Alltså – de här två?

Janni Delér & Jon:

jannideler-maldives

Är det någon mer än jag som bara blir så glad av de här två stollarna?
Till skillnad från många andra ”bloggpar” Så verkar Jon och Janni bara ha så jäkla kul ihop och helt på samma ställe i livet och jag kan verkligen avundas dem..

Den här bilden gjorde mig faktiskt bara glad och sånt ska ju också lyftas fram, eller hur?

Andra saker som gör mig glad:
– En varm kisse på magen.
– Pussar.
– Tända ljus.
– Att jag gått om GabJossan igen på Blogportalen.
– Mitt nya läppglans.
– Att jag redan köpt en massa bra julklappar.
– Min blogg.

Vad gör dig glad?
Förutom min blogg då så klart.. =)

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja det är nog bara du som blir glad av dessa tramsbyttor.

      Kram, K!

    Min häst
    Att jag flyttade från Emmaboda
    Pizza
    Sova

    Den här bloggen, på riktigt ❤️

    Mina barn, maken-kraken och hästarna 🙂

    Nja, jag följer Jons daily vlogs och jag måste säga att jag har lite svårt för Janni. Hon känns inte riktigt… genuin? Det kanske är fel ord, men hon känns så opersonlig och ihålig på något sätt. Det låter ju väldigt otrevligt i och for sig, men ja. Däremot håller jag med om att de verkar trivas väldigt bra ihop och ha ett lättsamt och kul förhållande!
    I några av Jons senaste vloggar har Janni varit med rätt mycket och det är intressant att se ”baksidan” av Instagram eller vad man ska säga, hur outfit-bilder inte alls är dagens outfit utan bara en snygg matchning av kläder för just bilden och hur mycket tid som läggs på att få ihop en bra naturlig ”in the moment”-bild. Det är väl inte nyheter för någon att det är så, men ändå intressant att se.

      Tråkigt att du känner så om henne tycker jag. Vi är uppväxta i samma stad, och har gått i samma skola. Har inte någonsin bytt ett ord med henne, och hon har ingen aning vem jag är. Men i skolan var hon alltid en väldigt glad person som verkligen var just genuint trevlig mot allt och alla. Hon var en av de ”populära” men hade aldrig någonsin attityd mot någon. Beundrar henne för det.

        Intressant, det är ju helt motsatt min bild av henne! Kul att höra, att vara genuint trevlig mot alla runtomkring känns inte som en speciellt vanlig egenskap 🙂

      Har samma uppfattning som du Matilda om Janni (har dock inte gått i skola med henne, utan baserar det enbart på vilken bild jag fått genom sociala medier). Tycker hon verkar vara en skön, avslappnad och genuin typ. Det där med outfitsen har jag dock också reagerat på. Det är sällan hon faktiskt bär de kläder hon visar upp. Det är yta och fake. Samtidigt är jag glad över att det inte är äkta för hon känns inte som en ytlig eller fake person. Hon är skitsnygg att kolla på, så jag förstår att konceptet säljer, men jag som är totalt ointresserad av mode tycker att ”baksidan” av henne som man får se i Jon’s vloggar är bra mycket intressantare.

    Min katt
    Nya inlägg på din blogg om nellie eller gabjoss
    Helger
    Chips och dipp

    att få vara frisk
    att andas frisk luft
    att få gosa med kärleken
    att busa med syskonbarn
    att jag snart har en universitetsexamen
    när folk är snälla mot varandra
    djur (ej spindlar ormar)
    vänner

    Har hört från vänner som umgås med både Jon och Janni att de är såååååååå trissta att vara med, KONSTANT i sina kameror och mobiler för att uppdatera sociala medier. Under en middag kan de försvinna helt random i typ 45 min för att gå och ta bilder på något. Allt är arrangerat in i minsta detalj och för andra som helst bara vill njuta av stunden är det otroligt frustrerande att ha med dem.

    Har ingen aning om vilka de är eller hur genuint det är men den där bilden gjorde mig glad haha. Tycker vi behöver mer glädjespridning på bloggar så kör gärna på med positiva inlägg också ^^

    Jag är glad för:
    Min nya kamera, äntligen en fullformat!

    Att jag såg norrskenet i förrgår för första gången (bor i Stavanger så det ska typ vara en omöjlighet) och att min kamera lyckades fånga norrskenet

    Att jag började blogga igen för några veckor sen.

    Alla mysiga poddar som håller en sällskap och drar upp humöret på väg till och från jobb och under städning osv<3

    Att jag har underbara vänner + pojkvän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.