Ett experiment..

hava

Just nu är det ju SÅ på tapeten med reklam och samarbeten och det har gjort mig nyfiken.
I nuläget är detta den femte största ”privata” bloggen i Sverige och bloggar med betydligt färre läsare presenterar det enda samarbetet efter det andra på sina forum och jag undrar vad jag med mina läsare skulle kunna få till för samarbeten?
Vad tror ni?

Skulle företagen bry sig om att jag inte driver en blogg om mig själv eller vill de bara ha exponeringsytan?
Vilka tycker ni jag ska kontakta med en förfrågan om samarbete?
Givetvis kommer dela med mig av svaren och eventuella samarbeten här i bloggen!

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bryr mig inte om vem du samarbetar med, så länge du får fett med cash.

    Linas Matkasse! De verkar sponsra var och varannan bloggare. Testa något hotell också! Se om du kan få till en deal med ngt hotell Mogi besökt. 🙂

    Kattmat och kattsand. 🙂

    Någon bilåterförsäljare, Pernilla Wahlgren gjorde ju reklam för företaget hon har sina bilar från bl a

    Aliexpress så klart!

    Men du, en liten undran: hur ser kriterierna ut för ”privat blogg”? Trodde du var anställd av Nöjesguiden? #sakerjagkanhafåttomvakfoten

    Annars vore det en så skön twist om du skulle ha ett samarbete med LCC och inte fick säga något negativt om produkterna #ägd. Så borde ju bloggarna som inte gillar dig göra: erbjuda pengar mot radioskugga! Fast… Du kanske månar om lite mer trovärdighet än så? ?

      Haha! precis!
      Det här tomma inlägget är i samarbete med My Martens. =)

    Gömda juveler?

    lol.

      Yaaas!! Och uffes saker och ting ?

    Kattmat till tjocka hetsätarkatten.
    Godis
    Träningsresa
    Netflix
    Bajsspray från Monas universums shop

      Kattmat och djungelvrål. Och vin.. Det vore drömmen…

    Företagen kanske vill samarbeta, men antagligen skulle du få 10% så mycker betalt som bloggare med lika många läsare.

    Det är nog inte ekonomiskt så smart att gå ut stenhårt med hur viktigt man tycker det är med korrekt reklammärkning. Så länge som en livsstilsbloggare kan ludda in det som ett oskyldigt tips som i bästa fall avlutas efter 40 meningar och 10 bilder med ett #ad i liten font så skulle dina läsare se att det är reklam från första sekund pga märkning och att du aldrig annars skriver om produkter, kläder, smink och nagelförlängningar. ?

      Här tror jag nästan lite tvärtom. Jag tänker att med rätt annonsör kan Cam nog få MER än likvärdiga bloggar storleksmässigt då hon genom det konstanta regelrätta och ärliga skrivandet har högt förtroendekapital.

      Jag skulle ta till mig en annons i stil med ”det här är ett samarbete / reklam men jag gillar genuint produkten” 18345% mer om det kom från Cam tillskillnad från andra bloggare som bara strösslar ut sitt gillande.

      Kör Cam! Ingen aning om för vad men något du kan uppskatta och tjäna bra på!

        Jag är ju ett stort fan av Camcam så jag hoppas jag har fel och du har rätt. Däremot har det väl läckt ut flera gånger att företag betalar mer om det inte ser ut som reklam.

    Kontakta Siemens så du kan få likadan tvättmaskin och torktumlare som House of Philia fått!!
    Sedan är det bara slafsa på med rödvin på finskjortan, Siemens fixar biffen. Iallafall om du tror på Fina frun i småstaden?

    Baserat vad vad alla helt okritiskt gör reklam för eller jag menar förståss att de älskar produkterna. Dessa syns omarkerade hela tiden.
    1. Kids brand store
    2. Nextory
    3. Ossami barnjeans
    4. Inreda.com och alla andra kompisbutiker
    5. Ystadshotellet
    6. Yves Rocher
    7. Alla typer av boxar

      Du glömde twistshake. Dom verkar sponsra ven som helst.

        Ja! Twistshake! Det spelar ingen roll vad det är för pytteliten blogg el insta man har hittat – twistshake har sponsrat!

    Det spelar ingen roll vad, så länge du kan stå för det till 100% och får jävligt bra betalt.
    Om inte, skulle du nog få på fan av din mamma. Hon har nog koll på denna bloggen. 🙂

    Puss Camcams mamma!

      Japp… jag har fullkomlig koll. Bara för att jag kan och har tid. Skäller ofta på henne på Messenger p.g.a dålig svenska.

      Jag är hennes alldeles personliga språkpolis, som hon inte alltid lyder. 🙂

        Haha, underbart!

    Pillren som gör dig pigg, glad, smal osv. Opartisk recension.

    Jag älskar din blogg och kollar den flera gånger varje dag. Jag skulle inte tycka att det vore negativt om du fick tjäna ordentligt på det arbete som du lägger ner. Så för fan, kör på med reklam! Så länge det är shysst utmärkt och inte tar över helt så är det lugnt 🙂

    Ingen reklam alls. Då kan du fortsätta med gott samvete att jaga omärkt reklam. Hur skulle det se ut om Konsumentverket och Reklamombudsmannen hade stora banners på sina sidor. 🙂

      Fast så länge hon gör reklammarkeringen korrekt förstår jag inte alls varför hon inte skulle kunna det? Förtjänar inte CamCam att tjäna pengar på sin blogg precis som alla andra?

        Det blir inte trovärdigt längre. Dessutom sitter det redan en banner i headern , just nu med reklam för 3. Och hon bloggar inte gratis.

    Tycker att konsumentverket och reklamombudsamannen låter som bra samarbetspartner med tanke på hur många du skickat till deras sida samt hur mycket granskningar du hjälpt dem med:)

    Orkar inte läsa kommentarerna, men du har ju en del tvivelaktiga bloggare som läser så *trumvirvel* jag föreslår typ coachning av något slag. Typ hitta dig själv eller lär dig att duga som du är. Detta är inget skämt för den som tror det.
    Annars: Privata utbildningar/kurser (ej tatuerarlärling), matsmart (!), snälla klädesmärken, bris, osv osv.

    Ursäkta en korkad fråga, men – vad betyder ”privat blogg” vs, ja, vad då, proffsblogg? Om man tjänar pengar på en privat blogg är den väl professionell på sitt vis? Vilka är kriterierna? Hur mycket måste man tjäna innan bloggen slutar vara privat? Help!

      Professionell-lever på sin blogg, endast.
      Vad jag förstått har Camcam ett heltidsjobb, förutom bloggen.

    Hej bästa camcam!
    Det enda rätta är att du får en stor del av marknadsföringsbudgeten tillhörande den myndighet som är ansvarig för att informera om marknadsföring på sociala medier! Uppenbarligen gör ju myndigheten i fråga inte ett jättebra jobb då dom inte syns eller hörs ute i bruset med vad som gäller och det enda man hört är att kissie blivit anmäld. Dags för dom att sponsra detektiv camcam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.