5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha Micke har svarat att Sindy ville ha den och övertalade honom att tatuera den på hennes mage…”Är folk som var intresserade av motivet som du kan se i kommentarerna på videon innan”.

    En person var det som var sugen på den ? En.

    Nu har han skissat upp en till missbildad hund.

    Alltså, finns det NÅGON som tycker att den där hundfan ser bra ut? Visst, smaken är som baken men han kan inte räknas som en skicklig tatuerare precis…

    Har redan skrivit en förklaring till detta, men du verkar inte ta hänsyn till det då du fortsätter att ta upp ämnet så klistrar in mitt svar här också:

    Jag ville ha den så fort jag såg den, men tycker det är dumt att ta ett motiv som han kan tjäna cash för. Lät den vara uppe på ig i några timmar för att ge den en chans att säljas men sen valde Michael att gadda den på mig istället för han ville göra mig glad.
    Tycker det är elakt av er att prata negativt om en människas konst, det finns inget rätt eller fel sätt att måla. Finns sååå många olika typer av stilar som inte faller alla i smaken, men det är fortfarande inte okej att prata negativt om någon som jobbar hårt och länge (en skiss kan ta flera timmar att rita) för att ni inte förstår den stilen av motiv.

      Lol om den hunden tog flera timmar att skissa fram

    Alltså Knivis, vad har Wiz Khalifa før syndrom? : /

    https://www.instagram.com/p/BLv1g6yA85r/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.