När kaffe inte är en del av bilden..

Dessie:

Processed with VSCO with f2 preset
Dessie skriver ett inlägg från Dannmark(!) och berättar om hur kaffe verkligen är en del av livet men visst verkar det som att hon faktiskt håller i en tom kopp?

Kan vi alla bara konstatera att kaffe verkligen är något alla borde få ha tid till då och då, på ett mysigt litet café för att prata om livet lite. Det kan verkligen Göta mycket för själen vill jag lova❤️ Speciellt nu när det är höst, det är så mysigt! Hör satt jag iallafall och såg filosofisk ut på ett café mitt i ingenstans (eller ja typ, I Dannmark)//Dessie

Ja, vi kan konstatera att kaffe är en del av livet om du kan lära dig att stava till Danmark.

Tack för tips, Katta!

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tom OCH ren! ? Och Göta…

    Woohoo! Jag är tipstackad! Haha!

    Var verkligen tvungen att klicka upp o zooma in bilden för jag ser inte ett spår av någon dryck i koppen. Det är jättekul! Fattar att många bilder hos bloggare är stagade, men det här var rätt fnissvänligt!

    Sen fattar jag inte det konstanta felstavandrt av Danmark. Hur svårt kan det vara?

      Hahaha! Jag var också tvungen att zooma in bilden och verkligen leta efter en liten droppe av kaffet ??

    Återigen en dum kommentar från dig där du nästan förlöjligar och mobbar en tjej som är mer än 10 år yngre än dig för att hon stavade Danmark fel. Vem fan bryr sig?? Kungen har dyslexi och även kronprinsessan Victoria. Men ändå gör de ett bra jobb att representera Sverige. Och så sitter du där och skämtar och driver med folk som kanske har svårt att stava till något. Med eller utan diagnos. Livnär dig på andras människors bekostnad. Genom mobbning. Och nej, jag är fortfarande inte Dessie även om ni hade önskat det… bara ”sammanträffande” att min kommentar återigen handlade om att du ger dig på henne. Eller så har du kanske något emot Dessie eftersom du ger dig på henne konstant.

    Precis vad jag syftade på i mina tidigare kommentarer. Men tror säkert att du kommer komma med svar på tal ”så funkar sociala medievärlden”. Mmm tror säkert att där ingår att du ska driva med folk och köra med mobbning.

      Mobbning?

        om ett barn i 3e klass börjar skratta åt en annan och säga ”haha du kan inte ens stava till danmark” och gång på gång hoppa på den personen för diverse grejer… är inte det mobbning?

        Ungefär samma sak här.

      Chiiiiiilllllaaaaaa?! Snälla, rara du, du menar säkert väl men detta är humor. Danmark är vårt grannland, man borde kunna stava det. Kan man inte det och driver en blogg så borde man kontrollera sin stavning innan man publicerar. Att koppen är tom och att någon påtalar att det är roligt är inte heller mobbning. Hur kan du ta så illa vid dig av detta? Det finns väldigt allvarliga saker som händer i världen, både nära och långt bort, och detta är väl det sista du borde lägga din energi på om du vill förändra något? Jag förstår mig inte på människor som du.

        1. det var inte koppen jag syftade på utan meningen ”Ja, vi kan konstatera att kaffe är en del av livet om du kan lära dig att stava till Danmark.” Så som det är uttryckt så är det lite av mobbning. Tolka du det som humor men det är mobbning. 36 åring vs vad…? 25 åring?

        2. Klart det finns värre saker men det innebär inte att vi ska blunda för de mindre värre heller. Du kanske väljer att blunda för mobbning och när folk retar varandra pga det finns krig i världen men små förändringar kan också göra stora skillnader.

        3. Du behöver inte förstå mig. Precis på samma sätt som jag inte förstår hur människor som dig bara kan sitta och skratta med och tycka all mobbning och retning är roligt. Bara fför att ni gillar denna bloggen.

      Varför fortsätter du läsa bloggen om du inte tycker om innehållet?

        Har jag sagt att bloggen i sig är hemsk och skit och att all innehåll är dålig eller syftar jag bara på vissa grejer som skrivs? Jag gillar inte marabous schweizernöt choklad heller men ska jag sluta köpa allt från marabou pga det?

      Då Dina undrar jag vad du anser är mobbing ?? När ett barn inte törs gå till skolan? När vuxna blir utstötta ? Människor som blir sparkade och slagna för att dom inte ” passar ” in? Det är mobbing!!!!!! Inte för att man påpekar en stavning. Eller att man skriver om kaffe och visar en nydiskad kopp. Herregud….

        Finns olika grader av mobbning men vad och hur du definierar mobbning innebär inte att min definition är fel. Jämför tex en örfil med en box i huvudet. Box är värre men båda definieras som misshandel.

        Kanske får dig att må bättre om jag skriver ”Camcam… fan vad du RETAR Dessie”. Lite bättre så?

      Håller med dina vad du hoppar på Dessie?! För en liten skitsak börjar bli för mycket om henne. Är ni osams eller vad. Du är modig dina som vågar säga vad du tycker. Borde fler göra kram.

      Hur är detta mobbning?

      Det är btw ganska obvious att du inte är Dessie…

        Se ovan svar på en kommentar.

        Tycker också det är en självklarhet att jag inte är Dessie. Men spelar faktiskt ingen roll vem folk tror jag är. Mitt riktiga namn är inte Dina heller tex men jag ville ändå uttrycka min åsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.