6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur kan hon säga att detta barn inte var planerat när hon själv skrivit på sin blogg att hon vill ha fler barn? Sen köper jag inte att hon har varit ovetande om graviditeten, det måste hon ju vetat om!

    Sen att barnet blev till under deras så kallade kris då Micke skulle varit otrogen? Har man sex men sin partner om man tror att denna varit otrogen? För övrigt tror jag inte ens dom haft någon kris överhuvudtaget utan allt bara har varit ett spel för galleriet.

    Hon kör på med felaktigt markerad reklam. Två gånger i samma inlägg.

      Jag påpekade det i en kommentar till henne förut, men eftersom hon har blockat mig släpps den inte igenom.
      Var det inte Madde som för ett tag sedan påstod att hon minsann släpper igenom ALLA kommentarer och inte alls blockar folk?

        Visst har hon sagt det! Nu vet jag inte riktigt hur det fungerar men när jag kommenterar så kommer den inte upp direkt utan det dröjer ett tag. Det borde väl betyda att hon granskar först? En av mina kommentarer har inte kommit upp som jag skrev igår om mickes påstådda otrohet, jobbigt läge kanske?

    Madeleine Ilmrud tjänar ju sitt uppehälle genom att sälja ut sig själv och sin familj på bloggen, det klart att det måste bli lite drama emellanåt annars tröttnar ju läsarna.
    Jag tror inte heller på att de hade en kris i somras, om min sambo hade varit otrogen mot mig så hade jag ju iallfall inte velat ligga med honom.
    Men det är ju inte första gången i historien folk försöker lappa ihop sina trasiga relationer med nya ungar, dock är det fruktansvärt egoistiskt och osmakligt.

      Med tanke på Maddes otrohetsskandaler så var det väl ändå Mickes tur. Hur kan hon bli arg när hon har haft långa förhållanden bakom ryggen på honom, det skulle ju skrika dubbelmoral. Hela Motala vet vad hon sysslar med och skrattar åt Micke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.