Dessie och den ständiga viktdiskussionen.

Dessie:

dess

Hur lyckas Dessie få ett inlägg – som ska handla om att hon är sjuk – att till största del handla om vikt och utseende?
Igen?

Hon kan helt enkelt inte låta bli att snyfta lite över sin höga ämnesomsättning och hur smal hon är och hur jobbigt det är.
Med tanke på den ångest hon uttryckte över att ha gått upp i vikt under sin graviditet så borde hon är mest vara tacksam över att hennes kropp gått tillbaka till sina ursprungliga förbränning eftersom hon uttryckte så saknad över den under de nio månader som hon var gravid.

Vad tror ni hon vill få ut av ett inlägg som detta?
Komplimanger? Sympati?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har ju till och med berättat att hon efter graviditeten svälte sig själv och gick timslånga promenader dagligen. Att det var ohälsosamt, det har hon själv sagt… jag tror hon är väldigt nöjd som smal.

    Glömmer aldrig det avsnittet av gravid vecka för vecka när hon kommer försent till inspelningen, och när hon väl kommer så har hon solbrillor på sig under hela inspelningen och var så otrevlig och arrogant. Hon hade på sig offerkoftan för att hon blivit tjock som gravid.. Kan man inte släppa tanken av att man ”blivit” tjock under 9 månader? Vafan ditt barn bakas där inne, var tacksam att du har en sån grym kropp.

      Ja och det sjukaste var ju att hon inte ens var tjock??

        Eller hur? Vafan, alla (undantag för vissa såklart) blir ju större under graviditeten! Borde ju inte komma som en chock liksom ? Men där märker man ju hur utseendefixerad hon är. Minns att hon grät för hennes näsa hade blivit svullen med..

    Hon verkar omogen. Jag tröttnat på bloggen sedan pratet om religion. Hon förstår inte att handling säger mer änn ord. Läsa bibeln är en sak o göra bra handlingar är viktigare.

    Det roligaste är att hon skrev ett inlägg om sitt nya löshår + nya färg och frågade läsarna om det var hiss eller diss. I princip alla skrev att det var finare innan. Vad gör Dessie då? Såklart tar hon inte till kritiken, utan tar bort alla kommentarerna och stänger av kommentarsfältet.
    Hahaha!

    Jag tror att det är meningen att vi ska vara avundsjuka på Dessie, tycka synd om henne och säga hur fin hon är. Patetiskt och genomskinligt.

    Det som däremot inte är patetiskt är grunden till detta bekräftelsebehov – den låga självkänslan. Där tycker jag synd om henne, och önskar henne all lycka.

    Har hon kollat sköldskörteln? Om detta nu är ett genuint problem för henne kanske hon bör kolla upp den? Visserligen passar inte det in med vikthetsen under och efter graviditeten, så ja, Dessan är nog supernöjd med att inte kunna äta och få fortsätta vara smal.

    Sjukligt bekräftelsebehov. Precis som en hel del andra bloggare.
    Samma bekräftelsebehov som en gång fick dem att börja blogga.

    Symplimanger vill hon ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.