Humor!

Paow:

Paow dissar Saga Scott för att hon ska vara med i ”Ex on the beach” samtidigt som Paow varit med i föregångaren och trash-såpan ”Paradise hotel” två år i rad.
Vet inte vilket som är mest tragiskt faktiskt..

#kastarstorsteniglashus

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha ska Paow kalla någon för pin? Vet ingen mer pinsam människa än just hon

    Är så trött på henne. Snälla CamCam, skriv inte om denna trasiga människan! Hon behöver seriös hjälp och inte mer uppmärksamhet för hennes pinsamma beteende.

    Saga ska inte vara med i ex on the beach ens?.

    Nej då är faktist paow mer pinsam. Så mycket skit som hon pratar om allt och alla beter hon sig snarare som man gjorde när man var 14-15 än den åldern hon är idag. Väldigt omoget.

    Alltså detta inlägg hos Gabjoss http://gabriellajoss.me/2016/10/30/sondag-11/

    Hon har alltså klättrat upp där de har mattor på rusta och sitter där med skor och allt på mattor som andra köper :S

      Det där är ju bara visningsmatta? Who cares, tror inte de steg upp med leriga skor direkt..

        So? Visningsmatta eller inte, man gör inte så!

        Det är inte alls bara en ”visningsmatta”, har köpt flera på rusta när dom är liggandes sådär utan någon plast runt. Det är rent hyfs att inte ta upp sina skitiga skor på en vara i en affär? Speciellt inte om man är vuxen! (På en vit matta dessutom..)

          Buhu! Städar ni inte sakerna när ni tar hem dom?

            Ööööh ska man behöva städa något som man köper nytt och fräscht, pga ouppfostrade människor (som dig antagligen) tar sig friheten att gå med sina skitiga skor på?

            Till anonym:
            Ööööööh nej de brukar jag inte och ööööh nej hade inte brytt mig om en sådan liten skitsak. Men ööööh fortsätt gråt över lite smuts på era rusta mattor.

    Jag förstår inte grejen med att delta i såna program alls. Det går bara inte in i mitt huvud.

      Kollade din blogg, kul ? Jag hamnar nog i din sits snart så bra att läsa i förebyggande syfte ?

        Det kommer bli din bästa tid! Se till att även uppskatta dom jobbiga stunderna, för även där finns det positiva saker att hämta ❤️ Hejar på dig!

    (S)ex on the beach xD

    Fan va taskig hon är! 🙁

    Öhh om inte jag minns fel så var väl Paow förbannad på TV3 för att hon inte fick vara med i Ex on the beach pga deras kontrakt? Fast Paow kanske är yngre än Saga, om det var åldern som var grejen?

      Och att ålders-shamea äldre är det mest ointelligenta man kan göra. Snart är man ju själv där? Paow gjorde ju samma sak mot Saga när hon var 25 och var med i Ph. Ofta Paow inte kommer göra detsamma när hon är 25, 28, hell hon kommer fan söka till PH när hon är 37 och har två barn hemma. Dunderkorkad är vad hon är.

    Och ikväll är paow på grabbarna grus beach club-kryssningen tillsammans med bl.a samir

    Haha men vad gör Paulina själv nuförtiden, kan hon ens räknas som bloggare? Ska bli intressant att se vart hon själv är när hon fyllt 28. Gissningsvis en framgångsrik bartender i magaluf som super skallen av sig med alla d-kändisar.

    Om hon ogillar Saga så mkt så kan man ju undra varför hon lapade hennes fi*ta för bara två år sedan. Jaa jösses, den ena slynan är värre än den andra alltså! Men säga vad man vill om dem men göra TV det kan de båda!

      Why slynor? Saknar du spärren andrea?

        Nej, jag saknar inte spärrar. Det är Sagga å Paow som saknar.

        Andrea är våran gena troll :’D

      Ärligt talat tycker jag det nästan är lika tragiskt att kolla på såna trashprogram som att medverka. Nästan.

        Människan är nyfiken utav naturen så det är eg. inget att skämmas över.

        Varför?

    Självinsikt.. går det att köpa? ?

    Saga har svarat att hon INTE ska vara med i SOTB.

    VAD är det för jävla bild och text dessie lagt upp på instagram? Hon och Simon i Grekland tillsammans för cirka en månad sen (visste vi om detta?) Och med texten att de idag flyttat isär men när hon kollar tillbaka på ett sms hon fick igårkväll där (det verkar som om) Simon säger att han känner på sig att det är dem två som gifter sig snart. Sen går hon vidare till att berätta att hon behöver tid att bara vara hon själv och att man aldrig ska säga aldrig.
    Jag kände bara usch för Simon i den här situationen. Vem skriver ut något sånt här personligt? Eller har jag förstått fel och det är egentligen inte simon som skickade det? Om någon skrev ut mina sms, speciellt i en så ömtålig situation som att göra slut vet jag inte riktigt vad jag hade gjort….
    #överdrivningdeluxe? Sorry men vet inte vart annars jag ska vända mig med min kränkhet

    Hallå, är det bara ett ”sammanträffande” att både Blondinbella och Kissie haft på sig bikinis från samma märke; Love by Lola, under deras Dubairesor?

    Vad tror ni?

      Antagligen inget sammanträffande nej, fast Bella skulle aldrig erkänna att det är sponsrat..

        Inte Kissie heller troligtvis då hon ljuger om hela sin Dubai-resa hah….

    Dessie la alldeles nyss ut en bild på sig själv i en utländsk mans armar med ett hjärta som bildtext där hennes vän skriver ”couple goals” … ???

      Men va?
      Och haha nu är båda bilderna borttagna.

        Haha ja! Men som tur är hann jag ta en screenshot på det ifall vår kära CamCam och ni andra skulle ha missat det ?

        Det går inte riktigt att förklara den bruden?

          Skicka!! 🙂

        Jag har screenshot på den första ”greklandsbilden” om det behövs!

      Nyfiken bara varför du betonade att han var utländsk? Spelar de ngn roll?

        Eftersom att det är snack om att hon lagt upp diverse bilder med koranen osv & att det nya intresset kan ha att göra med att hon kanske träffat en muslimsk man, därför betonade jag det & inte på grund av något annat ? Jisses..

          Så bara för att man ser utländsk ut så är man muslim? Jisses på dig själv du

            Nej du har rätt, my bad – dom brukar vara blonda och blåögda nu när jag tänker efter 🙂

            Va? Jag frågade om man måste va muslim bara för man ser utländsk ut? Du är inte bara fördomsfull, du är dessutom dum! Fast, ja, det brukar ju höra ihop.

            Okey sorry, men jag har en tråkig ton mot dig för jag kan inte ta PK Ryttare seriöst – jag har absolut inte haft några rasistiska intentioner med vad jag har skrivit, du får däremot tro och tycka vad du vill om mig men jag tänker inte sitta diskutera något sådant löjligt som att jag ”betonade” att han var utländsk – mannen ifråga är utländsk vilket inte är något konstigt eller fel, det är däremot lätt dra en koppling mellan att om hon nu har träffat en troende muslim och därför börjat posta angående Koranen. Det är också en majoritet som ser ”utländska” ut, alltså folk som härstammar ifrån Mellanöstern som är troende muslimer men bara för det så menar jag absolut inget negativt men atr du vill få det till det säger mer om dig än om mig.

            Nu har jag skrivit tillräckligt angående detta, jag hoppas du hittar någon annan att diskutera med. Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.