Häng med Isabelle och fyll läpparna..

Isabelle Strömberg:

Vad tycker ni om den här videon som Isabelle lagt upp där både hon och hennes kompis fyller läpparna?

Jag vill absolut inte hetsa till skönhetsingrepp eller osunda ideal med denna video. alla får se ut precis som dom vill och är vackra på sina sett. detta är bara hur jag själv vill se ut, och vad jag väljer att göra med mitt eget utseende. men det betyder inte att jag tycker att alla borde se ut på ett visst sett för att vara vackra.//Isabelle

 

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon får väl lägga upp vad hon vill. Som hon säger, det är så hon väljer att se ut. Själv tycker jag att det ser bedrövligt ut med fyllda läppar och låter bli.

    Jag fyller själv läpparna och tycker i lagom mängd att det kan vara snyggt. Men Isabelle har gått från en söt tjej till en fågelskrämma. Hon kommer se ut som Donatella Versace om ett par år haha.

      Vem säger att du inte ser ut som en fågelskrämma? Bara för att du anser att du fyller i med en lagom mängd betyder inte att omgivningen tycker det samma. Att kalla Isabelle fågelskrämma får inte dina egna läppar att se mer naturliga ut.

        Jag fyller i den del av läppen som blev mindre efter en olycka så nej jag ser inte ut som en fågelskrämma/babianröv.

          Tycker du själv, ja, men det finns garanterat folk som tycker annorlunda. Precis som Isabelle tycker att hon är sjukt snygg i sina läppar, så tycker du att du passar i dina. To each his own.
          Det är ju faktiskt inte du som bestämmer var gränsen för ”för mycket” går, eller hur? Sluta va en bitch och låt henne vara nöjd med sitt utseende precis som du är nöjd med ditt.

          Sindy fyller också läpparna pga sina ”ojämnheter” men det blev en babianröv till slut och hon bara fortsätter. Så…. Gömmer man sig bakom en ”anledning” när man väl börjar?

    ”Älskar fan räkchips!!!” Haha! Jag gillar verkligen Isabelle mer och mer ju fler videos hon gör!
    Hon känns avslappnad och genuin, med självdistans. Ödmjuk utan att ha behovet av att ursäkta och förklara sig tills hon slår knut på sig själv.
    Visst, hon kör Barbie-stilen ända in i kaklet, kastar med håret, putar med läpparna, the whole drill men fan, låt henne? Jag åmar mig också framför spegeln när jag fixat mig och känner mig fett snygg. Vem gör inte?! =)
    Tycker det är härligt att hon känner sig lika bekväm med att hålla på så i en vlog som hon är med med att bara gå och garva och pladdra (Åh, en glassbar!” haha) med sin polare på stan. Det känns ärligt, och jag tycker hon verkar vara en sjukt härligt och fin tjej.

    Vet du vad My har gjort ? Tänkte på alla som tagit avstånd !!!

    Instämmer med tidigare talare,hon är ärlig med att det är så hon vill se ut,och det är hennes god given right att se ut precis hur hon vill

    Men jag fattar inte grejen med läppförstoring, varför gör man ”skönhetsingrepp” som är helt uppenbara att de är just ingrepp..

    Det gör mej fucked up ”att jag vill se ut så här”..inte som jag egentligen ser ut..

    Eller så är jag bara old as shit…

    Men nånstans känns det fel..

    Jag har ingen ”relation” till Isabelles blogg och har aldrig egentligen vetat vem hon var, men jag tycker att hon verkar jätteskön och härlig i vloggen. En sån som man vill hänga med, trots att jag är 27 år och lantis 😛

    Detta är en extremt fjantig grej att lägga märke till, men jag är tvungen nu….. VARFÖR skriver hon med små bokstäver EFTER en punkt, kommatecken, frågetecken och liknande? Mina ögon blöder av det.

      En språkpolis precis som jag…love it..#särskrivningarskaparvrede

        Den här kommentaren är på skoj va? För om en självutnämnd språkpolis skriver på det viset måste jag nog gå och andas i en påse. #spjutiradhus

      Har för mig att folk kommenterat det i hennes blogg också och undrat. Men att det blivit lite ”hennes grej” och att hon vägrar ändra på det just för att folk klagar och tjatar om det. Tycker hon stavar och skriver väldigt exemplariskt annars, så en liten gemen kan väl inte störa så mycket. Då har ju personen som läser mer problem

    Vad tycker ni om den har videon?
    Forsta gangen jag tittade pa något med den har tjejen Isabelle i…..och måste saga, gillade henne efter bara några sekunder. Hon verkar vara otroligt trevlig, henne hade även jag viljat vara van med i real life.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.