Om det bara var dold reklam..

Dessie:
des des2

Dessie tillägnar ett helt inlägg till företaget NT-gruppen som är en snickerifirma och detta gör hon utan att ens ha anlitat dem och ”glömmer” bort att markera inlägget som reklam.
Varför?
Jo, därför att företaget ägas av henne bror Eddie – vilket hon som av en händelse också glömmer att nämna.

Hon avslutar inlägget med texten:

Detta är INTE ett samarbete, utan bara en helt vanlig varm rekommendation från mig till er då jag själv vet hur svårt det kan vara att hitta pålitliga byggföretag. För mer information så hittar ni på deras hemsida http://www.nt-gruppen.se/

Hon rekommenderar alltså ett företag som hon aldrig själv anlitat men som hon är beredd att ställa sig bakom utan att berätta den riktiga anledningen bakom samtidigt som hon hänvisar sina läsare till deras hemsida.

Usch fy och skäms på dig Dessie som försöker låta helt neutralt genuin i det här inlägget och att det bara är en ”helt vanlig varm rekommendation från mig till er då jag själv vet hur svårt det kan vara att hitta pålitliga byggföretag” när det egentligen bara handlar om att skaffa business till din brorsa!

Vad fan hände med lite jävla ärlighet och respekt för sina läsare?

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Respekt och ärlighet har nog aldrig funnits i Dessies intresse när det gäller bloggen.

    På IG skriver hon att hon anlitat dom för att renovera sitt badrum.

      Hon äger inte ens lägenheten och hon ska flytta. Tror inte man renoverar då. Tänk efter lite!

        Hennes mamma är väl ägare av lägenheten?

        Frågade henne samma sak på IG, fick detta till svar:

        ”Vi måste! Jag anlitade en annan firma förut (okänd) som tyvärr inte gjorde ett bra jobb. Så nu anlitade jag @ntgruppenab istället :)”

        Och btw, skippa attityden i fortsättningen. 🙂

    Usch vad pinsamt!

    Fast njaaaaa tycker att du överdriver. Hon skriver ju att hon känner alla på företaget, exakt vilken relation är hon väl inte skyldig att berätta?

    Dessie är en bloggare, inte någon som aspirerar på USAs presidentpost.

    Ska jag dessutom vara helt ärlig tror jag inte att det gynnar bolaget supermycket av att synas på Dessies blogg.

    Det roligaste är ju att hon påstår att det är hennes egna lägenhet de ska renovera, men i själva verket så är det hennes mammas (som Dessie bor i just nu). Komiskt att Dessies bil inte står på henne heller. Dessie äger ingenting, men gillar att flasha upp det ändå. Hybris?

      Många människor i 20-årsåldern har bilen stående på sina föräldrar . Isåfall är det ju lika mycket hennes bil för det? Om det är så, jag vet inte vem som äger bilen. Samma gällande hennes lägenhet möjligtvis? De är ju känt att det är ganska svårt att hitta en lägenhet i Sthlm

        Dock är ju anledningen snarare att Dessie sitter fast hos Kronofogden.

          Berätta mer om Dessie och fogden!

            Hon har/hade dels massa obetalda parkeringsböter och obetalda trängselavgifter som gått till Kronofogden. Hon hävde också att ”en kille” lurat henne att köpa en bil i hennes namn och att han sen drog med bilen och lämnade henne med skulderna. Hon är även dömd för misshandel men betalade aldrig skadeståndet och hamnade därför hos Kronogogden. Anledningen till att hon inte hyr sin egen lägenhet eller köpt lägenhet än är för att hon i många är dragit på sig många betalningsanmärkningar och de hänger ju kvar i flera år efteråt.

        Det är hennes mammas hyresrätt.

      Har hört att kronofogden och/eller diverse inkassobolag är efter henne, kan vara därför bilen inte står på henne.

    Pinsamt för både henne och hennes bror. Det här lär väl endast få motsatt effekt nu.

    Är väl typ som att Kissie länkar till sin bror , han får mer trafik, behöver de reklammärkas då??

      Skillnaden är att Kissie är öppen med att det är hennes brors blogg. Hon drar inte någon visa om att hon hittat en jättebra blogg som hon vill tipsa om. Hennes bror säljer dessutom inte en tjänst till läsarna.

        Säg inte det, säg inte det.. han förmedlar ju fantastisk musik. ???

    Är man inte ärlig mot sina läsare förtjänar man inte o ha en blogg. Speciellt om man ofta framhäver sin kristna sida. Börjar bli besviken på Dessie lever hon i drömvärld?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.