Aja baja!

Paow:

paow

Jag är inte säker på varför Paow blev avstängd från Facebook förra gången men har för mig att hon hängde ut en djurplågare och önskade livet ur honom.
Om det var anledningen så lär hon nog inte bli långvarig den här gången heller eftersom hon delade detta inlägg strax efter hon annonserat sin återkomst.

paow2
Jag censurerade bilden för den var jävligt otäck..

Vad tycker ni?
Ska man få hänga ut dömda brottslingar på sina sociala medier som hon gör?

Fråga två: Brukar ni också ”stödlike’a” saker på Facebook?

 

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej. Mobbmentalitet är aldrig av godo.

    Vad händer den dagen då någon oskyldig blir skadad på grund av att delare har kass källkritik?

    Nej, man ska inte hänga ut NÅGON. Vi har ett rättssystem. Att hänga ut folk leder bara till ett stort stigma och gör att folk stämplas för livet. Ni har kanske hört om USA:s sex offence registry och hur jävla bra det funkar.

    Linn strelin godkänner inte kommentarer där man endast frågade om tillridningshästen äter så mkt att det går en hel storbal till en ensam häst på fem dagar.
    Trots hon vet att man inte bör fodra med det efter längre tid än så så gör hon det ändå för hon är snål. (mindre balar ngt dyrare).

    Hade aldrig satt mina hästar hos en sån person som tycker det är ok att ge otjänligt foder.

      Nu har jag iof fyra hästar men för tillfället äter inte mina hästra åt en hel bal å ens en vecka och den är fortfarande in, dvs har inte börjat att bränna eftersom jag har dragit isär den för att miminera risken.

        Nej precis. Delar man upp den och ”sprider” ut den så minskar risken även om det inte är tillräckligt kallt här nere ännu för att den ska hålla en längre tid. Det är även ibland osynligt för ögat om det är dåligt. Det jag menar är att om man tex gör som du gör, varför inte bara svara på det och skriva det istället för att mörka att man ger otjänligt foder för man är snål och okunnig?

          Jag hänger inte med hur den här kommentaren kommer in här, men hur menar ni att man skulle fördröja processen av tillväxt genom att sprida ut ensilaget?

    Tack att de censurerade <3

    Jag tycker man får hänga ut, vet att det är fel och det är ju tur att inte jag bestämmer, blir bara så sjukt ledsen på människor ibland :'(

    Jag skulle vilja säga ja, jag förstår precis hur hon känner. Men man ska inte förstöra ”rättsystemet”

    Jag ”stödlikar” ibland. Speciellt om det är någon vän på Facebook/IG som har ansträngt sitt inlägg. En speciell text eller bild. Har inlägget legat uppe ett tag utan någon likes eller kommentar så brukar jag gilla.. 🙂

    Samma sak i grupper på FB, typ inredning. Är det någon som har lagt upp en bild på en detalj eller ett rum som ”inte är katalog snyggt” så blir det inte mycket respons.. DÅ brukar jag gilla och ibland skriva något om bilden 🙂 . Får så vansinnigt dåligt samvete annars. Då en person har lagt ut en bild av sitt hem, som han eller hon är nöjd över, och så ingen respons! Uffa, det blir jag lite ledsen över 😛

    Hoppas att det gick att förstå kommentaren.. :’D

    Om personen är 100% skyldig bryr jag mig inte. Människor som njuter av att plåga djur förtjänar all skit de kan få, jävla äckel är dem!

    Hanga ut DOMDA brottslingar?
    ABSOLUT!
    Speciellt om dom har misshandlat djur eller barn som inte kan försvara sig.
    Fy fan vad jag avskyr såna ”människor”.
    Hang ut dom absolut!

    Jag tycker det är fel att hänga ut dömda brottslingar i sociala medier och förstår inte varför folk gör det!

      Kan vi anta att du är ironisk?

        Nej. Men sarkastisk däremot (vilket jag gissar var vad du egentligen menade).

    Skrev du inte ett inlägg om att paow blivit avstängd från Facebook när hon blev det, om jag inte minns fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.