Pang pang..

Caroline Roxy:
shooting_carolineroxxy

Alltsåååå. Jag var och sköt på skjutbana i söndags. Kan inte ens förklara hur sjukt galet kul det var. Ska dit inom kort igen och köra och han som hade hand om det tyckte att jag ska ta licens, haha. Ska visa lite bilder därifrån men för er som älskar adrenalinkickar och har lite gangsterblod i er så kan jag lätt rekommendera det, haha

Tycker ni att det är konstigt att gilla att skjuta med pistol?
Jag vill inte skriva skytte generellt för det finns ju allt från lerduveskytte till pilbåge utan jag menar skjuta med pistol eller gevär..

Roxan har varit på skjutbanan och pepprat papperstavlorna fulla med skott och har redan bokat in nya tider eftersom han som hade hand om stället tyckte att hon var så duktig att hon borde ta licens.
Är det märkligt?
Ja, alltså inte lika märkligt att hon genomför sitt skytte i skyhöga klackstövlar men ändå..

Jag fullkomligt älskar att prickskjuta och gjorde det en del i USA där det är mer en självklarhet att HA vapen än att inte ha det men i Sverige så känns det lite mer.. ”frowned upon” att gilla skytte.
Jag kan inte säga att jag gillar vapen utan det är mer själva prick-aktiviteten jag tycker är rolig..
Kanske bågskytte? Kast med liten boll?

Kanske borde jag haka på Roxan och skaffa licens jag med?

pang
En ung och oförstörd CamCam.. =)

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kast med liten boll är en friidrottsgren för barn upp till 13, sedan börjar man kasta spjut istället. Det är alltså ingen prick-gren, men fortfarande en rolig sådan.

  Annat förslag är att spela kula! Det låter som en pistol, och man tränar pricksäkerheten!

  Det är väl självklart han tyckte att hon skulle ta licens? Han är ju en säljare som säljer in sina tjänster ? Behöver liksom inte betyda att hon är en naturbegåvning haha

  ”har lite gangsterblod i er”, haha alltså va?

   Skämskudde på den ?

  Älskar att skjuta, är grym med Sig Sauer p226 efter att ha date:at en US marine och helt ofräckt utnyttjat hans tillgång till både tjänstevapen och skjutbana (helt legit, men jävlar vad jag fick tjata, han var inte lika begeistrad av skytte som jag tyvärr =)). Flög dock typ in i väggen när jag skulle va stöddig och skjuta med .44 Magnum – rekyl: oväntad och smärtsam. Men fan vad kul det är!! =D Lite terapeutiskt också – lite mindfulness-fokus-be in the now-feeling, ni vet? Man mår som en prinsessa efteråt i alla fall =)

  Gillar också att prickskjuta även om det inte känns helt pk att tycka så. Tycker samtidigt att vapen och allt det som tillkommer är skit – såklart, så det är lite dubbelt. Soft airgun/paintball kan man ju t.ex köra, men tycker vapnen skulle se mindre ”vapniga” ut så att fokusen mer handlade om att pricka rätt och mindre associeras med riktiga vapen.

  Har tävlat inom pistolskytte.
  precision och fält.

  Riktigt riktigt pinsamt när folk försöker snacka om ammunition och vapen efter ha pangat i typ 15min…

  Jag tar avstånd från allt som har med vapen att göra. Barn som finns i min omgivning kommer aldrig att få leka med en leksakspistol för mig. Om jag skulle få barn själv kommer jag inte heller tillåta att någon köper det heller. Detta på grund av att jag blivit rånad med en pistol riktad mot mig. Finns så mycket annat att välja bland.

  Vapen är skitkul, önskar att man hade tillgång till det alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *