Good talk, good talk..

Dessie:

Vad Dessie än pratade med sin manager om så verkar det ha funkat. 
Det här måste vara den mest genuina videon från henne och hennes smärta känner verkligen genom skärmen.
Jag har själv aldrig varit med om att splittra en familj, där emot kommer jag från en splittrad familj och är nu del av en familj som en gång splittrats så jag kan ändå sätta mig in i allt hon säger.

Jag var 15 år när mina föräldrar separerade (att de sedan gifte om sig med varandra är en helt annat historia) men en liten bit av mig gick sönder av deras skilsmässa och då kunde jag ändå förstå vad som hände. Det kan inte en treåring.

Jag hoppas verkligen att Dessie får en massa råd och tips av andra småbarnsföräldrar som varit i samma sist och att alla ”smart asses” hoppar över att kommentera den här videon.

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha! Mina föräldrar skiljde sig och gifte om sig med varandra dom också. Jag var dock 3 när dom skiljde sig och som jag förstått det var det de bästa som kunde skett. När dom väl hittade tillbaka till varandra så visste båda två vad som behövdes för att få förhållandet att fungera.
    Du vet vad det kallas när folk gifter om sig va? 😉

    Om vi vill se Dessies videor så kan vi själva gå in på hennes youtube kanal. Varför lägger du upp VARJE video hon gör? Känns nästan som ni har ett samarbete för att boosta hennes kanal hah? Så intressanta videor gör hon absolut inte, snarare tvärt om.

      Haha… vi är hemliga BFFS. Nä, skämt å sido så VILL jag faktiskt lyfta fram Dessie när hon gör någonting som jag tycker är bra med tanke på att jag kritiserar henne ganska ofta.
      Det är väl inte mer än rättvist, eller? ?

    Wow. Jag blev helt tagen av hennes video och det som känns … rått och genomärligt i den. Äntligen liksom. Jag lider faktiskt med henne, en separation kan ju verkligen vända upp och ner på hela ens tillvaro.
    Det är så häftigt att se också, hur dessa små som en följt sen de var 13-14 börjar mogna och bli vettiga människor. Som Dessie och Kissie. Jag hade mina tvivel och har inte följt dem annat älv via skvallerbloggar de senare åren eftersom jag inte orkade se mer tokerier.

    Nog för att du inte nappade på min fina fråga men måste kläcka ur mig svaret ändå för det känns som en typisk Camcam sak att börja kalla dina föräldrar för. Vi har sambo, särbo och dom som går tillbaka och gifter sig med varandra igen är dumbos! 😉 All the love to you för den bästa bloggbevakningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.