27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så taggtråden är ett halsband? *ryser*

    Kan inte se bilderna 😮

    Tycker det känns lite onödigt att hacka på någons konstnärliga stil, han får väl rita som han vill och vill folk betala för hans verk är det väl bara gött för honom? Det finns kända tatuerare som har TVEKSAMMA anatomiska kunskaper och det går bra för dom. Gött av dig att granska bloggare men det här känns rätt onödigt imo.

      Håller faktiskt med här… tänk om man sade till en 3:åring att varje teckning den målade var ful? Barnet hade ju blivit jätteledsen

        Sök på ”Örjan Lax titta en häst” på YouTube.

        Så du anser alltså att han är som en 3-åring och därför får man inte kritisera det han ritat/tatuerat?

      Fast en bild av en hund med taggtråd kring halsen och avklippta öron är liksom lite mer än en ”dålig teckning”…….

      Hm, han är väl en egenföretagare som väljer att visa sina ”alster” i sociala medier?
      Får man inte recensera, kritisera och analysera hans produkt då?
      Han erbjuder en vara som allmänheten har all rätt i världen att ha åsikter om.

        Man har rätt att ha åsikter om precis vad som helst här världen, men man behöver inte alltid ropa ut dem.

        Att kritisera någons konst, hantverk och liknande är också något helt annat än att kritisera andra ”varor” som företag säljer. Går man fram till en konstnär och säger ”Fan vilken ful tavla! Och det får du ta att jag säger för du har ju lagt upp en bild på den på instagram.”

        Antingen kan man ju vara ett rövhål. Eller så kan man vara något lite trevligare.

          Varor från större företag är det också någon som har designat och tagit fram så jag anser inte att man ska göra någon direkt skillnad.

          Alla som formger och skapar och vill livnära sig på det, får också gå med på att deras verk kommer att kritiseras. Det finns ju journalister som livnär sig på att kritisera, på att vara kunniga inom ett ämne. Det måste vara fritt fram att tycka till, att stryka alla medhårs hela tiden vore fruktansvärt tråkigt.

          Det som enligt mig är viktigt är att det finns ett personligt uttryck eller skicklighet, kreativitet, nytänkande osv. Som jag ser det saknar Micke båda delar = gäsp.

            Så camcam har blivit expert på tatueringar och sitter och skriver vad som är rätt och vad som är fel och sedan granskar 1 enda tatuerare av miljontals?

            Anonym: Ja, precis det jag skrev…
            Suck

          Knivmicke har ett FÖRETAG och det är en VARA han säljer!
          För övrigt, konst kritiseras hela dagarna, det är tom ett yrke. Hört talas om konstkritiker?

    Jag bryr mig inte ett dugg om ifall folk tatuerar in ”dåliga teckningar”, men jag tycker det är himla obehagligt med en hund med taggtråd kring halsen. Det är inte coolt på nåt sätt alls. Jag ser folk här som går omkring med stackel på sina hundar (nästan alltid Amstaff/ sk Pitbull typ) vilket är fördbjudet i Sverige. Taggtråd är snäppet värre – även om det ”bara” är en teckning. DISSAD!

      Ser du nån med stackel på sin hund så anmäl idioten!!! Det är djurplågeri och olagligt. Hur kan folk vara så sjuka i huvudet att man gör något sånt mot ett djur 🙁 grinar av tanken

    Har inga problem med hans motiv, han är nybörjar-tatuerare trots allt och han kommer nog att utveckla sina skills med tiden 🙂

    Dock tycker jag att han tar väldiga överpriser för att vara just nybörjare och dom motiven är långt ifrån värda 1000 spänn med tanke på att dom är relativt små och enda färgen han använder är svart.

    Hahahahaha ”pitbull” :D. Jamen grattis, det ser ju verkligen ut som just en pitbull :D.

    Ååååh vilken kass tatuerare 😀

      Hur ser en pitbull ut annars då i ansiktet?

        Jamen kom igen! Hade människan skrivit ”hund” hade jag köpt det men ”pitbull”? Som att den där illa ritade jycken skulle vara så välgjord att man kan utskilja hundens ras? ?

          Jag har en amstaff/pitbull blandning och man ser ganska tydligt att det är en sådan. Du ser ju att det inte är en mops eller schäfer. Dags att skaffa glasögon kanske?

            Haha jisses. Är du Sindy alltså? 😀

    Luciaglitter*

    Haha jag tycker inte de är så illa, men det slulle vara skuggningar på halsen precis som på huvudet. Så en ser att de hänger ihop liksom? ☺

    Jag måste helt ärligt säga att jag tycker inte att tatueringarna är dåligt gjorda. Hade jag velat haft en tatuering på en hund som var verklighetstrogen, ja då hade jag nog blivit besviken men det känns ju inte som att det är fallen här. Kollar man på tatueringarna så är det ändå rena linjer vilket ändå är bra för någon som inte tatuerat särskilt länge. Sen att han tar lite överpris, ja det kan jag verkligen hålla med om.

    Hehe det ser ut som ett ensamt jättehuvud som hoppar genom en ring. Ett sånt cirkustrick

    Han har ju för fan ritat nån slags mun på hunden, så ser inte hundar ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.