Tova Helgesson säger sitt i en video!!!

Youtubegate:

För bakgrundsstory läs  HÄR HÄR  HÄR och HÄR 

https://www.youtube.com/watch?v=nfWKBH_Yw-U

33 minuters video sammanfattat här. 
Jag har skrivit samtidigt som jag tittat och pallar fan inte att gå igenom texten igen men för att ni ska slippa traggla er igenom 33 minuter så har ni ett litet referat här!
Bilderna är skärmdumpar som hon visar i videon.
Håll till godo!

Hon menar att hon har aldrig ljugit om en våldtäkt eftersom hon aldrig ens påstått att hon blivit våldtagen från första början.
Det handlar om att en kille hon varit på G med pullat(!) henne i sömnen och hon har aldrig gått ut med vem videon handlar om – förrän nu – så om hon nu hade velat sätta dit honom hade hon ju gått ut med hans identitet. Att det bara var en kille hon var på G med och inte hennes pojkvän är den enda lögnen och det var Raed som avslöjade att det var hennes ex.

Raed skuldbelägger Tova för att hon inte går till sin pappas grav speciellt ofta när hon svär på den att hon inte ljugit om en våldtäkt och hon trodde aldrig att han skulle dra in hennes pappa i det här och smutskasta honom.

Han påstår också att hon inte har social fobi eftersom hon gick upp på scenen under guldtuben och hon berättar om att hon fått förbereda sig i flera månader för att orka och hur hon fick panikattacker var och varannan kväll innan galan.

Han menar också på att hon är falsk som ljugit om att hon var inte gravid när hon faktiskt var det inför sina följare men Tova menar bara på att det inte är det första man gör när man blir gravid är att dela det med sina följare där alla har en egen åsikt om abort mm. Hon berättade inte ens för sin mamma att hon var gravid så varför skulle hon berätta det för Youtube?

Hon fortsätter med att bemöta anklagelsen om att hon slängt en blodig tampong på hans golv som hans mamma fick städa upp med att.
1-. Det var en binda!
2. Den försvann efter att de haft sex och hon letade överallt men trodde att han kanske lagt den i hennes väska.
3. Det hade han inte och hans mamma hittade den och hon tycker att det är skitpinsamt.

Hon dementerar att deras snack om handbojor var ett sexskämt eftersom hon frågade sin kompis Bente hur hon ställde sig till det..

t1t2

Han har även smygfilmat henne när hon säger att hon ska ta livet av sig om han gör slut och jag håller med henne om att det är jävligt sjukt att han smygfilmat henne under deras 7 månader långa förhållande oavsett vad som sägs i videon. I stället för att stötta henne när hon är ledsen och mår dåligt så smygfilmar han henne.

Hon menar att hon har svårt att visa sina känslor och att när hon säger ”jag älskar dig” så känns det inte som att det kommer fram och då sa hon att hon skulle dö om det tog slut mellan dem för att han skulle inse hur mycket hon älskade honom. Hon ber också om ursäkt för att hon sa det på det sättet för så ska man ju givetvis aldrig säga till sin partner.

Hon berättar att han aldrig har fysiskt misshandlat henne men har däremot psykiskt misshandlat henne via sms och liknande.
Dock medger hon att han strypt henne en gång men hon är osäker på om han skämtade eller inte men eftersom de var mitt i ett bråk så tog hon det inte som ett skämt och blev rädd.

t4

Hon har ingen aning om vad det är för bilder som Raed hänvisar till här men eftersom han smygfilmat henne så kan han ju även tagit bilder som hon inte vet om.

t5

Hon bemöter också hans uttalande att hon blivit mobbad av en anledning som jag skriver om här – men det är fan aldrig offrets fel att man blir mobbad.

När de hade det bra så var han en jättefin pojkvän och de första månaderna av deras förhållande var hon jättelycklig men folk har varnat henne för honom från första början men hon ville inte se varningssignalerna för hon var redan kär.
Hon menar att hon får skylla sig själv för att hon tror så bra om människor men det tycker jag personligen är ett fint drag.

t6 t7

Precis när de blev tillsammans så strippade han på en fest med en annan tjej och Tova ursäktade det med att det säkert bara var ett misstag eftersom hon var så himla kär och han skyllde på att det bara var en födelsedagsdans.

När hon blev gravid – en graviditet som hon inte fick berätta om själv när han släppte det i sin video – så sa han att om du behåller barnet så kommer jag lämna dig men hon vill dementera att han skulle ha tvingat henne till en abort. Det är absolut inte sant, menar hon..
Han stöttade henne inte inför aborten när hon var nervös utan skrattade mest bara bort det och under själva aborten så ligger han och sover på golvet och när han vaknar vill han mest gå hem trots att hon har skitont i magen och det bara rinner blod ur henne.

t8

När hon skrev till honom att hon ville skada sig själv når att hon mådde dåligt så hotade han att lämna henne om hon skar sig och när hon slutade äta så hotade han med att lämna henne om hon fick anorexia.
Hon slutade äta för att hon mådde så dåligt att hon inte hade aptit – inte för att hon ville bli smalare.

Raed ska ha varit väldigt manipulativ under hela deras förhållande och försökte få allting till att vara hennes fel så varje gång han gjorde fel så såg hon det som sitt fel istället – typ att det var hennes fel att han strippade med en annan tjej.
Hennes vänner sa till henne att han inte var bra för henne och att han försämrade hennes depression men hon såg det då som att han räddade henne men egentligen räddade hon sig själv.

Hon vågade aldrig säga ifrån och varje gång hon sa hur hon kände så blev han arg på henne och brukade ta tag i henne hårt och säga att ”du säger inte då till mig!!” och höll ofta fast henne och hennes klaustrofobi gjorde att hon till slut slutade säga vad hon kände.

Han förminskade hela tiden hennes känslor och hennes depression med ord som ”vad fan bölar du nu över?” och ”måste du vara så ledsen hela tiden?”, ”Jävla fjortis”, ”Jävla fitta”. ”jävla fittunge”, ”jävla bullfitta”..

Dagen hon hade Fan-träff med Marabou så hade han strypt henne på morgonen och hon ljög hela tiden om hur bra de hade det.
Ibland sa han förlåt men lika snabbt vände han det till att han inte hade gjort något fel.

t9 t10 t11 t12 t13 t14

Hon trodde oftast inte på otrohetsrykten men en gång när hon konfronterade honom fick hon en reaktion där han bönar och ber att hon inte ska lämna honom vilket förvånade henne eftersom hon aldrig fått den tidigare vilket hon tolkar som att han faktiskt hade varit otrogen. Hans förklaringar var helt ologiska men hon gick på dem för hon trodde ju att han älskade henne.

Hela tiden ljög han om småsaker och tog henne aldrig seriöst när hon var ledsen utan skrattade ofta bort henne när hon satt och grät.

Efter aborten när han fick reda på att de inte kunde ha sex förrän hon slutat blöda ville han inte ses. Han ljög ihop en anledning till att det inte kunde ses men när hon ”prankade” honom med att hon slutat blöda så ville han att hon skulle komma över på en gång.
Tydligen var hon inte intressant att vara med om de inte kunde ha sex så när de sågs hade de sex trots att hon fortfarande blödde vilket kan leda till att Tova blir steril men det struntade han i.

När han fyllde år ville han veta vad hans presenter hade kostat henne och när hon sa runt tusen kr så var hans svar att ”då är det säkert inte så bra” och senare skickade han ett sms där han sa att han blev besviken över hennes presenter eftersom de inte var dyra nog och att det var den sämsta födelsedagen i hans liv. Hon bad då om ursäkt för det och för att hon aldrig kan vara bra nog åt honom.

När det hade en paus (”WE WERE ON A BREAK!!”) så bad han Tovas kompis hälsa henne att han var ”fucking singel” istället för att säga det själv.

Hon menar inte att hon är oskyldig i allt det här, hon har en depression, ADHD och Cyklotomi(en lättare variant av bipolär sjukdom) och kan överreagera på småsaker och radar upp anledningar till varför hon nog inte är den lättaste att vara tillsammans med alla gånger men istället för att stötta henne när hon kände sig otillräcklig så blev han arg på henne istället.

Han sa hela tiden att hennes vänner var falska och att hon skulle lämna dem eftersom de bara förstörde deras förhållande. Han hatade dem och snackade alltid skit om dem.

Hon avslutade med att säga att folk får tycka vad de vill om henne men att sitta och säga att hans beteende är okej är INTE okej och hon fortsätter med att ta Jockiboi i försvar för att skit han fått sedan han släppt sina #backatova-videos

I slutet av inlägget tackar hon sina vänner för att de sa stopp för det här beteendet – till skillnad från när jag gjorde det så blev de inte kastade under bussen – utan hon älskar dem för det istället och är tacksam för att de inte gav upp på henne. Fint!

Trots allt han gjort så uppmanar hon sina följare att inte skriva något hat till Raed – karma will fix it – och vill ni göra henne en tjänst så avfölj honom och bara skit i honom.

Nu vill hon att de båda går vidare och bara släpper det här.

När hon avslutar videon med att hon känner sig så förstört och att hon inte tror att någon nånsin kommer älska henne för den hon är så vill jag bara ta henne i famnen. Jag har varit där. Men det blir bättre. Jag lovar.

NU ÄR JAG FAN SLUT SOM ARTIST OCH HAR SKAVSÅR PÅ FINGRARNA!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  wow! tack för att du orkade sammanfatta allt!

   Jag är HELT slut.. =) Jag kommer bli sjukskriven för ”tangent-tumme”…

    Jag hoppas att du menar tangenterna på mobilen, för har du skrivit allt detta med tummarna på ett datatangentbord förstår jag om du skulle bli sjukskriven ??? Hehe

  Wow… stackars Tova! Låter som textbook kvinnomisshandlare. Både psykiskt och fysiskt om det nu ska göras skillnad. Så tråkigt att hon lägger skulden på sig själv med sina sjukdomar och funktionshinder, det spelar ju ingen roll, han borde kunna hantera situationen utan att gå på henne! Det är inte hennes fel att han inte kan bete sig som en normal människa utan snarare psykopat.

  Hon har ljugit om att hon INTE var gravid fast att hon var det* ska det vara 🙂

   Tack! Jag uppdaterade den meningen! =)

  Vilket svin till snubbe.

  Vart är deras föräldrar? Det är helt sjukt i min mening att dom kan sitta och göra sånt här öppet på nätet för vem som helst att se utan att deras föräldrar ingriper. Oavsett om dom är myndiga eller inte så hade jag skämts som förälder och sagt ifrån. Man delar inte allt på nätet!

  Men herre gud, har inte dessa ungar några föräldrar??! ?

  Och han tror att han håller på med BDSM, ..fattades bara det alltså. Tonåringar som leker med något som de inte förstår, som väldigt lätt slutar illa när man antingen tror att 50 shades eller alla rough-gifar är sanningen.

   Eller hur! Hoppas alla undergivna springer långt från den där snubben. Typiskt en sån som försöker gömma sina övergrepp under Bdsm-etiketten: ”det är bara kinky dominanslekar!”

  Vad sjukt i huvudet han är. Kör med härskartekniker och manipulerar. Jag hoppas andra tjejer tänker efter både en och 10 gr innan de blir involverade med denna sjuka individen.

   Tyvärr verkar han både hotfull och manipulativ, skyller allt på Tova t.ex… samtidigt som han låtsades vara gullig i början. Tror tyvärr han kan lura fler, men tycker snarare han ska åka dit så han inte gör någon skada än att tjejer ska behöva göra psykologiska analyser för att inte råka illa ut… Vet att jag har hört massvis med gånger tjejer som sagt att de var starka och aldrig trodde det skulle kunna hända dem.

    Yes, jag var en av dem men det smyger sig på sakta men säkert och så hittar man sig själv en dag när man inte vågar välja kläder själv längre på morgonen..

     Precis så!!!

  Det är det här jag menar när jag tycker att det är lustigt att Nellie klankar ner på dokusåpor och folk som gör bort sig offentligt o undrar varför saker inte kan få vara privata. Beter folk sig såhär på sin blogg/Youtube/instagram eller whatever så är väl inte bloggvärlden som hon själv verkar i det minsta bättre.

  Men gud, vilken jävla tur att det är slut. ”Bara strypt”henne tex, det är inte så bara det är steget innan slag och antar att det räknas som misshandel? Han har ju brutit ner henne länge och jag tror att detta kunnat leda till värre brott om han fått fortsätta.

   Och bli pullad i sömnen är absolut en våldtäkt. Hur kan man inte räkna det som det?

    Jag tolkar det som att det var Tovas ex innan Raed som våldtog henne, inte Raed.

     jag förstod det, tyckte det bara va sjukt att hon och dom runt henne intesåg det som våldtäkt

  H E R R E G U D Jag saknar ord.

  Jag är ganska förbryllad över hur det normaliserats så mycket att dela allt offentligt, ingen integritet alls kvar hos ungdomar. Samtidigt är det bra att ens sån här person beteende avslöjas och hindrar andra att bli utsatta. Är glad att sociala medier inte fanns när jag var 17 år ovh tillsammans med en liknande kille – jag hade inte pallat hela den här karusellen. Är för privat av mig.

  Min absoluta ”favorit” bland alla vidrigheterna i det här inlägget är när f*nskapet ligger på golvet och sover under aborten. Att. Bara. Komma. På. Tanken.

   Hade jag sett detta scenario utspela sig på min arbetsplats… Åhhhhh, då vette fan om en toffla inte råkat krascha in i denna ljuvliga ynglings pung på ren ”hal” pli hrrrm. ?
   Som ”tur” är sätter han sitt egna straff nu för en googlingsbar framtid framöver… ?

  Orkade med 14 minuter av upprörda ”bla-bla-bla” och ”blö-blö-blö”. Ska läsa din sammanfattning istället och tackar Gudarna att jag inte varit 17 på över 20 år…

  Mitt huvud gör ont nu.

   Nu är det väll ändå inte Tova det ska klagas på..

    Precis Bella. Hennes ex har ljugit, manipulerat, gjort bort sig, skyllt ifrån sig, hittat på, skyllt ifrån sig, hotat, sovit under en abort & myyyycket mer, men ändå är det Tovas ”bla-bla-bla” Emma stör sig på?

  Oj oj! Fy fan Raed är så jävla äcklig. Han personifierar allt jag hatar med det kukburna släktet. Riktigt äcklig är han,

  Typexempel på en daesh med en liten penis och en övertro på sin egna förträfflighet.

   Men ugh… kan vi inte bara göra som SD borde gjort och lämna rasismen i 90-talet där den hör hemma?

    ugh…? Hur menar du nu? Oklart om du menade att hälsa som en indian eller om du ville uttrycka din fasa w s e med ugh. Så här bli ett barn misshandlad oh kränkt. Hon genomgår en abort och killen bara” Får jag inte knulla så får det vara”. Istället för att uttrycka dina sympatier för flickan så skiter du i hennes lidande och börjar en jäkligt märklig resonemang om SD. För helvete dra ut pinnen ur baken och sluta vara så PK.

     Skämtar du med mig nu? PK? Jag tycker att det är förjävligt det Tova har varit med om, men det kan jag i så fall säga till henne. Hur fan får du det till att jag skiter i hennes lidande bara för att jag påpekar att du är rasistisk? Jag är inte PK. Jag är arab. Det är också den enda synbara likheten mellan Raed och Daesh och därför tog jag illa vid mig av din kommentar.

     Och det heter inte ”indian”. Du kanske skulle passa på att gå om skolan när du ändå är i 90-talet och hälsar på…

      Då förklarar det varför du först i andra hand visar känslor för HENNES lidande.

     Så för att återgå till frågan..varför kallade du honom för daesh? Ska vi börja kalla eventuella tyskar som dyker upp i bloggen för nazister?

      Du kan kalla dem vad du vill. Du behöver inte fråga mig om lov. Ett tips dock… Använd din energi till att skriva några uppmuntrande rader till det unga våldsoffret istället. Du väljer själv.

     För att jag är arab? Jag tänker inte ens bemöda mig med att förklara för dig hur jävla illa du resonerar, men att folk inte ens har vett att skämmas när de är så öppet rasistiska är inget annat än TRAGISKT. Jag är så trött på att inte få bli bedömd som vilken människa som helst. Det skär verkligen i hjärtat. Ingenstans har jag nämnt att jag skiter i Tova eller bryr mig mer om Raed. Jag tycker att han verkar vara en riktig idiot och ett regelrätt svin. Men den åsikten grundar jag på vad jag fått se om hur han beter sig, inte på var han ser ut att komma ifrån. För din del, Lisa, så hoppas jag att du en dag blir klokare och på samma gång snällare. På något sätt tror jag nämligen att livet (trots att jag inte alltid har samma förutsättningar som andra och tvingas stå ut med såna som du) kommer att behandla mig bättre.

      Suck.. Det slår ju aldrig fel. Det är som att trycka på en knapp. Fatta nu för alltid att jag tycker synd om den unga tjejen och illa om skitstöveln till killen. Sedan kan du försöka hantera ditt egna bekräftelsebehov bäst du kan. Du är inte offret här hur mycket du än försöker vrida till det! Tragiken lìgger i alla dessa destruktiva förhållanden, inte i ditt mindrevärdskomplex.

      Ursäkta Lisa, men är du seriös? Om det är något som vänt fokus i den här diskussionen är det du. Tycker du själv att ditt första inlägg om daesh och liten penis var att ”skriva några uppmuntrande rader till det unga våldsoffret”? Du la ju själv inte fokus på Tova i din kommentar!

      Sara utgav sig inte för att vara något offer, trots att hon hade haft full rätt att göra det efter dina idiotiska och rasistiska kommentarer som var långt över gränsen. Herregud.

     Tänker inte ens fråga vad du svamlar om. Tack för mig.

   Jaa jösses, och visst påminner han om den hjärntvättade förståndshandikappade killen ”Mikael skråmo” som konverterade till islam, åkte ner för å gå med i Isis för att sen vädja i en video att folk skulle kriga för Allah :/

  Jag blir helt mållös. USCH vilken typ alltså. Jag var tillsammans med en sjukt manipulativ person ett kort tag, så glad att den tiden är över.

  Han har ganska många psykopatiska drag den där snubben.. Just putting it out there

  Usch han är farlig. Inte klokt otäckt o läsa. En sån kan man verkligen råka illa ut med. Han verkar leva i sin värld. O bara skyller på henne. Bland det värsta jag hört nej det var en otäck historia.

  Tack snälla Camilla för din sammanfattning! Hade aldrig pallat se hela videon. Satan vilken VIDRIG kille den där! En sån som jag var livrädd för att möta och bli kär i när jag var ung. Stackars stackars Tova.

  Hela den här historien är så märklig. Ja, killen är ett svin – men varför sitter offentliga vuxna människor och hetsar mot en så pass ung människa? De vuxna som borde göra något är föräldrarna till dessa två tonåringar, och då inte till vem som helst beskådan.

   Det är just för att han är ung som det är bra att han lär sig vad som är rätt och fel och att folk reagerar. Bättre att lära sig så tidigt som det går. Förstår inte varför vuxna nu för tiden inte får läxa upp unga människor när dom gör fel. Inte så jävla konstigt att människor som han existrerar när det daltas med dessa unga killar. Sen är inte hat på nätet bästa sättet att läxa upp idioter, nej, men ville han inte vara del av hat på nätet skulle han kunnat visa det genom att t.ex låtit bli att publicera videos han smygfilmat på Tova samt två aggressiva youtube videos om hela dramat. Han har syltat in sig själv i hatstormen enligt mig.

  Jag är okunnig ang social fobi så ni får ursäkta mig men jag undrar en sak. Om man lider av social fobi hur kommer det sig att hon klarar av att glammas runt på stan, skrika, väsnas, filma detta för att lägga upp för allmän beskådning på nätet?????
  Bara en fråga från en som vill förstå.

   Tramsa runt på stan skall det stå och inte glammas……

   Googla vettja. Du verkar ha noll koll på social fobi jo så kanske du inte ska uttrycka dig så drygt och ifrågasättande.

    1Tycker du verkligen googel är ett pålitligt verktyg för att hitta den mest relevanta informationen alltid?

    2Hur kan du tycka den frågan var dryg? Hen bad ju om ursäkt från början och om allt därefter blev knasigt formulerat enligt dig så borde du avskriva det som brist på kunskap, inte en dålig attityd.

  Ett otroligt vanligt beteendemönster bland neurotiker. Det finn hjälp att få från psykologer!

   Finns*

  Inte för att det han gjort ät rätt på något sätt alls. MEN, har man alla de besvär som Tova har så kanske man ska söka hjälp och bli stabil i sig själv, innan man ger sig in i ett förhållande. Annars är det ju ganska lätt att man väljer sånna idioter för att man inte tror att man förtjänar bättre.

   Ingen väljer, det är killarna som luras, ljuger, manipulerar och bryter ned.

    Fast jo, omedvetet gör man ju det eftersom det är ett inlärt beteende hos en person med dålig självkänsla. Såklart man inte vet eller tror att en person ska bete sig som skit men det omedvetna söker en person som upprätthåller de strukturer och mönster man redan är van vid, en så kallad falsk trygghet. Därav behöver man hjälp för att kunna lära sig att se dessa beteenden som man ofta är helt omedveten om.

     Nej killarna döljer ju sina rätta sidor. De är trevliga, romantiska och översvallande i början, så hur ska de dras till det omedvetet?
     Bättre att lägga skulden på de hemska personer som manipulerar än de aom råkar ut för dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *