Bloggtips!

uk2
KLICKA HÄR!

blogg

Jag bad ju er om lite tips på bloggare att kolla in och ett av tipsen stod ut lite extra – detta kom på mail – och det är en tjej som skriver en blogg. Fast som en bok.

Men hur som helst så har jag precis startat en blogg, där jag i fiktiv form låter en berättelse växa fram. Man skulle kunna säga en bok fast i bloggform, så ni läsare är med i realtid utan att jag kan korrekturläsa eller skicka till förlag. Kanske en helt galen idé eller helt rätt. Det återstår och se.//Caroline

Jag har aldrig hört om någon som skriver på det här viset tidigare, har ni?
Klicka HÄR för att komma till hennes sida!

Jag gillar ju mest ond, bråd död, true crime och annat läskigt men det känns som att den här tjejen verkligen kan skriva.

Är detta det nya kanske? Skriva en bok där läsarna får rösta om vad som ska hända?
Vem ska dö härnäst?

(Ja, ni ser ju.. död, död och åter död..)

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det inte skumt hur Linda Hallberg och Johanna Herrstedt båda släpper sina sminkmärken samtidigt? Och att de heter LH Cosmetics och Herrstedt Cosmetics? Lindas produkter litar jag på då hon är seriös och så duktig, men Johanna? Hon samarbetar med Dennis M och jag tror 100% på att ”hennes”produkter kommer från Aliexpress. Eller ja, obviously att de kommer från Aliexpress för de säljs ju på DMretro…….

    Posta om Therese och Anders, hallå!!

      Hon är ju i London…?

    Vilken bra idé!

    Det här är ju ett jättevanligt sätt att sprida sina alster på. Många som la upp sina historier på dikta för flera år sedan flyttade över sina historier till bloggar då de upplevde att sidan blev sämre, många som skriver fanfics publicerar det på sina tumblrs osv (även fast jag personligen föredrar samlade ff sidor för det ändamålet).

      Just min tanke. Finns hur mycket som helst?

    *återstår att se

    Men alltså är inte det typ samma sak som wattpad? Där man också postar direkt ett kapitel i taget (eller allt på en gång om man så önskar..), utan att korrektur läsa osv?

    Bra bloggtips och vilken smart ide för att kunna nå ut till blivande läsarkrets. Hoppas det blir en tryckt bok av detta alster framöver!

    Jag gillar idén, men jag tycker ändå att man ska korrläsa sina texter innan publicering. Jag tappar lusten att läsa totalt när jag läser uppenbara grammatiska fel i en text som ”utger sig” för att vara genomtänkt.

    PS. Ser nu på övriga kommentarer att jag ligger några ljusår efter i utvecklingen haha..

    Hon dryga murderess är i farten igen ’jag visar inga bilder från boken för de innehåller bilder från Henkes begravning’ öh men du va snabb på instagram.

    *kräks i min mun*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.