Ett efterfrågat inlägg..

uk2
KLICKA HÄR!

friend

Ni är SÅ många som efterfrågat en ”Hitta Vänner-inlägg” här hos mig efter att båda Blondinbella och Egoina låtit folk hitta vänner inne hos sig så vad passar bättre än ett sådant inlägg nu när jag ändå är i London?

Så, var inte blyg nu..
Presentera er för varandra..
Berätta lite om dig själv, vart du kommer ifrån och eftersom du vill bli nådd – lämna din email i din kommentar så att alla kan se den och kontakta dig eftersom du är så härlig! =)

Och kom ihåg – inte mer än EN länk per kommentar – annars fastnar den för moderering.

 

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ligger en bild på instagram på Annika Englund hon som youtubar och Justin Bieber. Kolla https://www.instagram.com/p/BLAA0LABWcH/?taken-by=emiliaunicorn04

        Eller googla bara: justin bieber hailey baldwin 2014 – så kommer den bland bilder…

    Bor i Göteborg, är hemma några dagar i veckan med min lilla bebis. Hatar dock bvcgrupper, mammaträffar, öppna förskolan och all annan skit där nojiga föräldrar sitter och pratar om bajsfärg och barnmat.
    Jag gillar mer att prata ut om det jag läser här inne på bloggbevakning, eller idol, eller serier, eller vilka Pokémon jag fångat. Letar efter någon cool nördkompis som vill hänga på dagarna. spelar ingen roll om du har barn eller inte! Ett plus är om du har en skön sambo, jag och min kille känner INGA parvänner att hänga med. Sen får du gärna gilla att dricka drinkar och spela brädspel. Är förövrigt 26. Hinner inte skriva mer nu!
    Pokemadie@gmail.com

      Men åhhhh du låter typ som min soulmate, men jag bor tyvärr i Jönköping. Blev nästan lite ledsen…hehe

        Fan att jag bor i stockholm

        JAG VILL! Har du barn eller bara en skön sambo? ?

      ⬆ tänkte detsamma ?

        Jag med 🙁

          Vi får starta en soulmategrupp på Facebook!! ?

          Och mailen borde funka, jag har fått ett svar iallafall.. ?

      Vi behöver varandra!
      Väntar bebis med bf 7/11 och känner mej som en vilsen säl i föräldralivet.
      Min sambo är skäggig, småtjock och älskar att fika.
      Båda är nördar och bor 4 mil norr om Göteborg.

      You have mail!

      * vink vink * tjej på 25 år, har en son på 1,5år. Bor i centrala Göteborg ?

      Din mail funkar inte att skicka till 🙁

    Hej! Bor i Åre och är mamma till en tjej på 9 månader. Hemma går Vänner på tvn dygnet runt och på min spotifylista finns mest Håkan och the Lumineers. Utöver att hänga på lekmattan och bygga tågbana så målar jag, ofta fult men ändå, diskuterar gärna tills folk tröttnar på mig och så kollar jag på en del serier. Är en riktig comfort zone-tjej och trivs bäst hemma med en latte i soffan och Vänner på tvn, men är inte rädd av mig och kan allt våga mig ut ibland.

    Låter jag precis lika tråkig som du? Nice!

    idamwarme@gmail.com

    Nämen hej! Är en 19 åring tjej som bor i Stockholm. Brukar träna och spela spel (ps4). Älskar att sitta och snacka om allt möjligt mellan himmel och jord och bara ha det roligt. Skulle nog vilja en polare som är lite som mig, det vill säga galen. Gillar att laga mat och ha det skönt dock så gillar jag att även klä mig fint och dra ut en sväng också. Så är lite av båda världarna. När skriver ”dra Ut en sväng” menar jag dock inte att festa haha..är lite trött på sånt. Spelar inte så stor roll över hur gammal du är! :).

    Hör av dig!
    Evinjumha@outlook.com

    Hallå! Finns det någon mer än jag som bor i Jönköping och har barn som vill hänga lite? Gillar att ta en fika (med kolsvart kaffe) och gå på promenader och är ohälsosamt besatt av barnkläder och realityserier (typ paradise hotel…haha) Är 25 år gammal förövrigt och har även två minihundar som jag släpar med lite överallt. Pratar gärna mycket och om det mesta :)) Kram!

    Mail: Sarasarasara90@live.se

      Sara! Jag kommer också från Jönköping. Jag är 22 (inga barn dock) Eller räknas det att ens hund är som sin bebis? ? En liten minihund här med, en chihuahua. Han är min trogna följeslagare och är med mig överallt. Svart kaffe är en favorit här också ❤️ Så lite lika verkar vi vara trots allt! ?

    Hej!
    Jag är en person med en ålder och jag läser en utbildning och ska sen jobba ett jobb. Jag gillar film och TV-serier och att äta och dricka sådant som inte är äckligt. Jag tycker om saker alla tycker om, typ umgås med kul folk och skratta och må bra. Jag är som vem som helst men ändå har jag svårt att behålla vänner så det är något fel på mig som jag inte berättar om. Hoppas att få många svar!

      Ett försök till att vara rolig som inte riktigt gick hem.

    Bra idé! jag är en 23årig tjej, boende i Örebro. Pluggar, spelar gitarr och spelar lite för mycket dataspel, vill träffa nya kompisar att dricks vin och kaffe med 😉

    Mail: youfailedx@live.se (är en gammal email-adress, därav den superpinsamma mejladressen)

    Hallå! Tjej på 21, bosatt i Stockholm. Bor ihop med min bästa kompis.
    Största drömmen är att kunna försörja mig på scenen och pluggar just nu till musikalartist 🙂
    Är för insatt i serie-tittande och favoriterna är Vänner, Greys anatomy och The Walking Dead.
    Ett glas vin eller stor kopp kaffe sitter aldrig fel.

    Kuwinsi@hotmail.com

    Är en kvinna på 25 år och bakar en bebis som ska anlända med buller och bång i början av november, jobbar annars som undersköterska.
    Har nakenkatt, livsfarlig kamphund (Nä, stafforshire bullterrier) älskar heminredning, har fått dille på barndesign grejer trots att min plånbok gråter blod, gillar att spontant hänga i parker, fika och äta.
    Undviker människor som sympatiserar med SD, dricker för mycket alkohol och har narkotikaproblem.

    Ger dej stora pluspoäng om du precis dom jag har en skäggig, tatuerad och småtjock sambo som kör lastbil och är nördigast i världen på bla datorer, fordon, metall musik, bodymods, äcklig veteöl och kladdkakor.
    Bor i strax utanför Göteborg i lilla Stenungsund men är ofta i Stockholm pga att sambon är importerad.

    mariebackfalt@outlook.com (inviger min soon to be married med nytt efternamn mail!)

    Det finns en app som heter Vina, typ som Tinder fast man swipar för att hitta vänner istället. Den har precis lanserats internationellt så det finns nog inte jättemånga användare i Sverige än. Men ett litet tips nonetheless!

    Jag skulle, men jag är en antisocial jäkel.

    Skulle vilja, men har min jäkla sociala fobi som hindrar mig. Blä! ?

      Haha, same! Jag ska påbörja en behandling nästa vecka och jag vill grååååta!

        Oooh, lycka till! Jag ska snart börja i kbt. Gruppterapi med social fobi och panikångest. Weeeeiii ?

          Ni kan ju bli brevvänner! Låter som ni skulle kunna prata en del 🙂

    30 friska år (åldersnoja deluxe!). Bor söder om Stockholm med min sambo (utan barn. Älskar sömn och lugn och ro för mycket). Gillar att fota och lyssna på musik, främst rock. Älskar konserter och att gå på museum. Intresserad av urban exploration och skulle väldigt gärna vilja hitta en likasinnad för spännande utflykter. ?

    Själsfrände, finns du där ute? ?

      Eh ja! Fast jag bor i Göteborg. Men vi kanske kan snacka ändå?

        Absolut! Skriv till mig om du vill, isolany@hotmail.com

      Men vad är din mail dåå? 😀

        Sorry! Redde den skulle synas. ? isolany@hotmail.com

      Hej,

      Lite samma här. Jazz dock hellre. 35+ Men bor mer söderut (Linkan). Finns en del UE på min blogg så du kan väl kika där och se om du fastnar för nåt? 🙂

        Snyggt! Jag har också en blogg, http://mue.blogg.se inte uppdaterat på ett tag visserligen 🙂

    Åh, någon mamma som bor i London tro? 🙁

    28årig brud som älskar sarkasm, snus, cava och reggae. Jobbar som lärare, bor i Götet och är ohälsosamt intresserad av fotboll. Fråga inte vilket lag, för det finns bara ett lag i Göteborg. Har två barn, en på 9 år och en på 10 månader. Obs, gillar ej att prata om varken mina eller någon annans barn. Barn intresserar mig inte särskilt mycket (obs igen! Älskar mitt jobb osv. Konstigt va?). Gillar inte spindlar, pasta och narcissister. Tänkte vara mammaledig någon/några dagar i veckan snart. Kanske är gött.

    Född med kroniskt bitch face. Går ej att göra något åt. Men jag ääääär snäll!!!!

    Och just det- har en svinsnygg sambo som jag hoppas kunna gifta mig med. Helst igår.

    elin.elversson@gmail.com

      BK HÄCKEN

        HISINGEN ÄR INTE GÖTEBORG

      Härligt med en till fotbollsintresserad brud. Och ja det finns bara ett lag i Götet och instämmer om hisingen. Har en dotter på 16 månader men pratar helst om annat.
      Jaja jag skickar ett mejl till dig 🙂

    LONDON (Wandsworth, SW)

    Dodgeball-tokig, 27-årig värmlänning (utan dialekt så att ni inte blir besvikna) söker London-vänner för villkorslöst häng. Villkorslöst häng för att jag har partner, jobbar heltid, pluggar till PT deltid, tränar för mycket och spelar dodgeball alldeles för många kvällar i veckan, men vill ändå gärna lära känna nya bekantskaper.
    Detta kan utvecklas till något mer permanent om du gillar pubquiz (och öl), har en kille och vill dubbeldejta, vill ha träningskompis, eller kanske vill hänga på och spela dodgeball.

    utankonserveringsmedel@hotmail.com (tänker inte be om ursäkt för min email, vi har varit oskiljaktiga i 14 år)

    20 år, tjej, Stockholm. Gillar Japan och allt som har med det att göra, tycker om att träna under diverse former men är lite ur form just nu då kroppen har tyckt att det var mysigare att göra ont i stället. Gymmar på F&S ? oftast är det rock av olika slag på i lurarna. Även en massiv Lushie ? älskar att resa! Även om det ibland saknas lite kapital. ?
    Amelie.b@hotmail.se var mejladressen!

    Men åh hade ju varit guld om det finns någon skön lirare som mig i Göteborg med omnejd! Lever för min rottis och jobbar inom industri.
    Grabbig tjej totalt utan filter, ordbajsar ganska bra och är lite knäpp, men full av kärlek! Alltid nära till skratt och känner starkt.
    Behövt sålla bort ganska många vänner tyvärr, gillar inte alls falskhet och folk som inte kan stå för vad de säger- så dom gick fetbort.

    Älskar långa skogspromenader med vovven, gå ut och tjöta på ett eller fem glas. Fotboll, bilar, tatueringar! Behöver inte alls vara som mig sålänge du är äkta med bägge fötterna på jorden och värnar om dina egna!

    southernlund@live.se tveka inteee älskar nytt folk! PUSS

      Fyller 22 nu om två veckor cirkus, om någon känner att ålder spelar någon roll ;*

    Tja!
    Bor i Västerås,älskar att träna och strosa runt på loppisar. Jobbar men ska börja plugga igen inom en snar framtid.
    Tycker om att resa även om ekonomin inte tycker detsamma. Annars är det skönt att bara hänga hemma och ha tv serie maraton eller surfa runt på Youtube.
    Någon med lite samma lika intressen? Det är bara att hojta! Madeleiine@live.se
    PS, ni behöver inte bo i samma stad.

      Jag bor några mil utanför Västerås. Gillar också loppisar 🙂
      Hur gammal är du?

    26årig tjej från Hbg här, jobbar som pedagog och väntar första barnet om 10 veckor 🙂 hade gärna träffat någon som vill träffas och typ fika, promenera eller träna.

    Hallå! Så kul – har provat sån här kompisdejting några gånger förut och hittat ett par riktigt fina vänner! Skadar ju därför verkligen inte att prova igen! Så, finns det möjligtvis nån trevlig typ som, precis som jag, börjar närma sig 30, tröttnat på fest men gärna dricker vin, lika gärna diskuterar smink som världsproblem, inte joggar men gärna powerwalkar, och är lika pepp på en svamptur som på en shoppingrunda. Eller så är du helt tvärtom! Hur som helst får du gärna vara runt 30 och bo i Östersundskrokarna.

    Jag nås på hklund@hotmail.com 🙂

      Men nej! Varför måste du bo så långt bort? 🙁

      Men kul, någon härifrån(jämtland)! Passar ganska fint in på din beskrivning förutom att jag endast passerat 21 och dricker inte gärna vin – men ändå!

    Tjej i Linköping. Kultur i allmänhet, konst och foto i synnerhet. Hellre pappersböcker än tv-spel. Musik, ja tack – jazz helst. Film är bäst på bio. Dramaserier, dokumentär istället för reality-shows. Tycker om hus, inredning och design iallmänhet, fotar en del UE. Har vovvar men tycker om nästan alla djur. Ogillar drama och prestige. Mode och smink är kul men jag kan inget. Bjuder på kaffe men älskar te. Gillar natur och promenerar en del men stadslivet är trevligt.Lite trött pga långvariga omständigheter. Söker en vänlig person 25 -50 som är medveten om att livet inte jämt är en dans på rosor och agerar därefter.. Du får gärna ha barn men måste kunna prata om annat och du får ALDRIG se ner på dem som inga har eller påstå att barn är livets mening. Vi kanske kan ha en bokklubb (med champagne givetvis)? 😉
    kaprifolochsmultron@gmail.com

    Jag är en tjej på 22 år som bor iÖstersund. Men jag har ett långdistansförhållande med en man i Helsingborg, så är där väldigt ofta då jag studerar på distans och har möjlighet att åka ner dit väldigt ofta. Jag gillar smink, spel, böcker, youtube, rupauls drag race och en massa annat. Är inte mycket för att festa men tar gärna några glas vin. Söker någon på 20-30 som kanske känner sig igen på detta. Kanske även någon som mår lite dåligt då jag själv är långtidsdeprimerad osv. Lite flummig med mörk humor.

    Hoppas du hör av dig! 🙂

    darksideds123@hotmail.com

    Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

    Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Hälsningar
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Ring / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.