Jockibois liv var en lögn..

Jockiboi:

Som många av er kanske märkt så har Jockiboi sett allt annat än pigg ut de senaste dagarna och det har sin förklaring. Han har nämligen begärt ut alla 1300 sidor av socialtjänstens dokumentation om honom innehåller och har läst igenom varenda papper sedan de kom i hans ägo.

I den här videon berättar han om hur smärtsamt det är att få reda på att allt han trodde sig veta om sin barndom varit en lögn.
En lögn fabricerad av en person i sin närhet som gjort detta för att skydda sitt eget tablettmissbruk.
Det krävs inte någon större slutledningsförmåga att förstå att det med största sannolikhet handlar om hans mamma och Jocke frågar nu sina läsare vad han ska göra med all denna information.

Han säger själv att han vill lägga ut alla papper på nätet för att själv få upprättelse och för att bevisa sanningen. Är det en bra idé tycker ni? Jag tror inte det är många som skulle sätta sig och plöja igenom 1300 sidor – än mindre förstå allt som står i dem.

Jag förstår att han vill ha en ”quick fix” – ut med skiten på en gång bara men jag tycker istället han ska fundera på att kanske skriva en bok om allt som hänt honom. På så vis blir det lättare för folk att ta in och förstå och samtidigt kanske hans historia kan hjälpa andra barn i liknande situationer.

Vad tycker ni?

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För en som inte orkar kolla på videon, kan du sammanfatta lite vad han sa att den anhöriga ska ha sagt till honom?

      Behöver också en kort sammanfattning av vad det är han gått igenom..

      Han säger bland annat att han blivit hjärntvättad att tro att allt han blivit utsatt för i livet beror på bl.a. sin morfar och andra människor när det i själva verket är hans mamma som gjort massa dumheter (och är tablettmissbrukare). Han ska bland annat ha försökt ta livet av sig många gånger (men han trodde att det bara var 2 gånger tills han läste papprena), samt att han ska ha blivit lurad att tro att han blandat i klorin i sina bröders välling, att han har blivit utsatt för sexuella övergrepp m.m. Hans pappa ska ha försökt få träffa Jocke flertalet gånger, men detta visste han inget om och han trodde även att hans pappa bara ville honom illa tills han nu läste papprena då. Ja, det var väl kort sammanfattat…

        Han har inte blivit lurad att tro att han blivit utsatt för sexuella övergrepp utan HAR blivit det men att hans mamma visste om det och skickade iväg honom dit ändå..

          Jaa jag menade bara att han blivit lurad att tro att han blandat i klorin i vällingen, var nog otydlig, sorry!

          Vem är det som utsatt honom för sexuella övergrepp? Framgår inte av videon och känns ok att fråga då han uppenbarligen vill att hela sanningen om all skit han blivit utsatt för ska ut.

        Nej, så var det ju inte riktigt. Några missar här. Han hade blivit lurad att hans pappa och andra anhöriga hade orsakat honom psykisk skada på olika sätt. T.ex att hans pappa hade övergett honom och aldrig kämpat, när det var tvärtom. Hans morfar har aldrig blivit smutskastad förrän nu i efterhand, när sanningen uppdagades. Då blev det hennes försvar.

        Sedan var det bröderna som hade blivit lurade att Jocke hade hällt klorin i deras vällingflaskor, och att det var förklaringen till varför han inte kunde bo hemma hos dem. Hon påstod att han hade syfte att enbart skada sina syskon på olika sätt. Vilket hade gjort att bröderna hade varit distanstagande mot Jocke under många många år.

          Usch va ont i magen jag fick av detta. Jag som inte är så insatt i jockiboi hade blivit väldigt glad över ett lite utredande inlägg. Vad är det som sagts tidigare och vad är det som nu kommit fram?

    Jag har aldrig varit ett större fan av ”jockiboi” (stavning?) men fan vad jag känner för honom efter att ha sett den videon. Blir illamående av bara tanken av vad han som barn fått gå igenom.. Han borde helt klart publicera en bok och få sin rättvisa genom detta också. Fyfan.

      Håller med.
      Denna video var stark att se på.

    Jag har under några år verkligen stått bakom honom. Jag känner att alla människor är värda en till chans. och efter detta så förtjänar han ännu mer en till chans. Hans mamma har verkligen orsakat mycket skada och jag hoppas att de kan försonas. Och att Jocke och hans pappa han försonas och få en stadig relation och ta igen den tiden de inte fick. Jag hoppas att Jocke och Jonas relation blir starkare och att när deras barn föds i framriden får en trygg familj och släkt att komma till ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.