, som CamCam skrev, på Svenska bloggare i kommentarerna….

        #skriverkommentarerhalvsovandes

      Fast Angelica har själv gått ut och sagt att detta rykte inte alls stämmer. Se här i kommentarerna: http://angelicascloset.chic.se/brollop/var-brollopsresa/

    Älskar när du skriver om GabyJoe!! Otroligt underhållande och verkligen skrivet med glimten i ögat. Vi alla vet ju att du tycker att hon är en rar tjej men hennes fänz blir verkligen butt hurt när du skriver om henne.
    Kram och tack för världens bästa blogg!! Hoppas du får en underbar resa! ❤️

    På tal om Dasha och Hanna så blev deras podd dissad i finlandssvensk radio igår.?

    Fast Gillis föddes ju drygt 10 veckor efter bröllopet och Angelica var tänkt som brudtärna fram till nära bröllopet, eller hur?
    Inte kan hon väl ha frågat Isabella om hon inte borde göra abort i 30:e veckan?
    Hade hon ställt frågan tidigare och Isabella tagit illa upp så borde väl Angelica aldrig ens blivit påtänkt som tärna.
    Jag tror mer på ryktet att Angelica på något sätt gjort Isabella svartsjuk genom att slänga lystna blickar på Odd.

      Ja precis, anledningen till att Bella och Odd gifte sig hastigt var ju för att Bellsan ville vara gift innan hon fick barn (eftersom Bella inte ville intyga att Odd var pappan). Det var ju från början tänkt att de skulle gifta sig i februari året därpå. Vilket också talar för att Gillis var oplanerad (jag menar inte att det är fel, men Bella påstår ju att de försökte i flera månader).

      Alltså, för Bella var det jätteviktigt att vara gift innan hon föder sitt barn. Ändå försöker de i månader att bli gravida, en graviditet som då skulle betyda att barnet föds före bröllopet. Hon berättade i bloggen att ”man tror ju att man blir gravid på en gång” och att de sen började använda ägglossningstest… Sen fick de ju plötsligt snabbt gifta sig för att vara gifta innan barnet kom… I’m just saying!

      Så i alla fall… anledningen till giftermålet var ju att förlossningen närmade sig. Det var ju ingen hemlighet. Visst kan Angelica ha ifrågasatt graviditeten där i början (för 1. Bella ville förut inte ha barn. 2. Det var väldigt snabbt efter att de blivit tillsammans. 3. Bella ville vara gift innan barnet kom och nu skulle barnet komma i november och giftermålet i februari året därpå) Så det är väl inte konstigt om hon ifrågasatte kan man ju tänka. Men som Gerda skriver, jag tror inte att Angelica frågat om hon skulle abortera i vecka 30 typ. Det var ju enbart nära inpå bröllopet som Angelica plötsligt togs bort som brudtärna.

      Har också för mig att Bella plus alla brudtärnorna hade någon form av lunch där de tog en bild, där alla brudtärnorna håller en hand på Bellas mage.

        Här är bilden på brudtärnorna. Datumet är 19 maj och bröllopet var 31 augusti:
        http://www.blondinbella.se/2013/05/djurgardsbrunn-2/
        Märkligt att tre år senare finns väl ingen av dessa då så nära vänner kvar i Isabellas bekantskapskrets, tror jag…

          Elaine, Angelica, Denise, Angielina.

          Hm ja det är klurigt det där med Bellas vänner. Jag antar att hon råkar utför folk som bara är ute efter hennes kändisskap och liksom är vän utav helt fel anledningar men det kan väl omöjligt gälla alla?

          Det har ju kommit och gått många vänner i Bellas liv. Elaine, Angelica, Angielina, Denise, Josephine, Maria, Emma, Messi.. har jag glömt någon? Vilka umgås Bella med idag? Sheila och Martina?

            Eller så misstänker BB att alla är ute efter hennes kändisskap. Svårt att inte kunna slappna och kunna lita på att folk är genuint intresserade av henne som person. Tror hon är väldigt ostabil mentalt och blir orolig av små saker. Och bryter kontakt pga små grejer där man hade kunnat säga rakt ut till kompisen ”hallå, jag tycker inte om när du…”. Ingen är ju perfekt. Inte hon heller.

      Har också hört att det handlade om Angelica och Odd.

        Var har ni hört att det handlade om odd och Angelica? :p skulle gärna läsa mer om det hehe. Blev sjukt nyfiken nu.

        Njaaaa fast BB gifte sig sista augusti 2013… bara 2 månader senare förlovade Angelica sig med sin (nuvarande) man och pappa till sitt barn, så tror inte riktigt på denna utsaga… Tror inte heller att man låter någon komma på bröllopet om denne närmat sig brudgummen???? CAMCAM snälla grotta ned dig lite i detta PLZ

    Varifrån kommer ryktena om att Angelica skulle ha sagt åt Bella att göra abort?

    Har B någonsin uttalat sig om dem?

    Haha men hon Dasha är ju 30 +. Uppför sig iofs som 17. Pinsam är bara förnamnet

    Det gick nagot rykte om att Angelica ville ”radda” Bella fran Odd, eftersom Bella hade antytt att Odd misshandlade henne, men jag har ingen som helst aning om det lag nagot i detta

      Aha just det! Kommer ihåg det där med misshandeln. Ett rykte var ju också att flera av hennes vänner tog avstånd pga odd typ.

        Och i samma veva så rök pappa Per….

          Det var kanske en intervention från familj och vänner syftande till att konfrontera Odd ang ev misshandel? Isabella valde sida och bröt med dem som försökte få henne att anmäla och/eller lämna Odd? Jag funderar bara högt.

    Förresten, om du nu gillar Anna Book så var hon med i senaste Häst & Ryttare (Ridsportsförbundets tidning). Har för mig att det handlade något om att hon trillat av när hon tränade inför stjärnornas hoppning?

    (Kan ha fått allt om bakfoten. Men har för mig att hon ska vara med i Stjärnornas hoppning nu på Sweden Horse Show i vinter!)

    Ang. snapchat! Och sorry om jag skulle vara typ den tionde som skriver det här, brukar inte vara inne i kommentarerna. Såg bilden du la ut för ett tag sedan, ditt användarnamn är camilla.gervide, bara ditt ”nick” eller vad man ska kalla det (smeknamn kanske?) som är Bloggbevakning. La precis till dig idag, men såg att det var rätt, så ni som vill se Bloggbevakning på snapchat – camilla.gervide är namnet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.