Har inte pållen instagram?

Anna Book:

ookm

book

Jag har en del ”Bokiska” inlägg att ta mig igenom efter min helg i London och jag hade helt missat att min läsare Anna hade skickat mig den här bilden på Instagram.

Och det är jag glad för eftersom jag fattade NOLL när jag gick i och läste på Bokens Instagram. Jag börjar haja vad ni menar med att redigera i efterhand och hur man kan bli smått förvirrad av det.. 😉
Boken hade nämligen enbart lämnat kvar sitt och alla andras minst sagt ilskna svar och jag började genast fantisera om vad denna ”flabbjaxaren” kan ha skrivit för hemskheter till Anna för att få den här reaktionen.
Han ska tydligen ha hånat Boken REJÄLT!!!!!

Nästan så man vill slänga på några hashtaggar om näthat och annat men jag är glad att jag la band på mig för vad denna person skrivit fick mig bara att dra på smilbanden.

Anna Book måste vara den mest humorbefriade och skitnödiga människa som går i ett par skor – tillsammans med sin fanclub på Instagram då – för någon mer lättkränkt person som tar sig själv på alldeles för stort allvar har jag aldrig varit med om. Aldrig kan hon bjuda på sig själv eller ta någonting med en klackspark.. Är hon totalt befriad från humor?

”flabbjaxaren” skrev följande:

Asså jag tror inte han har Instagram

Vilket syftar till att hästen har ett eget Instagramkonto.
Detta fick alltså Anna att helt tappa fattningen.

bokk

Herregud, mina katter har ett eget Instagramkonto, Ellen Bergströms hund Kesha lika så.. 
Jag tvivlar på att någon av oss skulle kissa på oss av ilska om någon påpekade att våra djur nog inte kan kolla Instagram själva. THK skulle kanske bli lite stött men sånt får man ta…

Om man bemöter precis alla ”motgångar” på det här sättet så måste livet som Anna Book vara rejält utmattande. 
Hur orkar man slåss till bristningsgränsen för precis allt? Hur orkar man bry sig om precis allt? Hela livet måste ju vara en enorm kamp mot alla dessa orättvisor och påhopp som hela tiden drabbar henne om en kommentar som denna får henne att krevera av ilska..
Att hennes Instagramföljare av precis samma skrot och korn häller bensin på hennes eld åstadkommer ju bara än mer skada då hon uppmuntras i detta minst sagt destruktiva beteende på nätet.

Hon skulle nog må bäst av att införskaffa en Nokia 3310 utan varken Instagram eller Periscope där hon inte serverar hela sig som ett öppet mål för alla som gillar att retas lite för hon kommer gå in i väggen om hon fortsätter slösa sin energi på det här sättet.

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gotta loove the Book ?

    HAHAHAHA Sveriges mest lättkränkta människa och hennes minions – det är sån humor!

    Älskar Anna Book, hon är helt galen

    Jag vet inte, velar mellan att hon inte är riktigt frisk/mår dåligt själv eller helt enkelt är världens mest tunnhudade människa? Men jag tänker att man kanske kan bli sådan om man sedan ung ålder varit någon sorts perifer C-kändis känd för en ens låt som det liksom varit fritt fram att driva med. Att driva med Anna Book, hennes vikt och icke-existerande karriär har ju varit öppet mål under lång tid. Tänk dig att du är i princip hel Sveriges drifkucku sedan 80-talet, inte ett lätt läge att behålla sin integritet och mentala hälsa i.

    Hon kan ju verkligen inte må bra! Tycker fan synd om henne!

    OFÖRSKÄMT ATT ANTA att hästen inte har insta!!!!!!!! 🙁 ??

    Allt jag kan tänka på när jag ser Anna Book är Örjan Lax. Örjan Lax får reklam är klippet, humor! Hon och de andra blåser säkert bort av allt torrt damm som alla andra skrattar på, men men ?

    Vaaaad är dealen med den knäppa och märkliga överanvändningen av tilde (~)? Jag blir tokig. Det här är nog den första kommentaren av Book jag har sett som inte innehåller ett enda.
    Om han Adam under hennes kommentar bara imiterar henne är han on point. Har han tagit efter henne vet jag inte riktigt vad jag ska säga.

      Haha här är det ju faktiskt relevant att nämna att varken adam eller bindning är seriösa

    Det jag reagerade på lite var att det ena kontot hette ”chili con cane” utan R, då blir det chili med hund istället för chili med kött?

    ”Häller benis på elden..”?

      Tack!!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.