Svar på frågetstunden del 1.

uk2
KLICKA HÄR!

crel

Jag har hittat en sida om dig på wikipedia, stämmer det allt som står om dig där? Shit vilket liv du har alltså! vilka grejer du har gjort.//Who

Ja, allt stämmer i princip men sedan den skrevs, jag tror det var innan jag blev sjukskriven så har det hänt en hel del så den borde uppdateras.
Vem gör sånt? Ska det nu finnas en Wikipediasida om mig så kan den väl i alla fall vara korrekt.
Tjocka Hetsätarkatten borde LÄTT ha en egen wiki, by the way!

Hur träffades du och din kille? Vill ni ha barn tillsammans?

Vi träffades på Match faktiskt och han var den första och enda kille som jag skickade ett mailsvar till och som jag sedan mötte upp för en liten spontandejt på Djurgården.
Vi hade redan då skrivit en helt del till varandra på dejtingsidan under veckan som gått och jag hade redan fallit för hans sätt att skriva – och hans bilder, ytlig som man ändå är – när vi väl sågs.
Han skulle helt enkelt bara bli MIN – så enkelt var det!

Vi är båda öppna för att kanske skaffa ett barn till men just nu är det ingenting som är på agendan om man säger så.
Jag har ju redan fått två underbara bonusbarn och tillsammans med mina gudbarn så känner jag mig både tillfreds och ganska nöjd med min ”barnsituation” just nu.
Kanske har jag ett annat svar på nästa frågstund..kanske inte.. 🙂

Okej! Efter att ha läst din wiki sida, kan du visa bilder från din tid som model?! ? vad gjorde du för plåtningar?//Caroline

Jag gjorde mest print och runway.
Här är mina två första zed-cards från USA. Kan ni fatta att jag är en ”plus sizemodell” på de här bilderna? It’s a fucked up world!

plussize-1024x512

Såg att du har intervjuat Chris Daughtry, är han lika trevlig som hans röst är fin? Älskar hans röst! Vilken är den trevligaste samt otrevligaste kändisen som du mött?

Chris Daughtry är en lite mumsmums HELA han! Jag har träffat och intervjuat honom flera gången och han är så himla trevlig, kramig och signerade även en skiva till min mamma som också älskar honom.
Han delar nog faktiskt på förstaplatsen av trevliga människor att intervjua tillsammans med Jennifer Lopez. Så mycket som det skrivits om henne – att man inte får tilltala henne direkt, inte titta henne i ögonen mm – gjorde att jag var livrädd men hon var urgullig och pratade till och med om vad hon skulle vilja ha i julklapp mm..

Jag har nog faktiskt inte stött på någon som varit direkt otrevlig men ibland intervjuar man någon som är lite så där svår och introvert och det är inte det enklaste. Skylar Grey var en sån person. Hon har skrivit ”Love the way you lie” till Rihanna och Eminem samt en massa andra topline till Dr Dre mfl och för varje fråga jag ställde så satt hon och funderade på svaret i ett par minuter innan hon svarade. Jag visste liksom inte vad jag skulle göra. Har hon glömt bort att jag är här? Hörde hon inte min fråga? Ska jag gå? =)
Det blev en bra intervju till slut när jag transkriberat den men lite svettigt var det.

Hur uttalas ditt efternamn? Tänker typ G eller J (alltså som Gustav (G) eller Gösta (J)) om du förstår hur jag menar? Kanske bara blev flummigt och otydligt?

Det uttalas järvide

Du som varit med i sociala medier/bloggbranschen länge. Minne du några gamla roliga bloggprofiler som försvunnit? Med gamla tänker jag på Catya, Jake the snake och typ flygvärdinnan. Vet du ngt om dem idag? Och vilka var dem?

Det första bloggen jag läste var faktiskt Carolina Lassbo – en glamourprinsessas dagbok.

Om du bara fick läsa en enda blogg för resten av ditt liv – vilken väljer du?

Bloggbevakning. Därför att om jag inte får läsa några fler bloggar så får M ta över den – and he better do it well – för då kan jag fortfarande hänga med i allt som händer i bloggvärlden.

Kill, Fuck, Marry (med motivering):
Kenza, Blondinbella och Kissie, aka de tre matriarkerna.

Kill – Kenza. Hon är alldeles för snygg och framgångsrik för att jag ska vara riktigt nöjd. Med henne ur världen är det en person mindre att ta sig förbi mot toppen.
Fuck – Blondinbella. En roofiecolada på det och jag kan sno alla hennes affärshemligheter när hon sover ruset av sig efter vår heta kärleksnatt tillsammans. Jag är förresten både vig och överrörlig så jag vore lite av ett ”treat” för henne.
Marry – Kissie. Helt klart. Jag tror vi skulle ha så jävla kul ihop.

Pest eller kolera:
Vara Zytomierskas assistent eller Paows sugardaddy. Vad väljer du? Vad du än väljer är det for life.

Katrin Zytos assistent. Hon kan ju FÖRSÖKA sätta sig på mig. =)

Om du måste tatuera in en bloggares namn på armen med samma typsnitt som Paows Steffi-tat, vilken bloggare blir det?

Nääää….måste det vara ett namn? Kan jag inte få tatuera in BÅDE ”Gang Gang” och ”Thug life”??? SNÄÄÄLLA!!!!

Om du var tvungen att leva om din barndom nu och då vara barn till någon av alla bloggare, vem hade du/vilka valt som dina föräldrar? Gärna med en liten motivering ?

Pernilla Wahlgren. Man är ju liksom garanterad en plats i både Let’s Dance OCH Fångarna på Fortet då!

Tror du att Blondinbella har en ätstörning? Hon skriver hela tiden om mat som att hon försäkrar att hon äter men hon blir bara smalare och smalare.

Nej, det tror jag faktiskt inte. Kroppen förändras, hon äter nyttigare och rör på sig mer i och med barnen, så det blir nej på den.

My Martens.vad har hänt? Vet du anledningen ?

Det ryktas om att hon flörtat med och legat med sina vänners ex-pojkvänner eller ex-makar och det var inte helt omtyckt i vänkretsen och nu är hon ute i kylan. Minst sagt.
Att hon är ute i kylan är fakta, vad som har hänt är ett rykte som florerat ett tag så ta det med en nypa salt.

Bor du i Stockholm?

Jag bor på Värmdö – Stockholms skärgård – Sveriges framstjärt.

Finns det någon mer bloggare förutom Tyra som du haft en ”vänskaplig” relation med? Någon du umgåtts med?

Ellen Bergström och jag känner varandra och jag hängde med Angelica Blick ett tag när min blogg var som störst men efter att hon ”stood me up” innan nån blogg-gala så tröttnade jag och hörde inte av henne mer. Förrän jag startade den här bloggen. Då fick jag ett mail där hon var SÅ besviken på mig eftersom hon trodde att vi var vänner bla bla bla..
Då passade det igen.. när HON kunde få ut någonting av eller drabbas av någonting s

Vem av Dessie eller Paow hade du velat ha som bonusbarn?

Kan man abortera en vuxen människa?

Vad tycker THK om din blogg? Ber du om lov innan du lägger upp en bild på hen?

Han har fått solklar hybris men älskar att sola sig i glansen. Jag måste meddela honom varje gång jag tar en faksimil av honom men han får betalt i torrfoder och kärlek.

 

 

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha du har skrivit din egna wiki-sida? Otroligt detaljerad, kudos!

      Det sa hon ju inte.. läs om!

        Nej, men man märker ju det om man läser den. Ingen annan kan ha sådan info om Camcam. Möjligtvis enbart någon inom familjen. Det finns inte ens referenser till det som skrivs. Det kan ju lika bra vara påhittat.

          Det är ju hela grejen med Wikipedia; vem som helst kan lägga till info som inte nödvändigtvis behöver vara sann. Men det finns säkert många, framförallt yngre personer, som säkert tror att Wikipedia är något slags uppslagsverk som bara innehåller 100% sanna uppgifter.

          Jag tycker hennes svar ”ja allt stämmer väl i princip” låter som att hon försöker få det att se ut som att det inte är hon själv som skrivit den, när det väldigt uppenbart är det.

            Skulle gissa på att frågorna är ställda av Camilla själv också. ”Åh wow, stämmer allt det här jättehäftiga om dig som jag råkade leta upp? Ååh har du varit modell, wow, posta bilder!”.

        Jamen det är ju klart hon har uppdaterat den själv – det gör ALLA förutom typ superkändisar. Alla organisationer och företag jag varit på har haft folk som uppdaterar wiki och jag kan inte föreställa mig att nån random människa skulle sitta och engagera sig i nån så okänd persons wikipedia.

        Givetvis har hon själv uppdaterat den.

      Känner att det börjar bli lite väl mycket skryt och stånk i den här bloggen om blogginnehavaren själv och inte på ett särskilt smickrande vis.. Det var inte därför jag började läsa den här bloggen.

        Men buhu – cry me a river!

    And while I’m at it… Gabjoss alltså ?:

    ”Jag känner mig inte som en 21åring. Jag tror hela tiden att jag är runt 30 år gammal av någon anledning. Blir ofta påmind av F om att jag är betydligt mycket yngre än så för att sedan bli lika chockad varje gång, haha.”

      Haha, inte bara jag som reagerade på det alltså..

      Och nästa punkt på listan ”Jag glömmer aldrig bort saker! Har stenkoll på det mesta”.. öhhh jo tydligen din ålder…

    Ja alltså tell me more. Följe också Catya. Ven va hon och vart tog hon vägen? Och minns du bloggen nimroyd? Vem skrev den?

      Skrevs inte Nimrod av Jens Lapidus? Ryktades om en Yesim där ett tag men jag tror Lapidus erkänt att han skrev Nimrod. PR-grej således.

      Följde också Catya. Om ngn vet ngt om henne/vad hon gör idag får ni gärna skriva det här.

        Det har jag helt missat. ? Vill också veta vem om dem båda ☺️

        Älskade catya, typ! Men hon bara försvann :,( tror Att det var pga ngn skrev ut i bloggen vem hon var.

        En annan lite liknande blogg kag följde hette ngt i stil med the mediterrean blog men bytte till the industrial eller något sådant. Hon försvann också!:(

    *nimrod skulle det stå

    GabJoss. Tror att jag är 30. Var har hon snott det? Blondinbellan skrev det till leda för några år sedan.

    Sindy och knivmicke är tydligen tsm igen

    ”En roofiecolada på det och jag kan sno alla hennes affärshemligheter när hon sover ruset av sig efter vår heta kärleksnatt tillsammans.”

    Lite ofräscht och opassande att hålla på dra våldtäktsskämt. Tror inte någon tycker att det är roligt.. Respektlöst är det också mot de kvinnor som faktiskt råkat ut för det där och kanske läser din blogg.

      Jag tycker det vore bättre om folk slutade ta illa upp för skit saker. Man ska få kunna skämta om precis allt!

        ”Skit saker”?
        Våldtäkt är absolut inte någon skitsak och det är respektlöst att ens skämta om det.
        Gå och skaffa dig riktig humor istället för att tycka att våldtäktsskämt är roliga.
        Usch på sådana människor!

    ÅÅÅH ÄLSKAR DAUGHTRY! Jag och mamma åkte till Göteborg och såg dom 2014, vi bara håller tummarna att dom kommer snart igen!

    Jake the Snake hade en groupie minns jag. En ”anonym” bloggerska som kallade sig Swaye. Det verkade vara öm kärlek från det hållet. Gulligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.