Då tar vi det en gång till..

Linn Strelin:

strelinkoll

Har du ett löpande samarbete med ett företag som förser dig med produkter så ska ALLA inlägg där dessa förekommer markeras som reklam.
Sharpman har ju inte beställt ETT sponsrat inlägg av Linn utan har ett löpande samarbete där hon hela tiden får produkter av dem.
Reklam. Reklam. Reklam.
Alltihop reklam.

Jag förstår verkligen inte hur det kan vara så svårt att förstå?
Om hon lagt upp ett inlägg ”för nöjes skull” så skulle produkten hon visar upp vara köpt för egna pengar men jag tvivlar på att hon rasslat in i första bästa butik och inhandlat det här Schabraket som hon även skriver finns med(!) i reklamfilmen hon gjort tillsammans med företaget.
Är HON så här dum på riktigt?

Även om hon bara fått schabraket gratis och skrivit om det så är det reklam då detta kallas för ”Barter-samarbete” – något ni kommer kunna läsa allt om i nästa nummer av Nöjesguiden eftersom yours truly hade lämning av er artikel i ämnet igår.

Om ni har kollat in den senaste filmen med Sharpman så syns en skymt av ett schabrak från Kentucky. Schabraket heter Absorb och är så förbannat snyggt!//Linn Strelin

Ridå!

Tack för tips, Angelica!

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur fungerar det om man jobbar på ett företag och gör reklam för deras saker så som Ingrid -PS of Sweden och Nina – Stockholms hästbutik?

   Ansvariga för marknadsföring enligt marknadsföringslagen är:
   • Ett företag som står bakom marknadsföringen
   • En anställd på det företag som står bakom marknadsföringen
   • Någon annan som marknadsför en produkt för företagets räkning, till exempel en
   bloggare
   • Andra som väsentligt har bidragit till marknadsföringen

   Så även de anställda..

  Ingrid skoog har lagt upp flera inlägg senaste dagarna på både instagram och bloggen om produkter från PS, hon svarar likadant som Linn ovan på kommentarer om det men hon är anställd och de har ett samarbete. Känns inte helt ok :/

   Dock måste jag försvara Ingrid då hon efter gnäll från mig märkte om ett klockinlägg från DW. Credit till henne för det!! (:

  Ja, hon är så dum.

  Hoppas hon åker dit på det någon gång! Så jävla förtjänt i så fall. Elakaste personen jag någonsin mött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *