15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha cam du är för rolig! ❤️

    Blondinbella är ju iväg idag och kollar sin sköldkörtel. Känner mig väldigt cynisk som genast tänkte att om hon har en bakomliggande sjukdom kommer vi om något år eller två få boken ”Min sjukdom och hur jag boostar min hälsa” (typ). Hon gör pengar och reklam av allt och jag tror hon skulle försöka slå mynt av en eventuell sjukdom också. Tyvärr.

      Elakt

        Nämn en sak i hennes liv hon inte slagit mynt av?

          M: Uppbrottet med hennes pappa? Och när hon ”gjort slut” med gamla vänner. Inget hon någonsin skrivit om eller försökt tjäna pengar på.

        Och som för att illustrera perfekt att allt handlar om pengar och reklam i Bellas blogg, min neutrala kommentar om att de tre första inläggen i dag alla var reklam av olika slag blev inte publicerad på bloggen.

      Sen kan det ju faktiskt handla om mer än att hon enbart vill tjäna pengar, självklart vill hon tjäna pengar, vem vill inte det?! Hon är ju en business-woman. Men sen handlar det om att hon vill hjälpa/peppa och ge tips till andra som är i samma situation! Har läst hennes böcker och tycker dom varit grymma. Så om hon nu kan slå två flugor i en smäll är det ju grymt för henne!

    Men klart man ska gå utan strumpor i minusgrader! Bra med högklackat på morgonen också så man halkar på frosten.

      Hahaha, halkar man kommer man ju framåt lite fortare förutsett att man återfår balansen igen x’D Det kanske går att spring-glida hela vägen till jobbet? Ta sats med klackarna och se till att landa på några hala löv som drar iväg en några centimeter 😛

    I lol’ed

    Jag bara tittar på de där korta byxorna och kappan och känner brrrrrrrrr.

    #teamlångkalsongerioktober

    Tips, Ida Warg, Caroline Roxy och Kenza har alla gått till en nagelsalong och nu fått sina naglar sponsrade i utbyte mot reklam. De har alla gått till samma salong

      Naglar har ju bloggarna fått sponsrat i alla år

        Det jag menar är ju reklam som reklam. Oavsett om det gäller naglar eller en ny altan

    Jacka och skor skriver hon. Det enda jag ser är den förbannat uttjatade väskan som man uppenbarligen ska ha som knäskydd när man druttar framstupa i de där klackarna på alla våta löv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.