64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    40.000?!
    Det var inte lite. Borde inte det falla under grovt bedrägeri eller vad är gränsen för att det ska räknas som grovt?
    Tycker synd om de som blivit lurade, alltid lätt att säga att man får skylla sig själv, men ibland så blir man lurad ändå. Så trist.

      Det finns ingen exakt beloppsmässig gräns vid vilken ett bedrägeri går från att vara ett bedrägeri till att vara ett grovt bedrägeri. Vid bedömning av om brottet är grovt eller inte görs det en helhetsbedömning där samtliga omständigheter vid brottet ska beaktas. Beloppet är en av de faktorerna. Jag skulle dock inte säga att beloppet 40.000 kr i sig självt motiverar att brottet bedöms som grovt.

    Vilken otroligt pinsam familj.. Stackars ungar.

    Äpplet faller inte så långt från trädet.

      Exakt. Läste någonstans att en ärver sin mors intelligens. Verkar stämma.

        Den artikeln fabricerade den faktan för att demonstrera en poäng, kommer inte ihåg vilken, men det är inte sant.

          Nä, menade mer i just detta fallet. Litar inte på nätkällor direkt.

            Aha 😀

    Vilken jävla familj.

    Men fy faan!!!! Avskum!!! De borde fan landsförvisas

    Är det inte lite onödigt att skriva ett inlägg och nämna hennes mamma ev. inblandning när man inte vet hela historien? Hon är inte dömd eller offentlig. Uppenbarligen är Catrin duktig på att manipulera folk.. jag tror inte någons mamma skulle misstänka sin dotter för bedrägeri av det här slaget när man innerst inne hoppas på att hon förändrats.

      Men dö moralpanik då.

        ??

        Hahaha…

        Oj, tuff. Förklara gärna lite mer inpå varför det är så viktigt att veta varför Catrins mamma är skäligen misstänkt för något? Innan visste du säkert inte ens hennes namn.

          Offentliga uppgifter, jävla pucko. Hur kan folk tycka synd om brottslingar? Fattar inte.

            Hör du, ditt jävla pucko. Offentliga handlingar spelar ingen roll, min fråga var varför en icke offentlig människa ska hängas ut på en av Sveriges största bloggar?

            Varför inte? Om en går med på att ta emot 40 000 kr på sitt bankkonto och sedan för över dem till sin dotter för hennes skull så frågar man varför. Vad skulle det finnas för rimlig anledning? Varningsklockorna borde ha ringt känner jag…

            Med ditt resonemang kan ju Camcam begära ut allt om alla, mamman är fortfarande inte offentlig, man har inte hela historien och hon är inte heller dömd. Onödigt skvaller om en privatperson. Suck, är folk verkligen så desperata efter skvaller?

            Jag tror inte du är riktiga ”the real hmm”. Hen skulle aldrig uttrycka sig sådär.

            Haha nej, detta berör ju en av de personer som Camcam skriver om. Det är helt klart av intresse, och eftersom det ändå är offentliga uppgifter spelar det ingen som helst roll att det hamnar här också. Filen finns redan upplagd på andra ställen också.

            Du vet mycket väl vem som är ett pucko. Se dig själv i spegeln….

            Men du, när ska du bli nöjd med att vara du och inte vilja vara mig? Kanske du slutar vara ett pucko då? En tanke bara.

            Korrekt ?

            ?

        M o g e t .

      Att du ens jämför spridningen med ett instagram-konto med ca 400 följare mot denna blogg är skrattretande. Varför ska man dela ”för att den redan finns ute” eller att det är ”offentliga handlingar”. Jag tror inte en enda av er som läst inlägget hade begärt ut handlingarna på egen hand. Det handlar fortfarande om en privatperson och det här inlägget handlar inte om Catrin.

        Det finns på Flashback också, hela filen dessutom.

    Men dra mig baklänges! Spärra in Catten från Tälje!

    http://www.dagensopinion.se/blondinbella-stoppad-sveriges-radio
    Har inget med det här inlägget att göra, men ganska intressant och det skiljer sig en del från Blondinbellas förklaring,,

    Om nu resan hade existerat och Catrin sålde något som fanns och hon ägde, varför då säga till sin mamma att pengarna var från hennes kompis? Så mycket som dem verksr träffas, Catrin och hennes mamma, så borde ju rimligtvis mamman ha vetat om att Catrin ägde en resa värd 40 000:-, så Catrin borde ju kunnat sagt vart pengarna kom ifrån… vilken mytoman hon är alltså… Jösses!

    Så sorgligt detta ändå är.

    Det var som fan!!!

    Gangster-DNA helt enkelt

    Tycker personen bakom instagramkontot ovan behöver skaffa sig en hobby. Det är pinsamt hur besatt man kan vara av en människa

      Det hade varit mkt spännande att få reda på vad catten gjort henne 🙂 om hon blev extremt bränd eller vad som hänt

      Tycker inte det är skrämmande. Tror inte heller ni hade skrivit samma om ni blivit lurade (av en brud som aldrig slutar) och någon numera försöker få staten att dömma henne enligt den svenska lagstiftningen som tyvärr inte alltid är helt optimal.

      Någon MÅSTE stoppa Catrin. Unga tjejer på 13 år blir lurade på alla sina sparpengar av en brud som själv har barn och som slösar dessa pengar på lyxresor och shopping. Stoppa Catrins bedrägeri NU säger jag bara! 🙂 Tror det här är en bra läxa för henne, då allt annat uppenbarligen inte hjälper henne att inse hur korkad hon är att lura folk.

      Vad är det för fel på hobbyn uppmärksamma och varna för en dömd återfallsbedragerska som fortsätter begå brott trots att hon står under skyddstillsyn?

        S t a l k e r v a r n i n g.

          Men vad folk håller på att använda det ordet helt fel? Nej det här är inte att stalka nån

            Du har såklart rätt ”hej”.

            Stalking, eller ”olaga förföljelse” som det heter i brottsbalken definieras på följande sätt:

            ”Den som förföljer en person genom brottsliga gärningar som utgör

            1. misshandel enligt 3 kap. 5 § eller försök till sådant brott som inte är ringa,
            2. olaga tvång enligt 4 kap. 4 § första stycket,
            3. olaga hot enligt 4 kap. 5 § första stycket,
            4. hemfridsbrott eller olaga intrång enligt 4 kap. 6 §,
            5. kränkande fotografering enligt 4 kap. 6 a §,
            6. olovlig identitetsanvändning enligt 4 kap. 6 b §,
            7. ofredande enligt 4 kap. 7 §,
            8. sexuellt ofredande enligt 6 kap. 10 §,
            9. skadegörelse enligt 12 kap. 1 § eller försök till sådant brott,
            10. åverkan enligt 12 kap. 2 § första stycket, eller
            11. överträdelse av kontaktförbud enligt 24 § lagen (1988:688) om kontaktförbud

            döms, om var och en av gärningarna har utgjort led i en upprepad kränkning av personens integritet, för olaga förföljelse till fängelse i högst fyra år.”

            Känner mig ganska trygg i att jag inte gör mig skyldig till något av det här i och med mitt IG-konto.

          Haha! Kan faktiskt hålla med om att ”stalkervarning” inte är ett helt olämpligt ord i sammanhanget. Men menar bestämt att det är skillnad på stalking och stalking!

          Några tips på mer lämpliga hobbys?

            Men alltså jag kritiserar dig inte utan är genuint intresserad av vad som hänt mellan dig och Catrin eftersom du lägger ner mkt tid

            Är catrin_hedlund_bedragerskan och Cam Cam samma person?

              Nope! Det hade varit nått va? ???

            Japp, det hade ju det.

            Hej ”Anonym”!

            Min kommentar var inte ett svar på det du skrivit. Har inte uppfattat det som att du kritiserat mig. (Och även om du hade gjort det hade det såklart varit helt ok!)

            Svaret på din fråga vad som hänt mellan Catrin och mig är extremt orafflande. Det har nämligen inte hänt någonting alls mellan oss. Fram till för ett drygt halvår sedan hade jag aldrig ens hört talas om människan.

            Upptäckte henne av en slump, när KIT-videon (den där hon pratar om vilka fördomar hon möter som mamma till två barn med lite mörkare hudfärg än hon själv) dök upp i mitt fb-flöde. Under videon fanns det en massa kommentarer om vilket olämpligt val av talesperson hon var. I kommentarerna nämndes hennes bedrägerier. Jag blev lite nyfiken, började läsa igenom hennes bloggar, hittade flashbacktråden om henne, läste igenom förundersökningsprotokollet (det inför rättegången i våras) och på den vägen var det.

            Är jurist och mitt intresse för Catrin handlar mer än något annat om de juridiska aspekterna av hennes fall. Tycker det är beklagligt (för att uttrycka det milt) att hon kunnat bete sig som hon gjort, under så lång tid, utan att rättsväsendet reagerat.

            Jag är övertygad om att den typ av brott Catrin ägnat (/ägnar?) sig åt är mycket allvarligare för individerna som drabbas, och i förlängningen för samhället i stort, än vad rättsväsendet verkar anse. Att bli bedragen påverkar i regel din din benägenhet att känna tillit till andra på ett negativt sätt, vilket i sig är skadligt för samhället. När rättsväsendet sedan lägger ned nästan alla förundersökningar mot en person som satt i system att bedra andra – inte för att det saknas bevis för att brotten skulle ha begåtts eller saknas bevis för att personen ifråga är skyldig utan för att beloppen anses vara för låga för att brotten ska vara värda att beivra – tappas rimligtvis även en stor del av det förtroende man tidigare eventuellt kände för samhället och rättsväsendet.

            Människor som tappat förtroendet för statens förmåga att skydda dem mot brott eller ge dem upprättelse när de utsatts för brott tenderar att inte känna sig lika trygga eller lika manade att själva följa lagar. I ett samhälle där staten inte ingriper när brott begås börjar medborgarna så småningom ta lagen i egna händer och skipa sin egen rättvisa. (Nu pratar jag inte specifikt om Catrins offer utan om hur det funkar generellt, på ett högre plan.)

            Jag är helt enkelt övertygad om att det Catrin håller på med i förlängningen får väldigt allvarliga konsekvenser för såväl de individer som drabbas som för samhället i stort. Mitt engagemang i Catrin och hennes brottslighet handlar om de här frågorna mer än något annat.

            Ambitionerna med IG-kontot är huvudsakligen att göra det lite svårare för henne att kunna fortsätta bedra folk genom att varna potentiella offer och att sprida information till de som redan drabbats, och andra som kan tänkas vara intresserade, om de rent juridiska aspekterna av allt som händer runt Catrin. Juridik kan vara krångligt och snårigt och att inte förstå vad som händer kan spä på den frustration man som drabbad redan känner. Förhoppningsvis kan mina försök till förklaringar hjälpa åtminstone någon.

            Typ så. Hoppas det var svar på din fråga!

    Ja, äpplet faller inte långt ifrån trädet, som någon annan nämnde här uppe.

    Däremot tycker jag att Catrin kommer jävligt lätt undan. Blåser man staten, kommunen eller Skatteverket på pengar så känns det som att en summa på 10 000 skulle räknas som grovt bedrägeri, men när det gäller privatpersoner verkar det inte ens finnas en gräns för grovt bedrägeri & man verkar kunna gå fri för det.

    Tycker så synd om dem som blivit lurade av denna kvinna. Skamligt är vad det är & jag hoppas att hon skäms!

    Kan det vara så att Tyra fått skaka galler? Det verkar 100% orimligt att hon skulle hålla sig borta på detta viset och inte ens komma med ett endaste litet svar på tal under hela denna tiden.

      Tyra?

        Ja Tyra, hon är ju puts väck.

          Tyra har en bloggpaus då hon återhämtar sig efter en ridolycka. Tydligen har hon det väldigt tufft nu i och med detts plus att hon gjort slut med sin pojkvän. Startider är också i en rätslig process så namnet inte är varoskyddat.

            Har hon gjort slut med Andreas?

          Varför skulle Tyra skaka galler menar du?!

            Jag har också tänkt på det med Tyra. Hon har ju varit ut för en hel del saker med kronofogden mm och även om Tyra varit svårt sjuk och baris bort på behandlingshem så har hon ALLTID skrivit svar på tal, postat någonstans på insto eller blogg för att försvara sig men nu är hon verkligen heeeelt borta. Det är inte likt henne bara. Hon är inte den som bara sitter tyst och låter andra spekulera. Därför har tanken slagit även mig!!

    Nää det här tycker jag inte är så värt att skvallra om. Mamman är inte dömd och kan inte se att hon har varit delaktig i att lura folk

    Fan, är så kluven till detta. Smaskar mig i skvaller om Catrin eftersom hela situationen är så absurd. Samtidigt tror jag inte att hon på riktigt mår bra av det här, och för alla hennes offers skull skulle det kanske vara bra om man slutade kommentera eller skriva om henne. Tänker att hon kanske behöver lösa det här utan att ha den här stressen på sig… Tror att det här bara gör att hon försöker hålla ytan uppe mer.

      Skojar du? För alla hennes offers skull är det just extremt viktigt och väldigt bra att det här uppmärksammas. Dessutom hinner man varna andra innan de hoppar i hennes fälla.

      Hon har haft tusen chanser att försöka lösa situationen, hon har till och med dömts tidigare, men inget – mark my word – inget verkar fungera. Hon fortsätter bedraga människor. Då får man helt enkelt börja använda andra tilltag.

        Bedra*

        Fasen, jag håller helt med dig! Jag menar bara att jag tror det är så viktigt för henne att verka *normalis* att hon skjuter upp det här med o mer, för att hon gillar uppmärksamheten och inte fattat att den BARA är negativ.

    Bilddrna på din blogg strular hela tiden 🙁
    De senaste dagarna så syns dina bilder endast typ 4/10 gånger. Jag läser från mobilen.

      Jag bäddar in från Instagram.. Kan vara det som strular för dig.. =(

        Att bilderna från Catrins IG inte syns ibland är för att hon gör sin IG privat ganska ofta. Skulle det vara möjligt att inte bädda in dem utan istället spara ner och sedan lägga upp dem? Så man kan se dem här även när Catrin flyger under radarn.

    jag tror catten är bra på att manipulera sin mamma, tjackisar brukar va det. Och ja jag är fortfarande helt övertygad om att hon är tjackis.

      Får jag fråga vad du baserar det på? (Skulle inte bli förvånad om du har rätt, är bara nyfiken på vad du sitter på för information.)

    Nu ligger den senaste häktningspromemorian ute:

    https://minfil.org/Rf60p6b3b0/H_ktningspromemoria.pdf

    Jag kontaktade både Skandiabanken och SEB och varnade dom för att deras konton används för brottslig verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.