Hur många tror ni gör så här?

Ekerö Gossips – tydligen finns det massor att skriva om där – skickade mig ett litet tips på en bloggare som enligt kommentarer ska låtsas vara kvar på ett resmål men som författaren menar är hemma igen.

plantan

p2

Hur många bloggare tror ni kör liknande knep?
Låtsas förlänga en resa för att verka extra ”lyxiga” eller för att tidsinställa inlägg för att slippa blogga i några dagar?

Det enda jobbiga är ju att man måste hålla sig inomhus i så fall för att inte bli alldeles tagen på bar gärning men det behöver nog inte just den här bloggaren oroa sig för så hon inte har många läsare men andra..?

Men fenomenet är intressant.. vad tror ni?
Kissie mörkade ju en hel veckas resa med tidsinställda inlägg men tror ni någon gör tvärt om?

Tack för tips!

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Dessan garanterat.

    Platins!! ??

      Plastin…mer patetisk ”bloggare” får man leta efter.

    Låter som något ur en töntig svensk komedi – kanske en Sune-film.
    Familjen har inte råd att åka på semester utan stannar hemma men ingen får visa sig utomhus under en vecka.

    Oh my ”gach”! ?

    Ibland verkar vissa fabulera så mycket att de till slut vet varken ut eller in.
    Somliga är jättesjuka, friska, pigga, svaga, starka och utmattade, allt på en dag eller två. Skriver att hon tränat stenhårt men glömmer det och skriver senare att hon inte tränat på en vecka.
    Ena dagen skrivs det snyftinlägg om att hon inte har några vänner, ett par veckor senare skrivs det om flera nära vänner.
    Påstår att de betalt saker själv men glömmer sedan bort att de skrivit det och skriver senare att det är ett samarbete. Ljuger om bjudresor och hotell, ljuger för att verka rikare än vad de är.
    Många är bloggarna med riktigt svarta tungor.
    Jag tar det mesta som bloggare skriver med en stor nypa salt, de ger oss en illusion.

    Finns en som låtsas jobba och träna så mycket mer än hon gör. Låtsas jobba fastän hon sitter på diverse fik eller hemma och skriver skit om andra och hyllar sig själv anonymt på bloggar, fb-trådar och insta. Försäger (skriver) sig ofta. Ljuger om allt från företag till dejter och var hon varit eller inte, avslöjar ofta omedvetet sig själv, pinsamt. Korkad men smart på en del sätt. Och många går ju tyvärr på allt. Finns nog även flera som kryddar en del.

      Vem?

      Nu blidde jag nyfiken,vem?

        Vågar jag inte skriva men en rabiat mamma. Riktigt korkad men också smart när det gäller en del grejer och äckligt bra på att ljuga, luras och manipulera. Har en hel del blåsta fanatiska läsare som hon lyckats lura totalt och även folk irl, scary. Går över lik för framgång o kändiskap. Tror AJ menar samma.

          Varför skulle du inte våga skriva ut vem det är? Man är ju totalt anonym här.

            börjar på m, ligger bakom känt häntskvaller också men de båda berörda verkar oförstående.

        Googla någon av kommentarerna med citationstecken runt, kommer upp på en gång.

          Googla vad? vad kommer upp??

    Jag tänker såhär:
    Bloggare har ju läsare, oavsett hur många så är det ju främmande människor. Den här bloggaren kanske inte vill blogga om semestern medan hon/han är där för att främmande människor tex kan göra inbrott eller liknande medan bloggaren är borta? Precis som många som inte skriver på FB att de är bortresta tex. Sen kan det ju såklart istället bli inbrott när man är hemma men då kanske man har tänd lampa eller liknande xD men vad vet jag, bara en tanke.

    Ekerö GoSSips*

      Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.