SNÄLLA, GE MIG TRAFIK!!!!

Dessie:

Dessan verkar mer desperat än vanligt över trafik så jag kan väl skicka lite folk her way så att hon har råd att betala sin hyra nu när hon bor själv i lägenheten.

des

Jag är iallafall stolt över den här bilden på mig själv. Det är jag och ingenting mer. Inget smink som tar fokus, inga kläder – utan helt enkelt bara jag.//Dessie

Mja, allow me to disagree.

Du har så pass mycket smink i ansiktet att det faktiskt kakar sig i vid mungiporna. Sen att resterande bild består av en opererad näsa, fyllda läppar och mer retouch och filter än den generella Anna Bookbilden på Instagram får mig att inte riktigt hålla med om hur natuuuuuurlig den här bilden är.

Men in och kommentera nu så att Dessie har råd att bo kvar i den dyra lägenheten i alla fall en månad till.

Ps. Den självpåtagna offermentaliteten, koftan och brasklappen är inte vidare klädsam. Just sayin..

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kommentarer om fyllda läppar och sånt känns så jävla onödigt. Låt henne vara stolt över bilden.

      Ja Camcam har ju själv porslinständer och jag har även sett henne på fillers event.

        Japp, jag slog ut alla fyra framtänderna i en cykelolycka så det var antingen porslinständer eller fritt blås rätt ner i halsen och eftersom jag fick dem betalade av landstinget så var de inte gjorda av ”skönhetliga syften”.. =). Att jag gått på fillerevents har att göra med att min kära kompis Alex Erwik bjöd in mig och att jag ville stötta honom när han startade upp sin nya eventbyrå. Och du glömde att jag faktiskt fått botox också fast mest i nacken och käkarna pga av överdimensionerade muskler som ledde till huvudvärk så jag blev inte det minsta rynkfri..

        Har vi glömt nått? 😉

      Fast hon kommenterade ju inte huruvida Dessie skulle vara stolt över sina läppar utan huruvida de är naturliga

    Paow la precis ut på sin story att det är så pinsamt att saga ska vara med i ex on the beach

    Ser inte att det kakar sig i mungiporna?

    Tycker det är synd att de redigerat bilden så suddig dock… den hade varit finare icke-suddig.

    För min del skulle du vinna på att vara något mer subtil i dina formuleringar. Ibland får ditt kritiserande dig bara att låta bitter, och jag tror inte att du är en bitter person….långt därifrån faktiskt.

    Syns dessutom att hon har highligher på kindbenen samt ögonskugga och lite sotning på nedre fransraden. Förstår inte varför hon alltid ska ljuga och påstå att hon är osminkad? Vill hon ha en medalj?

      Hon har inte sagt att hon är osminkad? Bara att det inte var något smink som tog fokus (som typ röda läppar eller lösfransar osv)

    Denna typ av inlägg och med den typ av formuleringar som du gör ger mig faktiskt enkom dålig smak i munnen.

      När det handlar om extremfall som Dessie tycker jag ändå att det är ok med den typen av formulering. När det handlar om lite mer ”ickeextrema” personer så håller jag med dig.

        Varför är det okej någonsin?

        Det verkar vara relativt viktigt för Camilla att påpeka att hon minsann inte gjort någonting i ”skönhetliga syften” (se ovan). Men alla lyckas tyvärr inte stå emot samhällets ideal och för det behöver de inte shame:as. Det är en bild på en ung tjej, det är inte en bild som ”består av en opererad näsa och fyllda läppar”. Jag skulle säga att denna typ av inlägg, med denna typ av formuleringar, sänder ut rätt så pissiga signaler till unga tjejer.

          När jag skriver ”extremfall” så syftar jag inte på skönhetsingreppen utan på att hon är så fruktansvärt uppmärksamhetsk*t att jag tycker det är ok att kommentera henne då man är så otroligt trött på henne.

            Vad är det att vara trött på, hon syns ju ingen annanstans än på sin egen blogg som du kan välja om du vill besöka eller inte?

      ZzZZzzZzzzzZzzznark på din kommentar Jj!

    Bilden är skitsnygg och Dessie är en snygg tjej, men att hävda att man är helt ”naturlig”, trots smink och redigering kan vara problematiskt. Det ger en skev bild kring hur man ”ska” se ut. Det påverkar oss mer än vi tror, tänker jag.
    Jag ser i alla fall inte så där flawless ut när jag går osminkad hemma…

      Fast hon hävdar aldrig att hon är naturlig, osminkad och icke opererad på bilden 🙂
      Hennes inlägg handlar om att hon inte har några kläder på sig på bilden och att hon tycker att det borde vara ok att lägga upp den typen av bilder utan att få skit för det. För att det är naturligt och inget konstigt med nakenhet/visa hud. Typ.

    hah, allt jag ser i bilden är SMIIIIIINK.

    Personligen tycker jag inte att det är rätt vinkel eller lutning på ansiktet för henne, om hon var modell skulle jag kalla det hennes bad angle to ansiktet får en rundhet hon faktiskt inte har. Men hon ser annorlunda ut, och det är få som lyckas med det! Och är hon nöjd så är ju det faktiskt bra.

    Dessie behöver skaffa sig några hobbys. Så att hennes utseende slutar vara hennes största

      Tror det räcker med biblioteket för henne. Så hon slipper sin ångest!

    Jag tycker bilden är hemsk men inte för vad hon tror utan mer för att den är helt utsuddad, färgerna i ansiktet är gula och vinkeln hon blir fotad i är inte hennes bästa. Och när dom suddat hela bilden men struntat i läpparna ser dom lite torra ut. Den som redigerat måste vara nybörjare.

    Orkar inte med den tjejen, utseende, offer, tyck synd om mig är allt hon cirkulerar runt i sitt liv. En usel fotograf som tar lite ”nakna” bilder gratis mot lite reklam i bloggen är allt hon kan komma på för att dra lite trafik till en döende blogg?

    Fast alltså.. när jag gick in och läste Dessans egna inlägg fick jag en helt annan uppfattning och tycker nu att det här inlägget är väldigt vinklat.
    Dessan skriver inte i sitt inlägg något om ytliga saker eller att det här är en bild på hennes helt naturliga yttre. Utan hennes inlägg handla om något annat och likaså den där sista meningen som har citerats här.
    Hajar att folk inte gillar Dessie, men det börjar bli lite too much..

      Eller hur, jag förstår oftast kritiken som riktas mot Dessie men detta blir bara fånigt.
      Inlägget ger mig bara känslan av att Camilla genuint inte gillar Dessie och känns lite bitter i sitt sätt att uttrycka sig vilket är ungefär lika klädsamt som offerkoftan hon nämner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.