Svar på frågetstunden – Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöbollrelaterat.

uk2
KLICKA HÄR

kattrel

Om THK och Lilla Snöboll skulle ha namn á la blogghund (alltså döpt efter designer/modehus) vad skulle de då heta?//Margit

Åh, hundarna jag hade på halvtid tidigare hetter Boss och Armani men kallades aldrig någonting annat är ”Räven och Mongis” så de flådiga namnen är upptagna.
Men om de nu nödvändigtvis ska ha desingernamn så får det nog bli ”Fjällräven” och ”Konken”. Vem tror ni är ”Konken” av dem? 😉
Vem är det som man får KÅNKA runt på?

Hur gammal är thk? Berätta om när du tog hem honom första gången och när du märkte att han var ett matvrak ?

Vi fick ju både Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöboll för bara 2 år sedan då de var vuxna på grund av att sonen i huset hade utvecklat en allergi mot dessa två allergifria(!) katter. Ni börjar väl ana en bristande, inavlad DNA-stege redan va? Han är inne på sitt 10 år.

Första gången vi var hemma hos dem så förväntade jag mig att träffa en gasell. Istället möttes jag av en Pumba som var allt för upptagen med att försöka sluka hela middagen med skål och allt för att ens märka att han fått besök.
10 månader av ihärdigt bantande, separata matskålar och ett konstant vaktande tog det för honom att tappa den mesta av vikten och det lilla som var kvar när sommaren kom sprang han av sig på landet där han fångade både möss och fåglar för första gången någonsin utan att av misstag råkat lägga sig på den varpå djuret klämts/kvävts till d

KATTUNGEBILDER FTÅN NÄR THK VARBLITEN SNÄÄÄLLA? //967

Eftersom vi fick missarna som vuxna så har jag inga egna bilder från när de vad missekattbebisar men jag lånade ett par från Fanny – deras förra ägare men de är tyvärr inga mini minikatter här heller..

kattkoll

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Finns inga allergifria päladjur mvh sköterska på allergimottagning

    Tror inte att allergifria katter finns. Däremot producerar olika katter olika mycket allergen. Sibiriska katter t.ex. producerar mindre av allergenet och är känd som en katt allergiker tål, men självklart kan en bli allergisk mot sibiriska katter också.

    Jag är allergiker med en sibirisk. I början nös jag som en tok, men det gick över. Fick alltså en allergisk reaktion mot en ”allergikatt”.

    tack för din kommentar
    from corinas.for.me

      Men sluta.. ?

    ha en fin kväll
    from corinas.for.me

    Precis, finns inga allergifria katter eller hundar. Cornish Rex skulle kunna vara mindre allergiframkallande än andra katter, men det är också individuellt inom rasen.

    Dessutom stavas ju Fjällrävens väska Kånken. Do your googling before posting dude! 😛

    Kan du inte lägga ut en bild på THK när han kom till dig?

      Haha ja! Typ såndär före/efter-bild som man ser i reklamer för typ dietprodukter 😀 😀

    Nellie på sin blogg igår: ”Blev överraskad igår av mina vänner. De kom med tårta o presenter…”
    Nellie i sin bok + alla intervjuer i tidningar o TV: ”Jag har verkligen INGA vänner…”

      En av sakerna som gör att man inte kan ta henne seriöst. Hon ändrar åsikter och historier heeeela tiden. Visst hon är ung men inte SÅ ung.

    Verkar som det är slut mellan Sindy och Eric Kurzydlo (eller hur det nu stavas). Sindy har tagit bort alla kommentarer och foton från/med honom på IG.

      Och lagt upp en pussbild med Micke. .

    Aaaaw ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.