För mobilen!!

Tävling i samarbete med mitt eget PayPalkonto.

PUSH! Missa inte den här tävlingen!!!

Eftersom jag tycker att ni är bäst i världen så har jag ju som tidigare skrivet shoppat loss på AliExpress för att sätta ihop små kit till er!
Det här snygga skalet med tillhörande dragkedjehörlurar erbjuder jag er mot en liten motprestation. Du kan välja mellan iPhone 5, Iphone 6 eller iPhone 6 plus. (Ja, jag har köpt alla tre)
Tänkte försöka få igång mitt Instagramkonto så..

Följ mig på Instagram @bloggbevakning och motivera sen här vilken bloggare som är din favorit!!!
(alltså ingen fråga utan motivera bästa bloggaren)

vinn

 

 

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du. Läser inte många andra bloggar, men du utmärker dig med välformulerade inlägg, bra svenska, styckeindelning (!!), inte någon särskrivning.

    Bra uppdatering och blandat innehåll. Öppet kommentarsfält som är öppet för diskussion med olika åsikter.

    Sjukt underhållande, lättläst, varierande, bra innehåll.

    Du! Kollar din blogg en gång i timmen. Du är hård, men rättvis, har humor och koll på vad som är aktuellt. Behöver inte läsa några andra bloggar 🙂

    Du! Jag tycker du utmärker dig genom att du ständigt utvecklas, och att viljan faktiskt finns att utvecklas mer (ex frågor i kommentarsfältet och i blogginläggen).
    Hur du hanterar och bemöter kritik från läsare och andra bloggare, hur du strukturerar inläggen och att allas åsikt faktiskt ska bli hörd är också några punkter som gör att jag gillar dig som bloggare.

    Du och Tramsfrans är mina favoriter. Inlägg med kvalite, humor och engagemang! Följer dig redan 🙂

    Jag bara älskar din blogg. Dessie är nog min favorit för man vet aldrig vad nästa inlägg ska handla om. Hon är inte favorit för att jag gillar henne utan bara för att hon är så korkad.
    Jag har ingen iPhone så jag är inte med i tävlingen. Synd att du bara vänder dig till vissa. 🙁

      Jag har en IPhone 4… så jag kan inte heller vara med.
      Suck… typ.

      :))))

    OT men… Hur lång tid tog det för dig att få hem skalet? Beställde i två andra färger för någon/några veckor sedan till min 7:a i hopp om att det skulle komma fram snabbt… Haha.

      Kanske 2-3 veckor

        Tack! Då kommer de väl snart.

          Vilken storlek beställde du?

            iPhone 7!

    Kissie var den första bloggerskan jag öht minns när bloggandet slog igenom. Redna då tillhörde jag fel målgrupp men jag kunde inte låta bli att följa hennes liv på internet.
    Jag minns inte vad jag tyckte om henne då men jag har ändå sett hennes utveckling och idag känner jag mig som en internetstorasyster som är stolt över ”lillsyrran” som lärt sig av sina läxor och blivit en klok tjej.

    Hennes blogg är den första jag öppnar, sen din och sen Jonna Jintons. Salig blandning 😀

    (jag har en 6s och följer dig redan på insta 🙂 )

    Buhuuuu att jag inte har kvar min Instagram ?

    iPhone 6s, och den bästa bloggaren är nog antingen du eller Kissie. Om vi bortser från dig så är motiveringen att Kissie verkar ha ”vaknat till” och mognat en hel del. Inte 100% men hur kul hade det varit att läsa hennes blogg då? Precis som ovan var hon nog den första bloggaren jag började följa, till stor del för att en vän visade hennes uppblåsta läppar hon hade för drygt 6-7 år sedan. Hon vet vad hon ska göra för att fånga folks uppmärksamhet och hur man väcker reaktioner. En intressant person helt enkelt!

    Jag läser bara din blogg alltså är du bästa bloggaren. Jag är så förba**at lat att jag Aldrig skulle lägga ner mödan på att läsa fler bloggar. Det måste vara för att jag är Smålänning

    Faktiskt, Jonna Jinton. Älskar den bloggen, den är harmonisk, då jag är en äldre ”host” läsare.
    Men din blogg är en säker tvåa, fast jag aldrig kommenterat. Så här tog jag oskulden ;-).

    Hej Cam!
    Snälla säg att du ska kommentera BB’s bild tagen från dagis. Där de valt att stava Odds namn med litet o.. det stack i ögonen ?

    Blondinbella är mitt guilty pleasure. När jag började läsa för några år sedan störde jag mig på henne som in i bomben. Men nu tycker jag om henne. Är intressant med kombin driva företag/familj. Beundrar henne för att hon kan ändra åsikter och stå för det. Hon avslöjade till och med att hon nu mera kallade sig feminist. Sen kan folk tycka att hon luras och skapar falska illusioner hur mycket dem vill. Är inte ett av bloggarnas budord att ”du skola alltid låtsas att du svävar på rosa moln” eller nåt…

    Kissan! Jag är väldigt gammal… Eller nåt. ? Kissie var den första jag läste och retade mig på. Det gick många år och jag märker till min förvåning att numera läser jag Kissie med beundran och glädje och gläds med henne när det går bra och får en tår i ögat när det inte är så bra. Hon är som en dotter jag inte har i närheten men som finns närvarande ändå. Älskar när hon är sig själv.

      Är Kissie din FAVORIT? Alltså?! *förödmjukad* 🙂 ?

    Din blogg är den jag följer mest, men systrarna Engstrand på elfstrands.se förtjänar en utmärkelse. De är roliga och goa tjejer som tar sin blogg på allvar och har lyckats bygga upp entreprenörskap kring den. De har alltid fina eller roliga bilder och sund hästhållning!!! Helt enkelt en skön blogg att läsa för där finns inget drama. Bara nice innehåll och söta hästar. 🙂

    Jag följer dig på Insta sedan begynnelsen och min telefon är en iPhone 5s.

      Aaaaah autocorrect, jag förbannar dig! Systrarna ELFSTRAND*** 🙂

    OT men när kommer ditt inlägg om artikeln om lcc från Aftonbladet upp? ?
    Btw, din blogg är min favoritblogg. ?

      Jag länkade ju till den i mitt egna inlägg om LCC.. =)

    Du är en favorit såklart ? Men bortsett från Queen C så är blondinbella nummer ett på min lista! Älskar hennes driv och sätt att med små medel provocera otroligt många människor att det blir klockren underhållning! <3

    Om jag nu skulle vinna har jag en iPhone 6 ✌?️

    Frans är definitivt min favoritbloggare. Hans sarkasms får mig att skratta i varenda inlägg, hur intensiv han är och referenserna han drar är inget annat än kungliga! Han är också väldigt intelligent vilket alltid är tilltalande.
    iphone 6

    Din blogg, för som föräldrarledig så suktar jag efter lite skvaller! Så underbart roliga inlägg skriver du! Men om man nu inte får välja dig, så läser jag alltid Magdalena Graafs blogg, älskar hur och vad hon skriver om. Följer dig redan på insta, heter puppinuttans där. ☺️

      Glömde skriva att jag har en iPhone 6 plus ?

    Här är jag som VILL VINNA! Jaaa jag flippade ur lite när du frågade i ditt inlägg om du skulle köra en tävlingen. Men jag vill vill vill fortfarande! Haha

    Bästa bloggen Janni Delér (och du såklart)

    The golden trio of Nöjesguiden såklart,
    CamCam, Hanapeeeeee och Frans <3

    Älskar sarkasmen hos Frans och de syrliga kommentarerna som hela tiden riktas mot Sveriges B-kändiselit. Jag behöver dessutom inte skämmas för att köpa Se&Hör eller Hänt Extra på ICA, jag får jag all info hos Frans!

    Hanapee för att hon är så himla vettig och tar upp så otroligt viktiga ämnen men på ett lätt sätt. Hon bjuder dessutom på sig själv och är inte rädd för att blotta sig själv när hon mår som sämst.

    CamCam, äntligen en blogg som vet skillnaden på kulglass och kul glass eller sjuksköterska och sjuk sköterska! Det är så befriande att läsa ett blogginlägg utan att våndas över särskrivningar och milslånga stycken utan en enda punkt eller ett litet kommatecken.

      + följer dig redan på Instagram (kariin87)

    Den enda bloggen jag följer slaviskt just nu är din faktiskt! Har många på Bloglovin som jag bara trycker läst på när jag har för mycket att göra eller är utomlands. Men din klickar jag in på ändå.
    Sen känns det på något lustigt vis som att vi har någon extra connection eftersom du kommer från Småland :p

    Jag har en iPhone 5 🙂

    Min 5:a skulle behöva sig ett lyft!?
    De flesta bloggarna går jag in på av ren vana, inte för att dem är så bra längre egentligen. Det är bara DIN som levererar!? Annars tycker jag Hugos blogg är ganska underhållande så länge han inte skriver om träning haha.

    Blondinbellas blogg eller mest kommentarsfältet då det finns så mycket konstiga åsikter där ibland ?… Och din såklart!
    iPhone5s

    Du, går in flera gånger om dagen. Men tävlar inte då jag har en Samsung. (vägrar iphone) Så det var ju synd..

      Åh, samma här! #vågavägraiphone 😉

    Jag undrar vad som hänt med Kissies blogg?

    Kan du inte lotta ut en enhörning? Eller en dvärghamster?

    Diiin blogg såklart! (OBS inte fjäsk). Går in här minst fem gånger om dagen. Bloggen är rolig, dramatisk och smart, precis som jag själv, och därför klickar vi bra (bloggen och jag).

    Jag har iphone 5 🙂

    Haha, förr läste jag bara Tyras blogg(/ar) sen blev hon arg på dig en gång och då hittade jag din blogg och sen dess läser jag bara din. Du uppdaterar ju från allas bloggar så det är perfekt!

    Har en iPhone 6S som fick en liten spricka igår när jag tappade den i marken så den kan behöva lite kärlek ?

    Jaha. Tog äntligen tag i saken och skaffade instagram. För sent än aldrig eller …

    Läser man din blogg behöver man ju faktiskt inte läsa andra när det kommer till svenska ”stor bloggar”. En super bra sammanfattning vad som händer där ute i bloggvärlden utan att man måste gå förbi femtioelva sponsrade inlägg. Den enda stora blogg jag läser aktivt är din.

    Sen vill jag flika in att min faktiska favoritblogg är chocochock.se (nu kallar hon sin blogg Mitt liv 2.0). Varför är den min favorit? För att det drivs av en super söt kvinna som började med att skriva om sin största passion, choklad, för att sedan inse att hon behövde bli lite hälsosammare. Det är så intressant att läsa om en helt vanlig människas vardag. Att hon dessutom skriver på ett så bra sätt när hon väl tar sig tid att berätta om större upplevelser (tex att springa tjejmilen) gör att man stannar kvar. Tyckte att tjejmilen var helt ointressant, men hennes sätt att skriva gör det intressant! Mycket bilder också. Det behöver inte vara fantastiska fotografbilder, bara bilder! Sånt gör mig glad och mindre stressad. För helt ärligt, man blir lite stressad ibland att läsa storbloggares bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.