Hej vad det svänger..

My Martens:

EDIT – Ni är några stycken som undrat över vem Myggan är och vart hon kommer ifrån så jag har satt ihop en liten faktarutan även för henne.
Om ni saknar en ruta för någon annan så är det bara att hojta.

Jag verkar inte vara den enda som reagerat på de enorma svängningarna inne hos Myggan. Ena dagen är det snyft, gråt och tycka synd om – givetvis tillsammans med lite reklam – för att nästa dag vara toppen, hon är stark och livet känns SÅ bra. Givetvis tillsammans med lite reklam.
Att dra det till att hon verkar ha en ”släng” av bipolaritet tycker jag dock är att dra det hela ungefär en mil för långt.

I mina ögon ter hon sig mest bara som en drama queen av Tyra Sjöstedtsk rang som svänger likt en pendel för att få uppmärksamhet.
Om så inte är fallet så måste hennes liv vara ungefär lika utmattande som Anna Books där varje motgång bemöts med samma intensitet och energi oavsett om det handlar om att toalettpappret är slut eller om huset brunnit ner.

En sista fråga.
Har ni någonsin försökt ta den perfekta gråtbilden på er själva för att posta den på sociala medier?
Varför gör man det? För dramatisk effekt?

 

Faksimil Myggans blogg.

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hallå, My driver ju en äääärlig blogg brukar hon ju påminna läsarna om. Sen finns det ju andra som menar att hon är allt annat än ärlig…

    Att passa på att ta en bild om man är så ledsen att man gråter tyder ju på att man är helt dum i huvudet

      Ja! Ska det gråtas o vara tårar ska de ta mig tusan vara i en live på periscope! 😉

    hur får man ens för sig att ta en bild när man sitter och gråter? har aldrig riktigt fattat grejen. vad vill man få ut av det? haha

      O efter man tagit bilden, hur får man för sig att publicera den?

    Förstår ej hur så många ”kändisar”/bloggare på Instagram har flera 100k+ följare men typ 1000 likes per bild. Vi talar bl.a. Om Kissies, Nickys osv.

      Har fått lära mig att det är köpta följare. Roade mig en gång med att gå igenom en stor bloggares följare och det var få anna andersson men många xwuhggg999 eller liknande namn. En del gilla men noll kommentarer. Finns någon formel för hur man vet om någon köpt sitt antal. Typ Om du har 100 000följare brukar 30% gilla en bild och 10% av de som gillat bilden kommentera. OBS. Ej de rätta sifforna.

      Camilla läckberg har Många kommentarer och engagerade följare. Gilla antalet är i propotion till följare m.m.

        Nu har inte jag lika många följare som de men jag har ca 350 följare på instagram, 40-60 likes/bild och oftast 0 kommentarer. Det är ju inte så många som gillar mina bilder då men måste jag ha köpt följare för det? För mig är det iallafall så att jag haft instagram sen innan alla andra hade det och då blir det många spökföljare och inaktiva konton. Tror nog det är så för kissie osv också..

    My har varit med om flera livskriser och då är det självklart att inte känna sig på topp hela tiden. Offerkoffan är ju däremot välanvänd i kommentarsfältet när någon läsare skrivit ifrågasättande om någon bagatell.

    Ja där svänger det, är det inte ångest och tårar så är det massor av spännande (hemliga) projekt på gång…allt för att få/hålla kvar läsare. Känns inte helt trovärdigt heller hur mycket hon säger sig göra/hinna med på morgontimmarna, som igår hmmm… Hon hatar drama skriver hon eeh jovisst men älskar uppmärksamhet, och hon har ingen offerkofta på nejdå det är bara så mycket mer synd om henne än andra och hon är så mycket duktigare än andra hmm…Suck

      Jag tycker att det verkar som att hon kämpar för sitt liv. Jag ser inget roligt i det alls, faktiskt. En småbarnsmamma som utan tvekan varit ett av dessa övergivna maskrosbarn man ömmar för. Men dessa barn växer upp och blir sårbara och kanske inte helt perfekta vuxna. Tänk er för lite innan ni mosar dem igen.

        Maskrosbarn är inte sårbara utan starka. Starka nog att ha tagit sig genom en svår uppväxt till normalt fungerande samhällsindivider. Det är därför dom kallas maskrosbarn, dom klarar det mesta och likt en maskros bryta sig genom asfalt.

        Kämpar för sitt liv?? Har hon varit så övergiven då, och hur vet du det?? (Men visst pappan satt inne en tid för ekobrott). Om hon blivit övergiven så tycker man att hon själv borde vilja vara mer närvarande i sin sons liv och inte flytta långt iväg. Litar inte ett skvatt på henne men vill absolut inte mosa henne.

    Hm… Jag betvivlar inte alls att hennes tårar är äkta på den bilden, men jag personligen skulle aldrig någonsin smälla upp kameran och ta en bild medan jag gråter hjärtat ur mig.

    Nu när Petra Tungården blivit anmäld till KO så tvingas hon markera varje inlägg. Nu ser man att hennes blogg är en vandrande reklampelare. Hon bloggar typ 90% reklam. Nu fattar man hur hon har råd med hennes extravaganta livsstil med marmorskivor, lyxvarumärken och dyra resor varannan månad.

      Hon som ”lovade” att hon verkligen markerar varje inlägg som är reklam. Nope she didn’t!

    Jag förstår inte det här med ”Faksimil Myggans blogg.”Borde vara ”bild lånad” alt ”bild tagen ifrån”. Det är ju varken en kopia eller en beskrivning av en bild.

      En skärmdump är en bild tagen från en datorskärm. Jag har alltså inte sparat ner hennes bild utan tagit en skärmdump från hennes inlägg.

    My är en gullig tjej, har träffat henne några gånger men får lite ” creepy feeling” för mer kändisk.. Människa har jag aldrig träffat…
    Hon sa tex till en annan mammabloggare när dom var på ett gemensamt event ” det kommer vara fotografer som vill ta bilder och då vill jag att du kliver åt sidan”
    Hon ville inte synas på samma bild som den andra bloggerskan då hon vid det tillfället inte var ” känd nog” enligt My.

    Ärlig blogg ?!, absolut om det är hennes egen sanning!
    Hon saknar verklighetsanknytning och gör det som behövs för att nå ” toppen” att hon sen pratar skit om vänner, fd vänner mfl det struntar hon i om det gynnar henne själv.
    Att ta kritik är inte hennes grej, det är alla andra som är dumma och gör fel/misstolkar…
    Jag tror absolut att hon har krisat och mått jättedåligt över konkursen och jag tycker hon har ett bra driv men allt hon gör har ett syfte och en baktanke…

    Ingen plötslig ingivelse med gråtbilder, det är bara ett sätt att ragga läsare och empati….

      MP verkar ha bra koll. Vet du vad som hände under new york resan? Strax innan, under flygresan och typ första dagen var my kompis med mirka och madde ilmrud. Något hände, det var så uppenbart eftersom tjejerna delade rum men plötsligt började my hänga med andra och ingen av dem nämnde längre varandra i bloggarna. Kanske vet du MP även varför maggan graaf bett my fara och flyga?

        Fast hela denna karusell drog igång innan resan till NY, Madde Ilmrud skrev innan resan (tror jag) att hon ”valt att aktivt ta avstånd” till My. Kan inte varit så himla skoj att dela hotellrum….

    Är jag den enda som inte har någon aning om vem My Martens är?

      Jag vet inte heller vem fan det är

    Molly10 måste bara vara Toftby och HerrEmil Janne. Något annat känns inte möjligt. Ja jag pratar FB nu.

    My är nog Sveriges mest mobbade just nu. Attackerad på så många olika fronter och allt skapat av att hon själv lägger ut hela sitt liv för allmän beskådan. Amazing!

      Haha.. det tror jag inte men det känns som att man kan ana vem Du är och vem Rosenglad är hehe..

        Jag tror, med betoning på ” tror väldigt mycket” att Rosenglad på FB är My…

          I så fall har hon plötsligt inte dyslexi… Rosenglad skriver felfritt, knappast My.

            @Anna Precis vad jag också tänkte skriva. För lite stavfel och för bra svenska för att vara My.

            Men hon har bara dyslexi ibland och ibland inte, finns många inlägg i bloggen utan en massa stavfel. De flesta av oss har ”dyslexi” om vi skriver fort och utan att dubbelkolla och rätta till. Jo ganska övertygad, de har skrivit extremt likt. (obs. själv har jag nu rättat till massa stavfel, annars hade jag me haft dyslexi).

        Ja eller hur – har aldrig ätit så här mycket popcorn i hela mitt liv!!!

      Ursäkta mig, MOLLY 10?
      Vill jag säga något skriver jag det i mitt namn.

      Mitt namn är Johanna. Du heter tydligen Gråterskan.
      Jag vet precis allt vad som hänt, en jävla soppa och det är skönt att inte vara inblandad.

        Ååhh Johanna hoppas inte du får skit nu av My eller hennes hardcore-fans för att du skrev här nu. Du verkar få skit för allt, det är enligt dem och my ditt fel att mys vänner vänt henne ryggen och att hon ifrågasätts, el får sk hat, el omskrivs här, allt verkar vara ditt fel enligt dem!? Sjukt!!! Helt sjukt att du får så mycket skit pga den tjejen!! Stackars dig! Jag litar på dig, tror inte ett ögonblick på att du skriver på fb, men kanske däremot Gråterskan.

        Men berätta då vad om har hänt?!

          Kommer jag aldrig göra men lovar det kommer fram tids nog.
          Ingen mobbar, ingen näthatar men det finns en förklaring till allt som hänt.

          Bättre låta tiden utvisa .

            Förstår att inte Johanna eller andra bloggare vill skriva ut det offentligt med risk för att då få skit, är väl självklart, allt vill de kanske inte göra offentligt, lite hyfs…själv tror jag mig på ett ungefär förstått vad som hänt, och det tror jag många andra ocks gjort, en del har ju redan kommit fram.

        Blev ju gött tyst på både dig och Janne efter detta på FB så…ingen är förvånad!

        Ta dig samman och sluta nu att förfölja My eller också får outa vad hon har gjort dig. Personligen har jag en teori om att det var hon som skickade dig konstiga hotbrev men det kan jag ju inte veta.

        Det jag dock vet är att du ska tagga ned för du är bara för mycket WT för hela Västra Götaland inklusive Angered och allt annat på Hisingen. Ytan kan skina medans själen sinar. Tycker faktiskt synd om dig!

          Det är ju Myggan som förföljt Toftby. Dessutom utövat den värsta av mobbning. Rätt ut i sin blogg. Om sen Myggan skickar hotbrev till Toftby så kan man ju enkelt förstå att de inte är bästa vänner. Det här bloggkriget har ju inget med Toftby att göra. Det handlar ju om Myggans vänner som valt att inte umgås med henne mer. Inte Toftbys och Myggans ickevänskap. Jag kan förstå om Toftby inte är ledsen för det hela efter allt Myggan gjort mot henne. Toftby är mogen nog att stå utanför detta.

      Janne?

    Akta akta, snart kommer My in här flyförbannad och anmäler hela bunten för ”förtal” och allt annat roligt hon skrivit tidigare 😀

      Precis min tanke, när som helst kommer det ?

        *klappar händerna*
        Det är ju det som gör det så roligt.. öppet mål liksom..

    Det är även lite komiskt att My svarar på en kommentar, som menar att hon inte märkt ett inlägg tillräckligt genom att skriva ”i samarbete med” i löpande text, med att hon TYDLIGT märkt ut samarbetet.

    Ibland undrar man om hon är så dum som hon framstår eller om hon gör sig till för att provocera.

    Ojojoj…Ensam mamma söker kändisskap snarare än kärlek, det förstod man direkt, och sökte pr för sin blombutik.
    Varför man lägger ut gråtselfie? Jo för att få sympatier och för att övertyga att man faktiskt grät för de som ifrågasätter och bevisa det minsann. Själv tror jag det var tårar mer pga förlorade pengar och vänner än förlorad butik, hon var ju knappt där senaste året, ville hellre vara i Sthlm och på resor..och jag tror nog att pt-utbildning var planerad innan konkursen gjordes…Jag köper inte riktigt att hon jobbade i Sthlm och på resor för att rädda butiken gud så dumt…Ärlig not so much men dramaqueen och kändiskåt deluxe..

      Jag tänker exakt som dig. Att magdalena graaf sagt upp bekantskapen gråts det nog en del över. I och med att hon tappat magdalena som vän försvann ju även alla inbjudningar till kändisfester och umgänget med många sk kändisar. Tror inte vi får se my på halloweenfest på slottet i år. Inte konstigt att hon lipar och har sig….

        Fast hon känner ju och umgås ju med en hel del c-d-kändisar och dessa var hon väl med på slottet, tror inte MG var där. Och nu är hon ju kompis med Bobby och med Lailas väninna. Jag tror inte heller hon är förtvivlad över butiken, tvärtom, ganska uppenbart att hon haft andra planer och ville göra andra saker, spel för galleriet bara. Kändisvänner, fester, pengar och flashliv i Stockholm lockade mer…som flera säger, går över lik för framgång och kändisskap.

          Hon har MG att tacka för mycket. Undrar hur länge vi får vänta på att orsaken till att MG bett henne dra åt skogen kommer fram.

            Kommer aldrig att komma fram. Ingen vågar.

            Vad menar du med att ingen vågar? Varför?

            Läs den gamla tråden på Flashback om systrarna G… Vad hade HG gjort för att MG skulle utesluta henne iskallt under flera år? Klart alla är rädda.

    Vilka kloakråttor ni är allihopa här. Näthat och mobbning på hög nivå.
    Men en dag får ni igen det ni gör nu.

      eller så är det den som ljugit, skvallrat, manipulerar, luras och gjort dumheter som nu får sin karma.

        Ja Ida/Johanna men berätta nu in i helvete vad My har gjort! Detta är helt galet.

        OM du Ida och Dame Toftby inte vill berätta så lägg för fasen bara ned. – fegisar! Sopor! Kloakråttor! Surströmmingsburkar!

        Att förfölja någon så som ni gör är straffbart. JA jag vet – är jurist. Så kläm nu fram det eller lägg av. Varför förföljer ni My. Inget trams nu utan klartext. Vad exakt har hon gjort och mot vem? Varför är tant Toftby så exalterad i detta?

        Vi orkar inte mer av Tant Toftby och det som hon tror är hennes bihang. Snälla My – förklara så att vi blir av med äckeltanten.

          Bra där ”gråterskan”. Tant Toftby är ju med i drevet, hon som förespråkar noll tolerans mot mobbning och näthat.

          Alltså what!? Herregud…Förföljer?? Jag har aldrig förföljt varken My eller någon annan, om inte att läsa bloggar är att förfölja förstås. Och jag tror knappast Johanna förföljt någon heller. Exalterad? Hon blir nog snarare trött på anklagelser, mobbar hon när hon INTE skriver ut skit om någon, för att hon INTE berättar saker offentligt, är det att mobba?? Det var nåt nytt. Drevet?? då är ni också med i drevet va? jösses…

    Ja, tant Toftby är synnerligen med i drevet. Att ”ta avstånd från mobbing” samtidigt som man skriver på öppet forum att man aldrig kommer att berätta vad som hänt är ju lite lätt motsägelsefullt. Att inte inse det är märkligt. Att lova att det kommer fram och att vi andra då kommer förstå är att hålla kvar mobbingen. Alla som mobbar tycker att de har rätt att mobba eftersom den mobbade ”gjort fel” eller ”är ful” eller ”konstig”. Offret är maktlöst.

      Toftby skrev för ett tag sen att hon inte kände My !??

    Det börjar bli lite osmakligt med all publicering av sonen ”Lilleman”. Han är inte så liten längre. Det kan inte vara så kul för en kille att figurera under det namnet offentligt. Hur ska det lösas när pojken börjar skolan, vilket inte är så långt borta. Ska han gå i skolan en vecka på Öland och en i Stockholmstrakten?

    Haha Molly10 här och jag heter INTE Johanna. Så där hade ni fel 😉

    Tänk på att MM har umgåtts med fler icke ”kända” personer som ni inte har en susning om vilka vi är.

    Hon har ju haft ett liv innan EMS.

    Hahahaha, jag dör…alla dessa gamla missunsamma drakar!! Heja My, stå på dej! Vi är många vanliga dödliga som håller på dej oavsett vad du gjort, ingen är väl för fan felfri!! det är bara såna som gammeltanten Toftby som försöker verka oskyldiga och dessutom-tillåt mej småle- unga och fräscha.Dessutom råkar jag ha varit i Mys butik ett antal gånger, det var en fantastisk butik!! Så hon kan nog mer än ni gamla avundsjuka haggor tror. Fast detta inlägg kommer FÖRSTÅSS aldrig att publiceras eftersom det inte slickar blogginnehavarens arsle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.