Det händer på Snapchat..

Lite intressant ändå att Kenza pryder omslaget till en träningstidning när hon egentligen inte tränar speciellt mycket alls utan mer bara vunnit det genetiska lotteriet.
Borde inte hon pryda någon typ av forskningstidning istället med fokus på DNA-analys?

MEN TITTA! En Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöbollkompis!
Visserligen en Devon Rex men ändå precis lika inavlad som våra små korvar här hemma..

GabJossan och hennes tuttar inväntar middagsgäster och jag bara inväntar stunden då den där stackars haken i hennes tröja helt enkelt ger upp och släpper taget. Man kan inte förvänta sig att en enda liten hake ska kunna hålla i den där två balumbaserna.


Vi forsätter dagens nyhetsrapporteringen med att berätta att GabJossans avhållsamhet från raffinerat socker går alldeles lysande.

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gabjoss verkar typ hata hennes näsa

      *sin näsa

      Men inte sina gigantiska ögonbryn.

        Alltid fräscht att påpeka någons utseende. Känns som att gå på högstadiet igen

          Fast varje inlägg i denna bloggen handlar om hennes utseende.

            Nä, oftast handlar de om fruktfat och raffinerat socker. 🙂

            Håller med dig ”anonym” vartenda jävla inlägg handlar om hennes ”tuttar” tuttar hit och tuttar dit och lite frukt på det. Sockret har väl tillkommit senaste veckan sedan hon skulle dra ner på det.

              Kaaaaaan ju vara eftersom det är vad hennes blogg OCH Instagram handlar om. Tropiska frukter. Och tuttar. Gör en snabbdykning in på hennes Instagram… =)

        Tycker hon har fina ögonbryn

          Tycker också hennes ögonbryn är snygga! Mycket snyggare än smala bryn.

            Smaken är som baken. Jag gillar inte fjärilslarver utan föredrar tunnare bryn av olika modeller.

    Kärleken, Träningen, Karriären.
    Fast Kenza har ju varit och testat ”barre” någon gång så det borde väl räknas som träning.
    Intressant att Kenza troligen blivit för gammal för Veckorevyns omslag. Nästa blir nog Vi Föräldrar

    Så himla märklig pose Kenza har på omslaget 😀

    Angående Kenzas höstlista där hon anser att hon inte får gå på MTV music awards längre efter att hon och Aleks gift sig? Fattar nada…

    Sen inne på skvallerbloggens går det rykte om att hon hade varit otrogen mot Aleks när hon och hennes vän Shiva var i NY? Fast det har jag personligen svårt att tro på

      Kenza har givit ett litet svar på tal ang detta nu! Hon skriver att hon inte menar att man inte får åka på partyresor efter att man gift sig, utan att hon hoppas att de är redo för att skaffa barn efter bröllopet och då blir det ju inga partyresor på ett bra tag 🙂

    Tränar inte kenza ganska mycket? Eller har jag helt fel bild av henne? Läser iofs inte hennes blogg särskilt ofta, så är nog bara bilden av henne som en ”tränings-tjej” jag drömt ihop själv

    Fast Kenza tränar ändå rätt kontinuerligt. Gabjossans tuttar är så snygga att jag tänker använda uttrycket goals.

      hahah va? Hon tränar typ nån vecka per år xD (Att träna kontenueligt för mig att att träna minst 1-2 gånger i veckan.

      Från Kenza blogg

      ”De passen tror jag kan motivera mig att komma iväg, nu kan det gå flera veckor utan att jag tränar alls och så vill jag inte att det ska vara.”

        Då har väl jag missuppfattat då! Tycker jag läser minst en gång i veckan om att hon tränar 🙂

    Fy fan vilka vidriga naglar.

      Varför? Tycker de var fina

        Då har vi väl olika smak helt enkelt :). Jag tycker så där långa naglar är asvidrigt. Fattar inte grejen ärligt talat.

          Då måste det väl kännas väldigt skönt att ingen tvingar dig till det heller? ?

          Klart du får tycka de är fula men du skrev vidriga 🙂 tolkar det som att du tkr de är äckligare än kortare naglar? Rent bakteriemässigt stämmer inte det nämligen.

    Varför kan hon inte en endaste gång ha på sig en vettig tröja? Ledsen men hennes bröst förstör hela nöjet med att läsa den här bloggen.

    GabyJoes tuttar är fan goals… Hade också visat klyfta om mina var så snygga, haha 😉 😀

    Du borde tagit med Egoina som FÄRGAR kläder i tvättmaskinerna i tvättstugan. Jag hade inte velat tvätta kläder efter henne 🙁

      Gör hon? Det var inget smart drag 🙁

      Ingen fara. Fick dåligt samvete och tvättade två gånger efter (sista gången med vit tvätt eftersom att jag, precis som du, blev orolig att det skulle vara färg kvar och ville make sure att det var lugnt) och det var ingen fara 🙂 Taskigt mot grannarna annars.

      Faaast… Det blir ju ingen färg kvar i maskinen om man doserar rätt?! Nu brukar jag i och för sig bara färga textilier i min egen tvättmaskin, men aldrig någonsin har färgen påverkat efterföljande tvättar. Då kan jag komma på betydligt värre grejer folk i min närhet brukar tvätta i tvättstugan för att inte förstöra maskinen hemma… 😉

        Det brukar inte bli färg kvar nej, men oftast brukar det ändå vara förbud för att färga i gemensamma tvättstugor. Alltid varit sådana regler i de hyresrätter jag bott i åtminstone.

          Det finns förbud som du säger ja, men det hör ju inte till min kommentar eftersom jag inte skrev ett ord om att det är okej att färga i tvättstugan?!
          Ville bara inflika att personen som inte vill tvätta sin tvätt efter egoina med största sannolik inte har något att oroa sig för 🙂

      Det brukar vara förbjudet att färga i gemensamma tvättmaskiner.
      Om man ändå färgar ska man köra två extra sköljningar i maskinen efteråt och vara noga med att torka av packningen runt lyckan.
      Tvätten efter färgningen kan med fördel vara kulörtvätt snarare än finaste vita frottén eller ljusa lakan.

        luckan alltså

    Vad folk har tid att kommentera allt utom ämnet..zzz.

      Vilket är ämnet menar du?

    Har Gabbi opererat tuttarna?

      Nope. Push up kallas det

        Push them to the limit och lite till

    Jag måste ju säga att jag tycker att GabJoss är väldigt fin, utan en massa filter und so weiter.

    Gabben har verkligen snygga bröst, 10 av 10 enligt mig. MEN känns som dem alltid kommer i fokus på hennes bilder? som att hon alltid väljer väldigt u-ringade tröjor och jag förstår inte riktigt det, då jag själv inte tycker att det är passade vid varje tillfälle ( typ parmiddagar) men heey, kanske jag som har ett stort bröstintresse som gör att min blick hamnar där direkt, eller att jag tänker som en bitter avundsjuk tant. vem vet, inte jag.

      Vad jag inte förstår med din kommentar är: vad skulle det spela för roll om hon vill ha dom i centrum? Hon kanske bara är stolt över dom 🙂

      jag har för mig att hon har sagt att det hon är mest nöjd med är bröstren men att hon inte gillar sitt ansikte, och det är väl därför hon visar brösten mer än vad hon visar ansiktet.. vill väl ha fokus på det tror jag.

      Det ser så wt ut med ständigt dessa patt-bilder. Visst att man kan vara nöjd med sina bröst, men ser fett wt ut.

    Gabjoss, ja vad ska man säga!

    I senaste blogginlägget påstår hon att hon som 15 åring skrivit kontrakt på lägenhet vilket är omöjligt då det är förbjudet enligt lag att minderåriga ingår avtal.
    Sen att hon jobbade varje dag efter skoltid mellan 17-21:00 är också tveksamt då det finns vissa regler gällande ungdomar och arbete.
    Ex, Som 15 åring får du arbeta högst 2 timmar per skoldag och ej mellan 20:00-06:00!
    Men men tjejen verkar ju driftig så hon kanske kringgått systemet eller nåt!

      Hon överdriver ju som vanligt. På sista skriver hon dessutom att hon på Fjordingens student var nybliven sambo.. Han är född 93 och tog då studenten 2012 i maj/juni. Då var han 19 år och hon 17 år. Sen de senaste, att super-J väger 15 kg.. de är normalt för ca 3 år.

        Vägde min 1 1/2-åring igår och han vägde exakt 15 kg. Vet dock inte hur gammal Jason är med det där är väldigt individuellt.

          Han är bara 1 år. Men familjen joss bedriver en BVC-vägran med hemmavägning.. därför jag tvivlar på resultatet.. 15 kg vid 1 år går lååååååångt ovan alla normalkurvor för pojkar.. Att tillägga så är överdrivning gabjossans favoritsyssla..

        Deras bebis är ju väldigt rund dock så kan säkert stämma.

          Haha… Tjockahetsätarkatten ÄR rund.. SuperJ se väl ut som vilken bebis som helst?

      Lagen säger även att barn under 16 inte får stå i kassan. Hur många arbetsgivare med sommararbetare tror du följer den lagen? Säger därmed inte att det är rätt men vanligt förekommande.

        Många tror jag eftersom det varit totalt omöjligt för min son att få ett sådant arbete här i stan ?
        Men visst undantag finns alltid speciellt om det gäller svartarbete…

      Hon överdriver säkert, men kan skriva på kontrakt kring både lägenhet och jobb med förmyndares godkännande enligt lag vid den åldern.

        Inte bara ett godkännande! Föräldrarna måste stå skrivna på lägenhetskontraktet, ensamma el tillsammans med den omyndige.

        Missförstå mig inte. Jag tycker att Gabjoss är en driftig och reko tjej men det är för mycket lull-lull och glittrande fasader ibland. To god to be real om man säger så och iom att hon har så många väldigt unga följare som tror att livet är så enkelt, ljuvligt och rosenskimrande och fyllt av shopping och ständigt gottande så tycker jag att man kan vara ärlig och tala om hur det faktiskt ligger till. Jag menar hur gör de för jag vill också veta ?
        De är hemma båda två (visserligen med föräldrapenning och blogg-lön) men kan leva som om ingen morgondag fanns ex, dyra lägenheter, resor, shopping och för att inte tala om maten de handlar. Hon visade ett saldo en gång på månadshandlingen och det var på över 10 000 kr på ica ?för 2 pers och en bebis!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.