Charmig kille..

Lady Dahmer:

Tycka vad man vill hon Lady Dahmers konst men kanske att man ska föregå som ett lite bättre exempel för sin son och inte bete sig som en jävla rövhatt på nätet?

Kan man tycka..
Vad tycker ni?

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker både hon och hennes kompis äckliga feta på IG eller vad människan heter som envisas med att vars naken jämt heter är så jäkla osmakliga och ofräscha

   Din kommentar är osmaklig.

   Din kommentar är definitivt mer osmaklig och ofräsch än LD och ”hennes kompis äckliga feta”.
   Ingen tvingar dig att hänga på deras Insta.

   Men att hata på människor helt utan anledning är bra och fint och fräscht?

   Skicka in en bild på dig, ge oss din IG och facebook, nu när du uppenbarligen är Guds gåva till mänskligheten!

   Men asså va? Det är ju det märkligaste någonsin, att störa sig på bilder någon annan lägger upp, det är bokstavligen ingen som tvingar den följa dem! Fetaste life hacket ever.

  Hon är så vidrig Dahmerskan så det är helt otroligt. Man kan fråga sig vad för sjukt som pågår i hennes huvud när hon får för sig att måla denna typ av konst ?

   Åh, Andrea! Lika charmig som vanlig. Det är inte du som är tillsammans med charmknutten Dani by any chance? ?

    Jovisst det är han som är min älskade karl!

    Andrea ha barn med en utländsk man, är du galen?!? Då blir dom ju blandraser!!

   En naken kropp och mens, ja fysablarn så vidrigt!! Eller typ det mest naturliga som finns…?

    Jaha, men behöver naturligt alltid vara lika med att man måste måla av det och visa upp det?! Naturligt är inte alltid fräscht. Jag menar inte att allt måste va fräscht helatiden men däremot tycker jag inte att man behöver kräva den sortens uppmärksamhet till den milda grad att man är såpass osmaklig och väcker äckelkänslor hos folk.

     Sättet du alltid kräver uppmärksamhet på i dessa frågor är bra mycket mer osmakligt.

      Jaha, det är inte min mening. Jag undrar bara hur vissa människor tänker, OM de tänker över huvudtaget.

      Andrea, jag undrar om du tänker någonting alls när du skriver som du gör.

  Hans kommentar var onödig men hennes respons är så överdriven. Finns så många bra/smarta/hårda come backs hon kunde valt istället för att sjunka till hans nivå. Synd.

  Fast jag får nog hålla med om att bilden känns ganska smaklös.

  Och det handlar inte om att jag inte är feminist för det är jag, jag hade tyckt samma sak om bilden var på en bajsande gubbe.

   Fast det är ju konst och konst ska ju provocera. Så hon har väl lyckats ganska bra får man säga 🙂

   Så en bajsande man är samma som en kvinna med mens?

   ALLTSÅ SNÄLLA

    Nej men poängen var att man kan bli äcklad av något även om det är naturligt. Spy, bajs, kiss, blod vare sig det är mens eller inte, snor osv.

    Vad det är som är bättre med en bild på en mensande kvinna än en bild på en bajsande man? Varför upprör det att jag ”jämför” dessa?

     Du glömde sperma. Lite komiskt det där med att sperman aldrig är något som får nämnas när tjejer räknar upp hur äcklade de är av kroppsvätskor, det finns ju än risk att någon tror att man är den där tråkiga torra tjejen då.

      Sperma är ju jätteäckligt! Det tycker alla mina tjejkompisar (och vi är ändå 28 haha)

      Haha jag tänkte inte på sperma så jag undvek det inte för att slippa ”va den tråkiga tjejen”. Kom inte på snor heller först. Men det kanske är mitt undermedvetna som inte ser ner på sperma ?

  Notera att konstnären Daniel maidman älskar min tavla.

  Vixx o Andrea ni är pinsamma. Hur kan man inte skämmas över att vara näthatare? Iofs enkelt när man får vara anonym men era kommentarer säger mer om er än om mig.

  Danie- really? Ge mig ett par exempel! Jag har nämligen noll intresse av att vaa smart o skarp o komma med coola MOGNA comebacks när män beter sig illa mot mig. Men det är ju alltid enkelt för personer som du som kanske har fem följare att diktera för oss som får hundratals kommentarer om dagen hur vi bäst ska hantera dem.

   Trodde man fick tycka vad man ville? Ni har ju valt att visa upp er dagligen och att provocera så gott ni kan och jäklar vilket liv det blir när någon skriver något annat än att ni är så underbart naturliga

    Du får tycka vad du vill. Men att du utrycker dina åsikter visar också vad för slags människa du är. Jag kan tycka att folk är äckliga eller fula eller annat men skillnaden mellan dig o mig är att jag inte skriver ut dem på platser där det kan läsas av andra. Att uttrycka negativa åsikter oombett om människor på det sätt du gör är nämligen mobbing o hat. Det gör dig till en ganska dålig människa. Att lägga ansvaret på mig o Maria för att vi minsann provocerar är just den retorik som mobbare använder för att avskriva sig själv ansvar. (Eller män som misshandlar)

     Förstår inte detta manshat ni varje dag skriker ut.

      Vilket manshat? Vi pratar om konst nu. Varje dag? Följer du ens mig?

      Vad har det med saken att göra? om du nu hatar hat, varför inte kommentera de som skriver att lady dahmer är vidrig osv?

    Vixx, om man nu får tycka vad man vill så får vi väl tycka att du är dum i huvudet? Vad är problemet?

   Jag är pinsam? Tillåt mig hånflina! Du tycker inte att du är pinsam då när du har det uppmärksamhetsbehovet att du känner dig tvungen till att äckla folk och att få oss känna avsky inför dig?! Jag undrar på riktigt vad som rör sig för sjuka saker och tankar i ditt huvud när du känner behovet av att måla såhär och visa upp det?!

    Andrea, varför är du kränkt av hennes konst? Det är exakt likadant när andra människor blir äcklade av att se en mamma amma. Varför tillåter du dig att bli så kränkt av konst? Det ä klart att hon vill ha uppmärksamhet för sin konst. Du Andrea vill säkert få uppmärksamhet av något du med. Med konst handlar det ofta om att väcka reaktioner och att börja tänka, känna eller prata om ämnen som man ibland inte vågar prata om. Varför är det så jobbigt för DIG?

    Frågan är varför du inte bara slutar titta på mina konton? Ingen tvingar dig! Jag söker inte upp dig eller andra o tvingar mig på. Jag skapar egna platser på nätet o stannar generell där. Mkt enkelt att undvika mig om man verkligen vill. Har du problem med impulserna? Du bör söka hjälp för dina problem tycker jag. Du verkar ha en hel del av dessa.

     Jag följer dig då inte!!! Men nu var ju du på min favoritblogg. Gå hem ?

      Pratade jag med dig? Är du Andrea?

     För det första kan jag ju be dig å inte hoppa på någon som råkar svara åt mig, men de visar ju bara vilken typ du är. Svårt för å ta kritik o.s.v. Och vadå ”söker upp dig” du skämtar nu eller ?! Du dök för det första upp här sen så dyker du också upp i ”nyhetsflödet” ibland, eller vad det kallas, på insta. Storhetsvansinne, Hej!

      Andrea, hur och när ”hoppar hon på någon” när hon frågar ”Pratar jag med dig? Är du Andrea?”? Agnes H svarade din kommentar som att hon pratade med Dhamer… Därav hennes svar. Sluta vara så lättkränkt!

    Förövrigt så får jag ju cirka 99% kärlek o hyllningar så hur du fått för dig att jag medvetet är ute efter att äckla människor förstår jag inte? Jag vill bli älskad. Och det blir jag med all önskad tydlighet. Kanske där skon klämmer för dig Andrea? Är du avundsjuk? Känner du att det är orättvist att så många fullkomligen avgudar mig o tycker jag är bäst medan du själv knappt kan skaffa kompisar? Du slår mig som en väldigt ensam o olycklig människa. Så jag förstår att jag sticker i dina ögon. Men återigen ett tips: sluta kolla på min blogg eller insta eller FB.

     Vem tror du att du är? Som jag skrev i ett svar till dig längre upp så dyker du upp ibland som gubben i lådan, men storhetsvansinnet verkar inte veta några gränser för dig. Det är ju väldigt vanligt dock att när argumenten tar slut så drar man kortet ”avundsjuka”. Applåder till dig! Nej, jag är inte uppmärksamhetsk*t och tacksam för det då det verkar fruktansvärt energikrävande att vara som dig. Men med ditt ständigt provocerande så förstår man ju genast att det är väldigt svårt för dig att förstå att alla inte kräver att bli sedda till varje pris. Du skriver att du vill bli älskad, det har nog inte undgått någon och det blir lätt så när man inte är tillfreds med sig själv tyvärr.

      Och då menar jag såklart behovet av att bli älskad utav utomstående folk, om det blev oklart. Jag kan tillägga också att jag sett att du har talang för att måla och om du frågar dig själv så tror jag inte att den typen av konst här ovan skulle vara något du visade upp för dina föräldrar t.ex. eller hur?! Mitt tips är helt enkelt att måla sådant som du stolt kan visa upp utan att skämmas. Kom ihåg också att huvudsaken alltid är vad de som står dig nära tycker och tänker om dig och att det är det som betyder något och som är viktigast i slutändan.

      Haha Andrea, förlåt, men du låter så HIMLA AVUNDSJUK, BITTER OCH LÄTTKRÄNKT. Varför sitter du här och klankar ner på folk? Fortfarande, varför är hennes konst så jobbigt för DIG?! Problemet ligger ju uppenbarligen hos dig själv. Ta itu med dina aggressionsproblem.

      Det verkar ju SÅ JOBBIGT för dig Andrea när andra får reaktioner och uppmärksamhet och inte du. Gå ut och prata med människor istället för att provocera och sprida hat (mot dig själv i längden).

      Nu målar inte jag för att tillfredsställa mamma o pappa men jo jag har min konst synligt hemma så både mamma o pappa har sett denna o allt annat jag målar. Båda tycker att jag är helt fantastisk. Mamma bad mig senast idag att sms’a bild på tavlan. Jag gissar att hon visar upp den för sina vänner hemmavid. Fast hon har ju massvis med vänner som är konstnärer samt en pappa som var ordförande för Sundsvalls konstförening i många många år så hon är lite mer ”öppen” om man söger så.

      Kan bara hålla med: ”Du skriver att du vill bli älskad, det har nog inte undgått någon och det blir lätt så när man inte är tillfreds med sig själv tyvärr.”
      Men det är alla andra som är avundsjuka, näthatare osv. när man inte får annat än ros och applåder för sina inlägg/bilder. Eller i värsta fall är det hela samhällets fel. Aldrig att man själv är den som har problem och kanske borde ta tag i saken och börja strunta i vad alla andra, helt främmande människor, tycker om en.
      Många issues skulle bli lösta om folk bara sökte hjälp för sina enorma bekräftelsebehov.

   Jag tycker att du brukar bemöta skitkommentarer som hans på bättre och mer givande sätt, oavsett om dom kommer från sura gubbar eller kvinnor som inte ser på världen som du gör. Det är inte din uppgift att bemöta deras ”åsikter” med något som ger dom en tankeställare istället för att dom ska tryckas till men jag tycker om när du gör det. Inbillar mej att dom kanske tar till sej lite av det du menar då. I motsats till att dom blir ännu tjurigare som nu.

  Hade det här varit en kommentar på knivmickes instagram hade förmodligen ingen höjt på ögonbrynen här. Det har väl skrivits likvärdiga kommentarer på den här bloggen gällande honom och hans konst. Mycket intressant, tycker jag.

   Håller med. Problemet ligger väl i att han är kille och sådana avskyr pk-tillrättalagda folk idag.

    Nämen jessus din jävla gnällmes. Nej det är inte för han är kille och ”tydligen hatar alla killar” skärp dig. Ingen här tycker du har något vettigt att säga och du beter dig som ett jävla fördomsfullt rövhål på alla ämnen. Försvinn och försök bygg upp lite vett och etikett, så kanske du får vänner.

    Alltså ditt liv måste vara bland de jobbigaste som finns när man blir så arg och kränkt av en tavla, och inte sedan kan ta att folk kritiserar dig när de ifrågasätter din ton och ordval. Jag lider med dig, men tack för kvällens skratt!

    Ja, vissa har problem med killar som hatar kvinnor, andra har problem med kvinnor som målar mens. Mens är i övrigt inte en ”kroppsvätska” utan blod, blir du lika provocerad av filmer där blod syns, blodbussen, blodprover eller om någon råkar få näsblod? Blod är blod, ja förutom när det kommer från livmodern tydligen..

     Fast det som ”kommer ut” är inte rent blod, utan blod blandat med kroppsvätska och slem från slemhinnorna i livmodern

      Det gör det inte när man blöder näsblod eller om man blöder ur munnen heller. Då borde det ju vara lika äckligt. Vet inte vilka andra ”vätskor” du menar utöver slemhinnor.

      ..och lite slemhinna från livmodern. Jag hade även tyckt det var äckligt om någon blödde näsblod med ibland mindre klumpar i, ja. För min del är det ”konsistensen” som jag finner äcklig och inte så mycket blodet i sig. Det hjälper ju heller inte till hur ofräsch jag ofta känner mig under mensen, hela jag blir typ svettig, flottig och finnig, vilket jag säkerligen efter 15 år med mens också förknippar med blodet :’D

      Ja, men nu är inte näsblod tabu på samma sätt. En tavla med en kvinna som blöder näsblod skulle nog inte skapa samma reaktioner. Det är synd att tjejer ska känna sig ofräscha med mens, är det inte konstigt egentligen? Vi är ju inte smutsiga för att vi har mens. Eller ja, dom flesta tycker ju att det är äckligt, får inte synas och knappt pratas om så det är kanske inte så konstigt.

  Ang konst så är det bara ett plus i kanten att den upprör folk. Konst ska inte vara tillrättalagd. Gissar att de som tycker min tavla är osmaklig o hemsk är samma personer som vill ha mesig konst som matchar inredningen samt skriver carpe diem på väggarna eller har chabby chic hemma.

  Konst ska väcka känslor! Äckel o ilska o avsmak är känslor.

  Att jämföra en kvinna med mens med en man som bajs är däremot så jävla tramsigt o tröttsamt. Men visar på den bristande förmågan att analysera konst o bilder ur ett bredare o mer politiskt perspektiv.

   Hallå, är man näthatare för att man inte tycker om din konst och tycker den är osmaklig??? För jag tycker den är vidrig och äcklig, det är min känsla! Är inte det ok utan gör mig till en näthatare med?

   Kan man inte acceptera allas känslor så är man väl inte redo att visa upp sin konst

    Jag Har inte skrivit nånstans att man är näthatare för att man ogillar min konst. Lär dig läsa.

    Däremot måste jag fundera över ditt behov av att tala om för mig hur äcklad du bli av min konst. Vad vill du åstadkomma med den kommentaren? Såra mig? Göra mig ledsen? Få mig att tvivla? Tyvärr misslyckas du eftersom att jag vet att jag är sjukt grym men ditt motiv säger mkt om vad du är för slags människa. Personligen skulle jag aldrig få för mig att hacka på nåns hantverk sådär. Det är nämligen ganska elakt.

     Ja tyckte just du skrev att konst SKA väcka känslor? Du vill att din konst ska göra det, den gör det och du vill visa upp den men när jag säger vad min känsla blir så är jag elak? Du är säkert en jätte duktig konstnär men jag tycker detta motivet var både osmakligt och äckligt som nämns ovan.

      Det finns ju bättre och sämre sätt att uttrycka sig på. Och den gamla visan om att allting måste faktiskt inte sägas.

    maggan, undrar snarare VARFÖR du tycker en naken kropp + mens är ”vidrig, äcklig, osmaklig”?

     På samma sätt som jag inte skulle vilja ha en naken bajsande eller krälande människa på väggen, just för att det är äckligt att se hur naturligt det än må vara. En ett naket motiv i sig är inte äckligt i sig utan blir vad man gör det till med vad man adderar till nakenheten

      Maggan, det låter som att du inte är så bra på konst då! Konst är mer än en fin bild. Hennes konst är väl inget för dig då, det räcker med att säga så. Du går väl inte fram till en människa IRL och säger ”vilken ful bild du har ritat”?! Ge konstruktiv kritik istället så får du mer tillbaka.

      Men gå och titta på dina jävla tavlor på blommor då, palla bete sig som ett as och förolämpa andras konst, sånt gör man inte. Du kan ge kritik, KRITIK, men att säga sådär är fan inte varken nödvändigt, något Dahmer kan använda sig av för förbättring eller ens schysst. Usch för dig.

     Jag har en fråga till dig och den lyder: Varför tycker du att mens är något som man ska måla av och ha som konst på väggen?!

      Suck, Andrea du är så tröttsam. Mens är konst om LD målar det, eftersom LD och alla andra bestämmer vad de vill måla.
      Att du blir så fruktansvärt chockskadad av att se målad mens får mig att vilja dunka skallen i väggen riktigt hårt.

      Sen undrar jag om du går fram till alla människor du möter varje dag och påpekar saker om deras utseende och dylikt? Går på bussen- säger till chauffören att hen är ful. Går till jobbet- påpekar en kollegas kläder som inte faller dig i smaken. Går till läkaren- säger till läkaren att hen har osmakligt hår. Ringer din mamma- berättar hur irriterande hon kan vara. Etc etc etc. Nej? Dåså. Gör inte det bakom din skärm heller.

      Nästa blir en personlig tavla till dig, målad AV mensblod!

      (Vore jag konstnärlig skulle jg göra det)

   Det var jag som skrev om gubben som bajsade. Jag undrar uppriktigt vad som är tramsigt med det? Poängen var bara att inte allt som är naturligt är sådant som jag vill se. Jag är varken ett troll eller en hatare, jag undrar verkligen varför det skulle vara tramsigt att jämföra en kvinna med mens med en kille som bajsar? 🙂

    Håller med, en kvinna med mens, en kvinna som bajsar, en man som bajsar. Inget jag vill se hur naturligt de än är. Men ungen tvingar mig ju att köpa sånna tavlor heller, som tur är.

    Nä jag håller med dig! Ungefär lika naturligt och trevligt med andras människors kroppsvätskor båda två 🙂 eller (eftersom någon påpekade det ovan) en man som sprutar sperma! Det är också jämförbart och inget jag gärna ser (på en tavla eller instagrambild eller Gud vet vart)

   Haha! Klockren kommentar =D

   Jag blev väldigt kluven till den här tavlan. Väääldigt fint målat, första intrycket blev för mycket in my face. Men nu börjar jag gilla den! Oväntat , I like it:)

   Jag är inte en uttalad feminist (men anser att män och kvinnor är lika värda och ska både ha samma rättigheter och skyldigheter), och jag har en liten toutch av Chabby chic här hemma! 😛

  Ok förlåt det var inte meningen att hacka på folk som gillar väggord o chabby chic. Min poäng är mer att vissa gillar konst o intresserar sig för konst och FÖRSTÅR konst (oavsett om de gillar objektet eller ej) medan vissa har andra intressen.

   Kommenterar aldrig, men har följt dig sen 15-års åldern, älskar din konst och älskar dig som person. Du verkar så himla ärlig och äkta. Tack för att du finns och tack för bra blogginlägg jag behövde läsa när jag tvivlade som mest på mig själv, min kropp och mitt värde. Allt gott!

   Det där var drygt. Jag har pluggat konst och älskar konst och går gärna på utställningar men tycker ÄNDÅ att shabby chic-stilen i inredning kan vara fint. Kors i taket, eller missförstod jag dig?

  Lady Dahmer, Sluta aldrig måla. Du är fantastisk duktig! En av de stora anledningarna till att jag nyligen börja följa dig på instagram. Konst som inte väcker tankar och känslor är inget att ha enligt mig. Skulle aldrig sätta upp något på min vägg bara för att det var fint. De jag har på mina väggar hemma är bara sånt som berör mig på ett eller annat sätt.

  Jag har målat hela livet och jag kan inte alls få till den känsla som du får i dina målningar.

  Snälla finns inget som är äckligt den där målningen? Jag vet inte jag har alltid fått lära mig att har man inget snällt och säga så säg inget. Absolut framför kritik i all ära. MEN i konstens värld är det inte kritik att framför att ”din målning är äcklig och osmaklig”. Vill bara påpeka det. Jag kan inte förstå de behovet att gå på någons verk på det sättet.

  Min käre fina far var en sån människa som alltid gav en bra kritik ”va bra du gjort, men hur tänkte du när du målade så där? jag känner bla bla… Hur var din tanke bakom?” Det finns elaka sätt att framföra sin kritik/sina åsikter och det finns sätt som bara är elaka. När jag ser något jag inte gillar så framför jag hellre att jag vill få en förståelse för tanken bakom än att bara rata det rakt av.

  Jag tycker LD är en duktig konstnär men motivet är inte något som tilltalar mig. Personligen har jag svårt för blod och skulle inte välja att ha det i ett konstverk i mitt hem.

  Utöver det har jag svårt för konst som väldigt medvetet är ”in your face”. Med alll respekt för LD:s hantverk tycker jag det är rätt enkelt att använda sig av nakna kroppar och kroppsvätskor för att skapa diskussion och väcka känslor och reaktioner. Man kan göra det mycket mer subtilt och få betraktaren att själv reflektera över vad de ser. Ta Edward Hoppers ”Summer Interior” (han är en av mina favoriter). Han målade 1909 en bild av en halvnaken kvinna som sitter, till synes nedstämd, brevid en tilltufsad säng. Tittar man hastigt på bilden ser man bara en kvinna sittande vid en säng. Tittar man mer på detaljerna ser man att hon har röda märken runt könet och på kinden samt att sängen verkar ha röda ränder på lakanet. Har hon blivit våldtagen? Misshandlad? Hennes rum är litet och inte särskilt inrett, är hon kanske en prostituerad som blivit våldtagen av en torsk? Hela bilden får betraktaren att fundera över vem hon är och vad hon råkat ut för och inbjuder till diskussion.
  LD:s bild kräver i alla fall av mig ingen eftertanke och är inte subtil, chockvärdet är uppenbart. Den inbjuder till diskussion men betraktaren behöver knappast fundera över vad diskussionen är.

   Mina personliga favorittavla är ”bara några rispor” av kahlo. En uppenbart mördad kvinna ligger på en säng med knivhugg över hela kroppen. Blod överallt. Kahlo målade mkt som var just in your face, det var mutilerar kroppar, missfall, döda bebisar, skadade kroppar och hennes sjukdom som var i fokus. Hon är min största inspiration o favorit. Jag kan tycka det subtila är fantastiskt dock. En annan av mina favoriter målar onani fast använder rosor och blommor som motiv istället för kön o kroppar.

   Själv tycker jag inte att denna tavla är speciellt chockerande men jag rör mig i andra kretsar där den här typen av konst är normaliserad o vanlig. Nu är jag inte klar men det jag försöker porträttera är styrka. Kvinnlig styrka. Moderskap. Födelse. Skapelse. Gudinna. Förstår ärligt inte att den provocerar. De flesta av mina följare verkar inte provoceras alls. Är väl bortskämd på så sätt kanske. Men det är intressant hur många (framförallt de som ogillar mig) försöker läsa in motiv som inte är där utifrån sina egna fördomar.

  Folk kan väl tycka vad dom vill om motivet men FAN VAD KVINNAN KAN MÅLA!

  Jag tycker att tavlan är grym. Den får mig att tänka på alla gånger som man har hört killar/män säga ”men du kan ju inte säga att du har mens” som att man ska låtsas att det inte existerar ifall det är avtändande för stackarna.. Snark… Så står denna kvinnan här och det bara väller mens ur henne som att ”här är min mens, har du problem med det eller?” Nu vet jag inte hur Lady D tänkte när hon målade den men det är min tolkning 🙂

  Jäklar vad duktig på att måla!

  LD du är en lysande konstnär.

  Bilden, för mig visar en kvinnas liv, Wow alltså!

  Den röda tråden, som kallas livet, helt enkelt. 🙂

  Till er som inte gillar motivet och tycker ni får skit för det: Lär er se skillnad på personangrepp och åsikt om en handling (= konstverk här).

  Att säga vad man tycker är ju självklart. Men det är inte samma sak som att säga ALLT man tycker.

  Moa

   Var lite snabb där! *pekar uppåt*

   Moa

  Nu har jag ingen LD-tavla. Dock har jag en gigantisk tavla av Lars Norrman, som jag kallar för ”Naken dam med solglasögon och svan”.
  Ett och annat ögonbryn har höjts när de mött henne i vårt hem. 🙂

  Heja Lady D!

  Jag kan säga att målningen är skitful. Spelar ingen roll vad syftet ska vara eller vem som gjort den, tycker det är skit fult gjort. Inte alls något ”positivt” att beskåda.

   Nej, det kan du inte säga.

  Lady D måste vara antitesen till Mamma My.eller nej vi tar Annica Englund istället. Ingen ytterligare värdering läggs i det förutom ett konstaterande av att alla är vi olika och somliga mer än andra.

  Självporträtt ?

  Är kvinna och har mens men fy F-N sån smörja vill man inte se. Vidrigt!

   Är det någon som tvingar dig att titta?

    Lek inte smart ”vem tvingar dig att kolla”. Jaha, och vem tvingar dig att svara på min kommentar? Som någon tidigare det, LD hoppar fram som gubben i lådan. Om hennes äckliga självporträtt med en öppen murra i hukande läge med sipprande kroppsvätska dyker upp på en blogg, al jag hålla för ögonen och försök skrolla bort så snabbt som möjligt? Men då är det redan försent, hann redan se det tyvärr. Sitter inte och beskådar den. Tänk om någon på tåget precis bredvid dig sitter och snyter sig hejvilt så det rinner ut 1dl snor i näven och hen harklar som tokig så man får kväljningar. Vem tvingade dig att lyssna? Vem tvingade dig att kolla? Juste… Du råkade vara precis där, klart du inte valde att se/lyssna. Så Susanna, tänk lite innan du försöker med en lustig fråga. Här har du svaret iallafall.

     Då får du väl gnälla på blogginnehavaren då. Inte konstnärens fel att bilden hamnade här.

  Jag tittar på bilden av LD. Läser kommentarer nedan. Tittar på målningen igen. Vad blir ni så rörda av? Den röda färgen? Frågade min blodfobiske make vad han tyckte. ”Annorlunda” svarade han. Va fan blir ni så upprörda av? En målning? Ett autentiskt fotografi kan jag ju förstå men herregud tagga ner

   Först och främst den gigantiska f***an som syns mitt i bilden helt öppen, sedan det äckliga hukandet som liksom ger ett intryck av att blotta hela alltet (man sitter tex inte så på en arbetsplats framför sin chef) och sist men inte minst, KROPPSVÄTSKOR. All typ av kroppsvätskor är äckliga, vare sig det är blod, slem, var, kiss eller svett.

    Du förstår att det är röd färg va?
    Var i helvete kommer moralpaniken ifrån?! Det är bara en fitta för guds skull. Har du problem med romersk/grekiska skulpturer som visar nakna män?

    Vad du och din chef gör får vara mellan er men vad har det med konst eller LDs tavla att göra?

     LD har precis avslöjat att hon spätt ut den röda färgen med blod. RAMASKRIIIIIIII!

      Åh nej! Jag tar tillbaka allt och har numera moralpanik hahaha

  Konst är konst och jag gillar när konst provocerar,i min värld så är det konstens uppgift,jag håller inte med om allt och jag förstår inte allt.

  Men om det här din röst och ditt uttryck..fuck it..gör din grej..

  Du har min kärlek och respekt

  När man har missat Andreadramat på grund av magsjuka 🙁

  LD du är en stor inspiration ❤️

  Vilket fantastiskt ljus på låren, helt makalöst! Och fittan så bra, så riktig. Helt utan krusiduller.
  Finns hur mycket konst som helst som använder olika vätskor som kommer ur kroppen både som motiv och medel. Andy Warhol fick folk att kissa på koppar för att få olika effekter. Fotografen Andres Serrano använder konsekvent kroppsvätskor. Gilbert & George har också gjort konst av sina kroppsvätskor. Traditionalism japansk erotika har män med enorma ejakulerande fallosar. Tracy Enim ställde ut en säng hon levt i i ett år med mensfläckar et al. Frida Kahlo som Lady D nämnde ovan and the list goes ooooooon.

  Mens har skammats och setts som något orent i millenier, kom inte och säg att det påverkar eran åsikt om den här tavlan.

  Det finns ett uttryck i ätstörningsläkning ”eyes on your own plate” dvs du ska skita i hur eller varför nån annan äter, att du sällan har en aning om vad som driver någon annan. Dvs håll käften om det enda du har att komma med är pekpinnar.

  Jag drev en matblogg och skrev om all möjlig sorts mat. ALDRIG någonsin fick jag en kommentar som ”fy fan vad äckligt” ”jag hatar indiskt” ”jag spyr på kött” ”jag skulle aldrig laga det där” ”hur kan du laga det där, du måste vara sjuk” ”du vill bara provocera oss som inte äter sånt”.

  Det tror jag att de flesta skulle tycka var rent infantilt och onödigt. Varför är det OK när det kommer till konst?

  Skitsnygg bild! LD, kan man köpa tavlor eller prints av dig??? Du kanske kan ha en liten webshop genom bloggen?

  Vore ju kul om du ställer ut någonstans någon gång 🙂

  Ladydahmer du är queen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *